-
Da i ja napišem svoje, mislim da je najbolje paziti da mu što manje koža dolazi u dodir s kakicom. Pokušaj da ti kaki van pelene ako si u formi za to.
Što se tiče Pampersica, moguće da je Špirek osjetljiviji na neke kemije u njima, pa bi mu možda bolje pasale neke druge jednokratne ili platnene, ali nije sigurno. Osip možeš imati i s platnenima, možda ako ga baš isti čas presvučeš bi se smanjilo.
Riblja krema je koliko znam ok, mislim da bi to bio moj prvi izbor od kremica. Ali nekom je bolja neka druga, to se razlikuje.
Što se pedijatra tiče, oni su navikli da djeca imaju osip. Sva djeca dok koriste pelene ga imaju svako toliko, bez obzira koliko ih presvlačili. Mislim da će ti i drugi pedijatar reći slično.
Za kraj, najbolja prevencija osipa je svakako bespelenaštvo, i to je jedino što sigurno pomaže.
Kad smo prestali koristiti pelene (platnene) to je bila ogromna promjena na koži. Tek sam onda vidjela koliko je prije koža na guzi bila stalno vlažna i pod kremicama, premda smo mi i kremice većinom izbjegavali. I od onda nam je dovoljna najnormalnija higijena, dakle wc papir, voda i dječji sapun.
Posljednje uređivanje od pomikaki : 05.03.2010. at 14:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma