Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny bravo za uspješnu operaciju i jedva čekam da te vidim na vlakiću za rodilište

Goa i meni je isto - već danas 6. dc sa femarom i osjećam jajnike, kao da sam vraški nastimulirana. Jedva čekam vijesti od današnje punkcije.

Blekonja - nadam se da ćeš se uskoro ukrcati na ovaj naš vlak

Bublica kakvo je stanje kod tebe?

Ja od danas na 2 gonala i u subotu novi UZV. Dr. P. veli punkcija možda već u ponedjeljak ili utorak. Jupiiiiiiii

Evo i od mene pitanje: treba li mi za punkciju spavaćica, papuče i kućni ogrtač? Trebam li nabaviti utriće? A daje li se HCG booster i inače šta se daje za štopericu? Pretpostavljam da i to mogu kupiti na CITO, kao i gonale?
    A koji dan bude transfer u ovim laganim stimulacijama? Kada javljaju rezultat ili se zove? Ide li se uopće na blasticu?
    I najvažnije na kraju - ima li kod njih smrzavanja js ako ih ima više i dobre su kvalitete?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Denny bravo za uspješnu operaciju i jedva čekam da te vidim na vlakiću za rodilište

Goa i meni je isto - već danas 6. dc sa femarom i osjećam jajnike, kao da sam vraški nastimulirana. Jedva čekam vijesti od današnje punkcije.

Blekonja - nadam se da ćeš se uskoro ukrcati na ovaj naš vlak

Bublica kakvo je stanje kod tebe?

Ja od danas na 2 gonala i u subotu novi UZV. Dr. P. veli punkcija možda već u ponedjeljak ili utorak. Jupiiiiiiii

Evo i od mene pitanje: treba li mi za punkciju spavaćica, papuče i kućni ogrtač? Trebam li nabaviti utriće? A daje li se HCG booster i inače šta se daje za štopericu? Pretpostavljam da i to mogu kupiti na CITO, kao i gonale?
    A koji dan bude transfer u ovim laganim stimulacijama? Kada javljaju rezultat ili se zove? Ide li se uopće na blasticu?
    I najvažnije na kraju - ima li kod njih smrzavanja js ako ih ima više i dobre su kvalitete?
    utrice uzmi na recept, normalno.
    hcg booster ti se daje odmah nakon transfera i dati ce ti za doma da si das tamo neki 5.-6. dan poslije transfera.
    ja nisam bila na laganim stimulacijama ali sam reagirala prvi puta sa 2 folikula (i 2 js) drugi puta sa 3 folikula (opet samo 2 oplodjene) i meni nikada nisu isli na blastice. uvijek mi je bio transfer 3. dan nakon punkcije, osmostanicnih ili sestostanicnih. zovu te dan nakon punkcije da ti kazu je li se koja oplodila i kad ce otprilike biti transfer.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •