Stranica 31 od 189 PrviPrvi ... 2129303132334181131 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni isto varijacija od 1 kg u 4 dana ništa ne znači.
    Ako jedem npr. mahunarke, napuhnuta sam kao balon i taj dan obavezno imam kg više.
    Ajde, možda se i ja danas izvažem. Jučer sam samo lagano vježbala trbušnjake, danas opet pravi "trening".

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a zanima me samo zateglnutost. jer gubitak ne vidi se samo na vagi vidi se i na onim mjestima di se nakupilo.
    E baš to.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nenaa, nisam ni na kakvoj dijeti (nikad nisam bila na dijeti i ne vjerujem u dijete. Ono u što vjerujem i čega se držim je promjena prehrambenih navika.) Već sam napisala da sam izbacila slatkiše i da ne jedem iza 18 h, a velike količine slatkoga su upravo i razlog toga što sam se udebljala (u trudnoćama nisam nakupila puno kila, samo nisam igubila onih nekoliko kila viška koje su ostale nakon trudnoća pa sve puta 3). I malo sam smanjila porcije. Trudim se većinu kalorijskog unosa unijeti do 15h, znači: obilniji doručak, za ručak neke normalne količine i lagana večera. Jedem sve osim masnog i prženog i salama (ali to ni inače ne jedem). Što se tiče masnog, jedino se nisam odrekla maslaca povremeno za doručak i umaka na bazi vrhnja (iako to rijetko radim).

Svjesna sam toga da je gubitak tog prvog kg vjerojatno gubitak vode, ali mene svejedno veseli jer -1 na vagi je ipak -1. Važem se uvijek ujutro natašte.
    I znam da vaga u sljedeća 2 tjedna možda neće ništa pokazati, ali vjerujem da ću uz ovakav režim izgubiti višak kg. Nije mi bitno bude li to za 6 mj. ili godinu dana. Imam vremena. Bitno mi je da sam se konačno pokrenula, odmah se osjećam bolje.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    nenaa, nisam ni na kakvoj dijeti (nikad nisam bila na dijeti i ne vjerujem u dijete. Ono u što vjerujem i čega se držim je promjena prehrambenih navika.) Već sam napisala da sam izbacila slatkiše i da ne jedem iza 18 h, a velike količine slatkoga su upravo i razlog toga što sam se udebljala (u trudnoćama nisam nakupila puno kila, samo nisam igubila onih nekoliko kila viška koje su ostale nakon trudnoća pa sve puta 3). I malo sam smanjila porcije. Trudim se većinu kalorijskog unosa unijeti do 15h, znači: obilniji doručak, za ručak neke normalne količine i lagana večera. Jedem sve osim masnog i prženog i salama (ali to ni inače ne jedem). Što se tiče masnog, jedino se nisam odrekla maslaca povremeno za doručak i umaka na bazi vrhnja (iako to rijetko radim).

Svjesna sam toga da je gubitak tog prvog kg vjerojatno gubitak vode, ali mene svejedno veseli jer -1 na vagi je ipak -1. Važem se uvijek ujutro natašte.
    I znam da vaga u sljedeća 2 tjedna možda neće ništa pokazati, ali vjerujem da ću uz ovakav režim izgubiti višak kg. Nije mi bitno bude li to za 6 mj. ili godinu dana. Imam vremena. Bitno mi je da sam se konačno pokrenula, odmah se osjećam bolje.
    Super, mislila sam da si započela sa gladovanjem, a ustvari ovo zvuči super. Samo napred.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma, nema šanse da gladujem, nisam ja taj tip. A i još uvijek dojim. Isto tako nisam tip za kuhano povrće svaki dan, iako i to volim. Za mene je najvažnije da sam prestala jesti goleme količine slatkog i da više ne jedem kad sam nervozna, nego samo kad sam gladna. I naravno, da sam opet počela trčati.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad se već spominje gladovanje, nije na odmet spomenuti da gladovanje dovodi do usporavanja metabolizma, što onda ima za rezultat da kad osoba počne normalno jesti da se brže hvata masno tkivo. Dakle, kontrolirano jesti, no nikako gladovati.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Prijavljujem...2 kg manje u 3 tjedna trčanja, ali izgleda kao 4. Mišići super, sve je čvrsto. Jedino što mi garderoba za ljeto neće biti nikako dobra. Joj joj. Idemo dalje još samo 3 kg. Joj kad se sjetim početka i potreba za skidanje nevjerojatnih 25 kg. Tuge i očaja. Još samo 3. I sad idu jako polako. Treba mi 10 dana za jednu kilu. Kiša je vani ja sam bjesna kao i ris. Ali idem trčat u nekim dronjcima pa makar me ožmikali kad dođem doma.
    Cure idemo dalje, gdje ste svi? Šta je ovo?

Idemo PROZIVKA!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure dal je moguce da mom organizmu toliko znaci to sto ne veceram iza 18h?? Nisam na nikakvoj dijeti, samo ne jedem kasnije jer mi jednostavno od trudnoce to ne odgovara. Jedem svaki dan slatko neki put i poprilicno ali i dalje mrsavim....

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Znači i to jako i puno. Ja sam tako puno puta, a posebno nakon poroda brzo skinula i po 3-5 kg. Ali to će ti stat malo neko vrijeme i usporit, ali kad to primjetiš nemoj pasti u očaj i samo nastavi. To ti malo stane pa krene, ali je super metoda za mršavljenje i očuvanje zdravlja.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Fascinantno mi je to da mozes jest preko dana ama bas sve i zaista uzivati u svemu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo ja odradila današnje vježbanje, zadovoljna sam, jer vidim da se tijelo kao razgibalo. Sad vježbe koje sam prve dane jedva izvela, izvedem puuuno lakše.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bog curke!

Evo slučajno nabasah na ovu temu i baš me se dojmile vibre koje šaljete... Još jedna sam od onih nezadovoljnih sobom, svaki dan planiram se pokrenuti i svaki dan se nađi novi izgovor. Dosegla sam vrhunac, puna mi je kapa ovako se osjećati i vrijeme je stvarno da nešto poduzmem pa mi treba podrška jer puno puta sam počinjala al fali mi društvo da me pokrene. Puno toga trebam promijeniti, nisam tip za gladovanje, al nije mi ni teško nejesti ništa iza 18...moj problem je što ne znam raspodjeliti obroke na više puta po manje porcije neg to onako pošteno u dva obroka strpam. Fizička aktivnost isto slaba, orbitrek gledam, gleda on mene...od sutra počinje akcija pa očekujem i reakciju! prije trudnoće sam se lijepo bila sredila i svako malo po sat vremena vrtila ga... idemo se vratiti na staro.
    Posljednje uređivanje od erina : 24.02.2010. at 00:19

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj erina prvotno napisa Vidi poruku
    orbitrek gledam, gleda on mene
    pa ti i orbitrek gledajte zajedno TV
    evo kad se treba javiti, ja i dalje na bazenu. jutros mi se nije dalo, niti dici iz kreveta, niti uroniti u bazen, ali obavih sve, mozda ne u nekom ludom ritmu, ali ipak otplivah.
    Anemona bas mi je drago da ti ide i da si nasla vremena
    nenaa sta da ti kazem nego bravo, ja sam miljama iza tebe.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja odradila današnje vježbanje, zadovoljna sam, jer vidim da se tijelo kao razgibalo. Sad vježbe koje sam prve dane jedva izvela, izvedem puuuno lakše.
    Ok,a šta sam ja govorila , Bravo. I kako je sad ako jedan dan recimo vidiš da nećeš stići vježbati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa Vidi poruku
    Ok,a šta sam ja govorila , Bravo. I kako je sad ako jedan dan recimo vidiš da nećeš stići vježbati.
    Ma je, istina je, baš te uhvati nervoza ako ne stigneš vježbati. Baš sam zadovoljna tim sitnim promjenama. Nadam se da se bude što i vidjelo, ma mora se. Izmjerila sam sve kritične obujmove prije početka, nakon mjesec dana ću provjeriti da li ima kakvih pomaka.
    Kao što sam i rekla, kod mene nije toliko kritična kilaža, jer je cijelo vrijeme tu negdje, u prihvatljivim granicama, ali kako se je to sve rasporedilo, užas jedan, stvarno godine rade svoje i to je ono što me najviše pogađa.
    Nadam se da ću tome uspješno stati na kraj.
    Trčanje još nisam ubacila, jer po danu ne stignem trčati, a u ovo noćno doba kad vježbam (poslije 21) kvart gdje se trči nije baš najpametnija ideja, a partnera za trčanje nemam.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jooooooj, ja čekam da stane oda dosadna kiša. Doslovno svaki dan pada!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pozdrav svima, i ja vam se pridružujem, probala bi ovako kao Laumi, moj problem su prevelike količine hrane, puno slatkog i jedenje kasno navečer, zadnjih par dana pomalo smanjujem količine, trudim se doručkovati dovoljno i večerati do 6, najkasnije 7, nije baš da mi dan protekne uzorno, ali svakim danom je sve bolje. Zasada imam 80 kg (178cm), pa ću vidjeti kroz tjedan, dva. Nadam se da ću ustrajati, jer svako malo razmišljam o tome, krenem, prekinem, pa opet "od sutra ću".

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jos nisam pocela trcat, cekam da stane ova glupa kisa! ali, izbacila sam slatko i kruh i jedem do 18 h. nadam se da ce bit nekih rezultata.

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nakon mjesec dana nekakvog Montija koji se pretvorio u brljavljenje po svakakvim kombinacijama zdrave i manje zdrave hrane prijavljujem -3 kg !!! Nije puno ali veseli . Sa vježbanjem sam u ovih 30 dana odradila 2 levela 30 days shread i večeras ponosno krećem sa 3. ... Nakon toga sve ispočetka i tako u krug . Prijavljujem manju pozadinu i manju količinu sala koje se prelijeva preko trapka koje sada super lako zakopčam i kad su friško oprane .

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mio-mao može malo više info o jillian michaels i njenim levelima, baš mi je zanimljiva. meni net slab pa ne mogu skidati ništa s neta, jel se može kako drugačije doći do njenih snimki osim s jubitua? može i na pp

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nakon mjesec i pol montija i kojekakvih svjesnih užitaka imam -5,5 (uz to da sam jutros dobila, pa se nadam kad prođe da će i tu biti 1 kg manje ).
    do sad nisam digla ništa teže od žlice, ali monti nisam doživjela kao dijetu.
    nekad prije 10 godina sam za 5 tj na montiju skinula 10 kg, bez problema isto nisam vježbala.
    ok sad sam starija pa malo teze ide al ja sam prezadovoljna.
    1. krenula zbog zdravlja kao i onda
    2. nije mi u glavi da sam na dijeti i da moram ne znam šta i što je najvažnije, nemam grižnju savjesti kad nekaj pojedem a nije po tom modelu, jel već slijedeći obrok je
    3. knjigu/e sam pročitala preko nekoliko puta i shvatila poantu, da je to način zdrave prehrane
    4. kuham normalno za svoje ukućane, sebi odvojim i dodam ako mi još šta treba
    5. planiram izvaditi bic, pa do posla u kvartu do kojeg idem busom, ići bicom. nije puno al bolje i to nego niš.
    6. žicam mm da mi s tavana skine orbi i pokuša ga modificirat da me na njemu ne boli kičma
    7. i ne manje važno osjećam se perfektno, lagano, ne napuhnuto i poletno, a tek kad sad svi počnu primječivat
    sretno svima koje su rekle stop debljanju!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da prijavim da jučer napokon ništa nisam jela iza 18 sati, a danas sam čak i vježbala jedno pola sata, malo ali bitno da sam krenula

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Bravo Tajko !!!
    Erina, imaš pp!! Princip vježbanja je ovakav : Imaš 3 stupnja a svaki se sastoji od 3 ciklusa. Svaki ciklus se sastoji od vježbi snage, aerobnih i trbušnjaka, i te 3 vrste idu u ponavljanjima po 3, 2 i 1 minutu... nadam se da sam dobro skužila ... Ako i nje tako... ne brini... ona ti sve govori i pokazuje i samo ju pratiš!
    Svaki stupanj radiš po 10 dana, svaki dan- znači prvih 10 dana radiš samo 1. stupanj, drugih 10, 2. ...
    Ako ne stižeš svaki dan... možeš i rjeđe, ali napravi svih 10 dana svakog stupnja...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Večeras sam trčala pola sata, u ugodnom društvu - sa svojom najstarijom curkom, koja se rolala. Baš smo uživale.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo i ja upravo odvježbala svoje.
    Inače sam si u sobu na pod stavila onu prostirku za plažu, tako da obavezno jednom dnevno odvježbam trbušnjake, bez obzira da li ću stiči taj dan u teretanu ili ne. To mi nekak daje sigurnost da nisam na kraju dana nervozna, ako nisam stigle u teretanu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala mio-mao, baš mi je i trebalo malo podrške. I dalje se držim i jedva čekam stati na vagu da vidim koji gram manje, držite se svi!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pozdrav!

Mio-mao shvatila sam instrukcije, čini mi se da ću ja tih 10 dana odrađivati cijeli mjesec
    Malo se šalim...prijavljujem i ja da se pokrenulo nešto, zadnja tri dana bolje si kontroliram prehranu a i orbitrek je dobio svoje mjesto u dnevnom pa pedalam uz tv, odradim i nešto vježbica...ma bitno da se krenulo pa možda vratim bar mrvu kondicije prije nego me teta Jillian dohvati Ponosna sam na sebe jer večeras osim tijela vježbala sam i karakter, naime MM je za vrijeme mog pedalanja iskoristio priliku mazati linoladu i moćkati kekse u mlijeko 2 m od mene ma ne može mi ništa

Tajko super za dobar početak...samo tako dalje

Što se tiče vage...toga nema u mojoj kući...bitno mi je da se osjećam bolje a rezultate ću već skužiti po sebi i odjeći...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da sam ja rekorderka.
    nakon puna dva tjedna bez trunke slatkog, 8 dana vježbanja sa jillian ni grama manje
    stvarno ne znam što bih još trebala napraviti. ali nema veze ovaj puta sam ustrajna, vidjet ćemo tko će prije posustati kile ili ja.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    nakon puna dva tjedna bez trunke slatkog, 8 dana vježbanja sa jillian ni grama manje
    stvarno ne znam što bih još trebala napraviti. ali nema veze ovaj puta sam ustrajna, vidjet ćemo tko će prije posustati kile ili ja.
    Ajde, ajde, samo hrabro, sredi ti njih.
    Ja sam upravo došla s vježbanja, jedva sam naciljala po stepenicama, mrvicu sam si povečala kilažu na vježbama za noge.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne brini...ima nas još. žalila sam se na montignacu pa su cure rekle da su mišići teži od sala. zato težina (još) ne ide dolje. istina, ja sam se trenutno bacila na obradu slatkoga pa se više nemam čemu čuditi.

ali, redovito vas pratim...čitajući

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A jok.

Nemoj da se ja pocnem jadati o neizgubljenim gramima. Jos uvijek me muci ista misterija od prije par mjeseci. Samo sto je sve misticnije i misterioznije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    A jok.

Nemoj da se ja pocnem jadati o neizgubljenim gramima. Jos uvijek me muci ista misterija od prije par mjeseci. Samo sto je sve misticnije i misterioznije.
    kaae to ti je kao kod beba, da li imas istu vagu i sl. kao sto mozes procitati kod problema s dojenjem
    a tashunica sto se tice kila ja imam 1 kg vise , ali se ne uzbudjujem.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kaae tebe i tvojih kila sam se odmah sjetila, ali su cm kod tebe spali, ja sam se bi još uvijek ista.

spajalice to si ti masu nabila, tako će sigurno biti i kod mene

idem, jillian me zove...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i mene. Prijavljujem da sam sve ove dane trčala svaki dan 35 min=cca 15 krugova na stazi= 6 km.
    Razlog, prijavila sam se na neku trkicu u 6 mj. od 10 km. Tako da sad se trebam pripremiti i to mi daje motiv za trening.

I najljepša mi je odluka da u 5 mj krećem u Zg. na program obuke aerobic instruktora. Pa molim vas drage Zagrebčanke zna li koja di je ta Udruga hrvatskih aerobic instruktora. To je u nekoj TOMAŠIĆEVOJ 2. Zna li netko nešto o njima i programu. Sve sam se ja već raspitala kod njih ali me zanima da li tko zna gdje je i kako to izgleda. Ima li iskustava.

Što se mojih kilica tiče, još samo malo. Još nekih 2-3 i badić će stajati savršeno. Samo sad treba opstati, a mama je napravila BAKLAVE...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A nenaa, super, baš mi je drago da ti odlično ide.
    Moje kilice su isto krenule prema dolje, i vidim pozitivne promjene na trbuhu, naravno lagane, ali vidljive, to je važno.
    Još sam dosta daleko od onog što želim vidjeti u ogledalu, ali definitivno idem u tom smjeru, a to me neizmjerno veseli.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nenaa bravo! ja jos uvijek cekam da kisa prestane...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo i mene. Prijavljujem da sam sve ove dane trčala svaki dan 35 min=cca 15 krugova na stazi= 6 km.
    Razlog, prijavila sam se na neku trkicu u 6 mj. od 10 km. Tako da sad se trebam pripremiti i to mi daje motiv za trening.

I najljepša mi je odluka da u 5 mj krećem u Zg. na program obuke aerobic instruktora. Pa molim vas drage Zagrebčanke zna li koja di je ta Udruga hrvatskih aerobic instruktora. To je u nekoj TOMAŠIĆEVOJ 2. Zna li netko nešto o njima i programu. Sve sam se ja već raspitala kod njih ali me zanima da li tko zna gdje je i kako to izgleda. Ima li iskustava.

Što se mojih kilica tiče, još samo malo. Još nekih 2-3 i badić će stajati savršeno. Samo sad treba opstati, a mama je napravila BAKLAVE...
    Znam gdje je i znam kako izgleda... zgrada i dvorana i tako to. Nemam pojma kakav je tecaj.

Sto se trcanja s ove strane bare tice.. to ce pricekati jos jedno dva mjeseca. Na ovim temperaturama nema sansi da trcim. Pa onda jos i slomim nogu na ledu.

Nova ljubav je skijasko trcanje. To moze po zimi.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sad se gledam u ogledalu, u tajicama i uskoj potkošulji, i zapravo vidim promjene, čini mi se da to ipak ide polako, ali sigurno.
    ono što mi najviše ide na živčeke je gornji dio trbuha, e taj uvijek iskoči što god da pojedem i zapravo ne vidim načina da ga se riješim

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sad se gledam u ogledalu, u tajicama i uskoj potkošulji, i zapravo vidim promjene, čini mi se da to ipak ide polako, ali sigurno.
    ono što mi najviše ide na živčeke je gornji dio trbuha, e taj uvijek iskoči što god da pojedem i zapravo ne vidim načina da ga se riješim
    Tak ja imam izražen ovaj dio trbuha ispod pupka, i nemam blage veze kako ga riješiti???

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo i objasnjenja kako do uspjeha
    http://www.ordinacija.hr/budi-lijepa...a-ravan-trbuh/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moram se pohvaliti s još jednom kilom manje, znači u dva tjedna otišle 2 kile.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Moram se pohvaliti s još jednom kilom manje, znači u dva tjedna otišle 2 kile.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I to mi je sjajan poticaj za dalje, još bih trebala najmanje 10 izgubiti da si budem super. Već dva tjedna nisam jela slatko, što mi je osobni rekord. Kad završi korizma, priuštit ću si, možda, jedan kolač na tjedan i tu i tamo malo čokolade (ne češće od dva puta tjedno). Više mi nije ni teško bez slatkoga, a prvih par dana kako sam prestala jesti slatko sam imala pravu apstinencijsku krizu.
    Večeras opet na trčanje, trčim 3-4 puta tjedno, kako stignem.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jutros na vagi 1,8 kg manje
    nije nešto, ali ja preprezadovoljna i iznenađena nakon što ništa nije išlo dolje.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo cure

Evo ja u patikama i opremi i upravo krećem na trčanje.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bravo cure

Evo ja u patikama i opremi i upravo krećem na trčanje.
    Ja u piđami i za kompom, upravo degustiram tortu od sira.
    Nema MM - a cijeli dan, pa niš od ozbiljnog vježbanja, ali dobro, sutra valjda nadoknadim.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja u piđami i za kompom, upravo degustiram tortu od sira.
    Nema MM - a cijeli dan, pa niš od ozbiljnog vježbanja, ali dobro, sutra valjda nadoknadim.
    I ja bih tortu od sira...joj joj torta koliko to nisam jela. Anemona fuj to, pusti...ne to papati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja bih tortu od sira...joj joj torta koliko to nisam jela. Anemona fuj to, pusti...ne to papati.
    A bemu miša, dok si se ti javila, ja sam mogla 3 torte pojesti.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A bemu miša, dok si se ti javila, ja sam mogla 3 torte pojesti.
    Pa trčala sam za to vrijeme...nisam vidjela post

I šta se ti cerekaš puntici tamo na onom topicu, oćeš da se tebi uvalim pa da vidimo rade li te tvoje sprave i noću.
    Dat ću ti ja tortu od sira. Odakle si ti? Ako si negdje blizu Zg. barem da se upoznamo?

Da i tebi napravim program treninga...svi ćete vježbati ja vam kažem. Nenaa postaje sportski terorist.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nenaa, kad rodim, javim se tebi u svakom slučaju da mi napraviš program treninga. Može odmah i jelovnik.
    a imaš kakav prijedlog vježbanja za trudnice u prvom tromjesječju koje su toliko umorne već u 6 navečer da nemaju snage više dić nogu na krevet?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •