Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1991

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Javljam da su mi vraćena tri embrija - jedan odličan, jedan vrlo dobar i jedan tako-tako. Doc me pitao hoćemo li vratiti sve tri, ako se slažem, ja se naravno složila, te imam tri oocite zamrznute, ako ovaj postupak ne uspije.
    Za 14 dana test na trudnoću (dakle negdje oko 27.03. ali možda probam i koji dan prije, moram prvo istražiti koliko treba da iz organizma iziđe choragon, koji imam primiti još u četvrtak).
    Ginger jedva čekam tvoju betu i izvještaj od Bublice kad je transfer, a gdje je Crvenkapica?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vesnare~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Javljam da su mi vraćena tri embrija - jedan odličan, jedan vrlo dobar i jedan tako-tako. Doc me pitao hoćemo li vratiti sve tri, ako se slažem, ja se naravno složila, te imam tri oocite zamrznute, ako ovaj postupak ne uspije.
    Za 14 dana test na trudnoću (dakle negdje oko 27.03. ali možda probam i koji dan prije, moram prvo istražiti koliko treba da iz organizma iziđe choragon, koji imam primiti još u četvrtak).
    Ginger jedva čekam tvoju betu i izvještaj od Bublice kad je transfer, a gdje je Crvenkapica?
    možeš raditi test pet dana nakon Choragona...onda nema ništa u tijelu...SRETNO

ginger super za tvoju betu....malo skakanja da ti prođe sve u redu

crvenkapice..nema predaje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Curke ~~~~~~~~~ za svaku od vas pojedinacno iz srca za sto god kome treba
    Meni je teta beta 22.03. ali ja sam se psihički već dala u planiranje novog stimuliranog postupka
    Zamislite, od 19 js, 11 odlicnih, 10 oplodjenih i svih 10 oplodjenih 5. dan jos uvijek zivo, ja imam samo JEDNOG smrzlica
    Kazu lede samo najbolje. Da li se ovako nesto jos nekome desilo
    Kod mene vazda nesto naopako i mimo ostali svijet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •