Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 500

Tema: korak po korak, od 6. do 9. mjeseca (naš primjer)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa
    Ja taj sok stavim maloj u zitarice, cisto da dodje i do vitamina iz kruske,
    čekaj, ti STVARNO misliš da u tome soku ima vitamina?
    pa nema ga ni u voću, gdje će biti u staklenci?

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kako mislis nema vitamina u vocu? Nego cega?

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ako može da mi odgovori neko ko ima keramički ili stakleni ribež, da li na tom ribežu postoje ona četiri tipa oštrica kao na klasičnom metalnom? Gledala sam neki prilog o keramičkim noževima, pa se razmišljam da se bacim u potragu za ribežom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u voću koje 4 mjeseca stoji u hladnjači ili je prije mjesec dana zeleno ubrano u ćileu - nema ničega

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa
    Ako može da mi odgovori neko ko ima keramički ili stakleni ribež, da li na tom ribežu postoje ona četiri tipa oštrica kao na klasičnom metalnom? Gledala sam neki prilog o keramičkim noževima, pa se razmišljam da se bacim u potragu za ribežom.
    na staklenom nema. samo je jedan način i na njemu jabuka ispadne potpuno kašasta.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    u voću koje 4 mjeseca stoji u hladnjači ili je prije mjesec dana zeleno ubrano u ćileu - nema ničega
    A-ha, na takvo voce mislis. Ima smisla. Dakle, voce ima rok trajanja, sto se tice vitamina, a kasnije, jasno, i fizicki. Koliki (sto se vitamina tice)? Bih li ja mogla to negdje procitati, onako sluzbeno? Pokusavam naci na netu, ali ne nalazim.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi mozete rec kako ste prosle s mrkvom?
    mi smo jucer probali mrkvu, i mala S je pocrvenila u licu. mislila sam da je to mozda zato jer gricka prstice,sva se zaslinila, bili smo vani, a puhala je bura... danas sam probala opet s mrkvicom, sada spava, opet ista stvar... obrazi i brada su joj pocrvenili kao da je bila na buri... da naglasim, jela je kasu od mrkve od (kršitelj koda)a.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kad nas se obrazi i brada tako zacrvene unazad 3-4 mjeseca (otkako je zahladilo)... stariji smo od vas (17 mjeseci) i ne sjecam se da sam mu u tom periodu dala išta novo od hrane... i mene bas zanima?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    Citiraj IvanaR prvotno napisa
    na staklenom nema. samo je jedan način i na njemu jabuka ispadne potpuno kašasta.
    Zeljka, hvala ti na velikidusno ponudi, no ja sam kupila keramicki u Bio&bio. Apsolutno sam odusevljena i prezadovoljna s njime!
    IvanaR Nema nastavke, keramicki je cijeli, I ima izbocene male zupce ( vjerojatno je i stakleni takav) pa napravi totalnu kasicu, bez ikakvig komadica. Super brzi, jednostavni, mali , slatki, prakticni i jeftini. Platila ga 38 kn!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bila ja u Bio & Bio i kupila keramički ribež, ali me žena uvjeravala da to nije za voće već za đumbir i da nikad drugačiji nisu imali, mali je i ima male zubiće bez ikakvih rupica je li to ok??

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

To ti je taj!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam citala, ali ili mi je promaklo ili ne pise..
    kada ste dali deci vodu u slucaju da idete polako sa dohranom i da i dalje glavna hrana jeste mleko.
    vidim da je apricot nudila vise vode zrinu nego orki ranije, tj. ispravljala je gresku kako sam shvatila koju je kod orke napravila.

naime, ja bi prvo krenula za zitaricama i povrcem, pa tek onda vocem. da li vam se cini to o.k.?
    da li je ok da dajem integralnu rizu, znam da ima topica gde se o tome pise, ali kako ste vi. svi ste davali obicnu rizu?

kad mi krenemo sa dohranom, nece biti tikvica osim uvoznih, bice bundeve pa cu cekati domace tikvice a za to vreme bundevu.

znaci pre svega, sta sa vodom , kada i kako?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam davalu slatku rizu iz Bio&Bio, nisam integralnu, bas zbog toga sto sam tu procitala. Nakon tih par zlicica (rijetkim petcima kad ih je zaista stavila u usta i progutala), bih joj ponudila vodu. Dobila sam neke kljunasice iz kojih ne tece tekucina nego se stvarno mora povuci, ali moja sefica nikako s tim bocicama na zelenu granu tako da sam joj davala iz obicne case, brzo je naucila iz toga piti. Ako nije nista pojela, nisam joj ni nudila vodu. Ubrzo je sama pocela 'govoriti' da je zedna i sad se time vodim- dam kad trazi.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zanima me mogu li svojoj curici davati voće/kompote iz konzervi? Naime, ona sada ima 7 mjeseci i 6 dana i svega onoga voća koje je nabrojano u tablici, nema ni za lijeka.
    Jutros sam joj dala kašicu od šljiva od onog zločestog H proizvođača , ali inače joj ne dajem kašice, sve joj sama pripremam, i radije bih da se ne navikava na njih.

Mogla bih joj do osmog mjeseca eventualno uvesti još quinou i amaranth, ali bojim se da bi joj to bilo previše žitarica. Baš je ovaj sedmi mjesec za dohranu zimi dosadan i neinspirativan

Dosad je probala: jabuku, krušku, tikvicu, bananu, palentu, rižu, proso, i danas premijerno tu kašicu od šljive

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zašto nije dobro miksati blenderom, već strugati? mislim neću miksati, ako nije dobro, samo me zanima zašto?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i što je bolje stakleni ili keramički ribež i di da to kupim? za 2mj krećemo s dohranom pa da se opremim

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    zašto nije dobro miksati blenderom, već strugati? mislim neću miksati, ako nije dobro, samo me zanima zašto?
    Zato što je iznimno važno da dijete nauči žvakati. I to nije važno samo zbog žvakanja, nego i zbog govora. Ono mora razvijati te svoje mišiće koji omogućavaju žvakanje i govor. Naravno, nisu sva djeca odmah spremna na nemiksanu hranu, ako vidiš da ti dijete povraća, onda je bolje smiksati mu, ne treba žuriti.
    Ali sve je više djece koja dolaze stručnjacima na vježbanje žvakanja i govora, zato ih treba malo pomalo učiti na nemiksanu hranu.
    Ne moraju to biti komadi hrane, bitno je da su različite teksture - ribano, nasjeckano, mrvičasto... U početku je najteže, ali ćeš se iznenaditi koliko brzo se prilagode tim raznim strukturama hrane.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me mogu li svojoj curici davati voće/kompote iz konzervi? Naime, ona sada ima 7 mjeseci i 6 dana i svega onoga voća koje je nabrojano u tablici, nema ni za lijeka.
    Pogledaj sastav, mislim da ima u njima secera (ima u kojima sam ja gledala), a i to voce je upitnog porijekla. Ja sam najmirnija kad kupim nesto u Bio&BIo, bar pise da ne tretiraju nicim, sve i da lazu. Probaj sa susenim vocem- sljive, marelice. Ja ni svojoj cetrnaestomjesecnoj curi od voca ne dajem nego jabuke, banane, susene marelice i sljive (iako njih bas i ne voli). Dajem bademe, ljesnjake, orahe (i to spada pod voce, ne? ), ali za vas je za to prerano.

tina55, keramickih ribeza ima u Bio&Bio, zove se 'ribez za djumbir', kosta oko 35 kn.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zar smije već sušeno voće? Ja sam mislila da ne smije još uvijek. O Bio&Bio mogu samo sanjati

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Uh, ne znam, ja sam mislila da ako moze svjeze, moze i suseno. Ne znam , trebalo bi negdje pronaci ili ce se netko javiti tko zna. Jesi li cula za Rajske vrtove? Okupljaju ekoloske proizvodjace iz Hrvatske i dostavljaju svoje zdrave kosarice svugdje. Treba im poslati mail, oni tjedno salju sto trenutno imaju u ponudi, odaberes i oni salju. Nisam probala, ali u teoriji je tako.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa zašto ne bi moglo suho voće? I mi odnedavno jedemo suhe šljive i marelice (kupujem u Mulleru, izvrsne su i šljive i nesumporene marelice), samo ih kratko prokuham da se lakše ispasiraju i dajem maleckoj u kombinaciji sa rižom, prosom ili žgancima, a kad nema stolicu dva dana onda joj napravim kašicu samo od suhih šljiva.
    E da, malecka mi dugo dugo nije htjela jesti mrkvu, a to je bila mrkva koju sam kupovala ili na placu ili u normalnom dućanu. Istina, nisu ni meni bile ukusne, nisu uopće bile slatke... Otkad uzimam povrće od EkoSevera mrkvicu hoće pojesti, jer je jaaaako fina slatka, a ja se ne gnjavim odlascima na plac, nego jednom tjedno dobivam povrće na naša kućna vrata Uzimam i njihove jabuke koje su by the way dosta kisele, ali zato skuham još i jednu suhu marelicu i ona jabuku dovoljno zasladi da ju malecka hoće pojesti
    Konzervirano voće ili povrće joj ne dajem, izrazito rijetko dobije (kršitelj koda) kašicu od kruške i to u slučaju ako smo duže negdje vani a ako joj ja nisam pripremila kašicu za van. Mada vjerujem da i u ovoj kašici ima šećera, jer na drugim staklenkama piše da ima dodatka šećera. Druge proizvođače obilazim u širokom luku.
    Vodu pijemo od kad smo počeli s dohranom, gotovo uvijek je žedna i popije cca 1 dcl vode dnevno, sokove joj nisam nikad davala, jednom sam joj probala dati sok od kuhane kruške ili jabuke, ali nije htjela.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

i mi vec dva mj papamo i suhe sljive i marelice.ma dojadi i djetetu uvijek isto.kruska jabuka banana kruska jabuka banana......
    vodu pijemo od pocetka dohrane i tek sad on popije dnevno po dcl ipo.to je plafon.nece vise.jel to malo s obzirom da ce sad 11 mj?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dora5 prvotno napisa Vidi poruku
    i mi vec dva mj papamo i suhe sljive i marelice.ma dojadi i djetetu uvijek isto.kruska jabuka banana kruska jabuka banana......
    vodu pijemo od pocetka dohrane i tek sad on popije dnevno po dcl ipo.to je plafon.nece vise.jel to malo s obzirom da ce sad 11 mj?
    Dora, sad vidim da su nam bebači otprilike iste dobi, moja curica je mlađa 5 dana, nama je rođendan 29.3.
    I mi smo isto tako, vode otprilike 1-1,25 dcl. Ali dohrane ne pojedemo baš nešto puno, a i uglavnom je tekuće konzistencije, jer kad je pregusto teško joj ide
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 17.02.2010. at 08:44

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Za pocetak dohrane su, kako kazes, jabuke i kruske. Jabuka BioBio ima stalno (koliko ja vidim), a imaju i neke sokice- jabuka i kruska. Ja taj sok stavim maloj u zitarice, cisto da dodje i do vitamina iz kruske, ne pije ga. U Bio Bio imas i ribez, nije stakleni nego keramicki (za dzumbir se zove) i bas pretvori voce i povrce u kasu. Nama je super! Inace, kazu da ako nije sezona necega, to nam ni ne treba u organizmu, s razlogom vocke i povrcke sazore kad sazore.

Mi kupujemo jos uvijek iskljucivo u Bio Bio, suzen je izbor, ali je sezonsko i nadam se kolko- toliko neosakaceno. Kupovne kasice nikad nije jela... Nekako im ne vjerujem.

Imas i organizaciju (ili stavec) 'Rajski vrtovi', okupljeni su nasi ekoloski proizvodjaci. Posaljes im mail, oni ti salju tjednu ponudu cega imaju, odaberes i oni posalju. Jos nisam stigla prouciti ponudu, ali cini se zgodno!
    Evo, čitam ovaj topic jer bi ovih dana trebali započeti s dohranom pa sam u nedoumici što i kako pripremati. Vidim da većina krene s jabukom pa ćemo i mi prvo pokušati s njom, ali zanima me kako to da jabuka s pijace ili iz nekog supermarketa nije sezonska a ona iz Bio Bio je... Mislim, sezona im je na jesen, ako se ne varam...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Na topicu tablica dohrane mi nitko ne odgovara pa da probam ovdje...

dakle, kupila sam neku mjesavinu bulgura i quinoe, ali ne vidim nigdje u tablici bulgur, pa me zanima da li smijem to dati malenoj ( 8 mjeseci), ili da nabavim cistu quinou ako ovo ne smijem??

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bulgur je parena pšenica
    pa ako joj daješ pšenicu, daj joj i ovo

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    bulgur je parena pšenica
    pa ako joj daješ pšenicu, daj joj i ovo
    pa nisam joj do sada davala, ali bih rado uvela novu zitaricu, da odmorimo malo od rize, palente i prosa . Znaci smijem onda ili da pricekam jos malo?

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dojite li?
    ako dojite, slobodno daj,
    ako ne, pričekaj još mjesec dana.

ali, ako si do sada davala išta što ima glutena, onda možeš.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dojimo jos uvijek... onda sutra za dorucak cemo probati, valjda ce joj se svidjeti..

hvala

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo nas kod vas
    6 meseci, poceli i sve je bljak, sve je za povratiti i uz to se najezi od glave do pete sa podignutim rucicama stisnutim u pesnice.
    cak i zatvori usta da ne udje sledeca kasicica.

rizu nece, proso nece, jabuku skuvanu i sirovu nece. probala da pomesam sa mojim mlekom i isto bljak.
    ribez je keramicki, ostalo propasirano kroz cediljku za caj ne bi li bilo bez trunkica jer ga one vidim izazivaju da povrati, oci mu se zacakle jer mu se povraca.

nastaviti? obustaviti? ako obustavljam, do kada?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    dojimo jos uvijek... onda sutra za dorucak cemo probati, valjda ce joj se svidjeti..

hvala
    računaj da ovom mješavinom odjednom uvodiš dvije namirnice

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zna li netko zašto mrkva tek od 8. mjeseca? u nekim tablicama stoji da ide već na početku...sa 6 mjeseci.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj frost prvotno napisa Vidi poruku
    evo nas kod vas
    6 meseci, poceli i sve je bljak, sve je za povratiti i uz to se najezi od glave do pete sa podignutim rucicama stisnutim u pesnice.
    cak i zatvori usta da ne udje sledeca kasicica.

rizu nece, proso nece, jabuku skuvanu i sirovu nece. probala da pomesam sa mojim mlekom i isto bljak.
    ribez je keramicki, ostalo propasirano kroz cediljku za caj ne bi li bilo bez trunkica jer ga one vidim izazivaju da povrati, oci mu se zacakle jer mu se povraca.

nastaviti? obustaviti? ako obustavljam, do kada?
    mi krenuli prije tjedan dana... prvi obrok (ribana jabuka), faca ko da će povratiti. kuhana jabuka je malo bolje prošla...sad smo na palenti s mojim mljekom i to joj je mljac.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

little-susane, mi smo dosli do toga da place kad vidi kasicicu

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

frost moja isto nije bila neka izjelica, pojela bi po kašičicu, dve i to bi bilo to. Onda je sa osam meseci iz samo njoj znanih razloga počela da jede. Nemoj se nervirati. Ponudi, ako hoće, hoće, ako neće nikom ništa. Nemoj je siliti. Pokušaj da joj ne daješ kašičicom nego prstom, možda to upali. Polako imate vremena.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    frost moja isto nije bila neka izjelica, pojela bi po kašičicu, dve i to bi bilo to. Onda je sa osam meseci iz samo njoj znanih razloga počela da jede. Nemoj se nervirati. Ponudi, ako hoće, hoće, ako neće nikom ništa. Nemoj je siliti. Pokušaj da joj ne daješ kašičicom nego prstom, možda to upali. Polako imate vremena.
    i moja isto ovako, prvo nista, i onda je odjedanput pocela da jede sve sto joj skuham... samo pomalo, doci ce sve na svoje..

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nego htjela sam nesto pitati..

Kupila sam suhe marelice i sad neznam sta bi s njima.. Kako ih vi spremate? Skuhate ili samo namocite? Dajete same ili u kombinaciji sa necime? Sa kozicom ili bez?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj frost prvotno napisa Vidi poruku
    little-susane, mi smo dosli do toga da place kad vidi kasicicu
    a nemoj ga onda siliti. ja bih pričekala 10-15 dana pa pokušala ponovno. kad bude spreman prihvatiti će

nama iz dana u dan ide sve bolje. sama privlači žličicu ustima, valjda joj je moj tempo prespor

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj little-susane prvotno napisa Vidi poruku
    a nemoj ga onda siliti. ja bih pričekala 10-15 dana pa pokušala ponovno. kad bude spreman prihvatiti će

nama iz dana u dan ide sve bolje. sama privlači žličicu ustima, valjda joj je moj tempo prespor
    pa da, to je drugacija prica. zato sam i pitala da li da prestanem ili nastavim. onda kod nas ide mala pauza za sada

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Nego htjela sam nesto pitati..

Kupila sam suhe marelice i sad neznam sta bi s njima.. Kako ih vi spremate? Skuhate ili samo namocite? Dajete same ili u kombinaciji sa necime? Sa kozicom ili bez?
    Ja namocim. Jednom sam preko noci i onda je bila bas meka, mogla sam je vilicom zgnjeciti. Inace je stavim u blender s malo vode. Ja sam davala s nekim zitaricama- grizom ili necim. S kozicom. Ali mala bas ne voli pa to ne jedemo cesto.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

apri hvala na tablici, da ovo nisam "otkrila" tko zna s čime bih krenula u dohranu.
    uglavnom, htjela sam reći, da su i meni novootkrivene namirnice fine

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Idem po tvojoj tablici prehrane,danas smo već 10 dana na dohrani ,počela sam joj davati kad je imala 6 mjeseci i 14 dana ....samo je sisala do tad,mada i sad ne odvaja se od sise :D !!!!!Prvi put kad sam joj davala jabukice, povratila je,svakakve grimase je radila ,ali zato kuhanu potamani jabukicu ,palentu i jabukicu obožava ,stavim 200 ml vode 13 grama palente ,kap maslinovg ulja i više od pola jabuke,samo slušam ammmammmmmammm :D .Vidim da vamo svi pišu da u manjim količinama jedu bebe,ali Kiara potamani to od 20 do 40 kašika manjih.I nakon pola sata traži sisu ili zna čak odma tražiti,dam joj i vodice iz čaše da popije poslje jela!!!Sutra počinjemo sa prosom.... Jel ona previše to popapa,da joj smanjim količinu ili da tako nastavim????

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zaboravila napisati ....nije imala stolice 3 dana...ja sam mislila da če kad počne dohrana imati redovito stolicu!!!!Dok je papala samu jabukicu imala je svaki dan...
    Posljednje uređivanje od tina_sb86 : 08.07.2010. at 17:34

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

super tema, hvala apricot

mi smo krenuli s mrkvicom, čisto iz razloga što nam je ekološka, iz provjerenog vrta u brdu gdje nema ni ceste, a kamoli ikakvih pesticida....to već jedemo tri dana...
    i super reagira, prokuham je i stisnem vilicom...

vidim da se mrkvica sad daje puno kasnije... ali ništa drugo što nam je eko nemamo u blizini
    ubrzo ćemo imati i breskvice, jel to mogu dati?

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

da odgovorim samoj sebi, dali breskvicu, davio bi se u njoj
    danas se opet vraćamo mrkvici (stigla nova pošiljka svježe )

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

U Bio&Bio trenutno nemaju ribeža za đumbir, a nama se bliži početak dohrane. Jel zna netko kakav je ribež iz Mullera, jel sličan ovome iz Bio&Bio?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Gdje ima za kupiti stakleni ribež?

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ima za kupiti stakleni ribež?
    Inače ima u Bio&Bio, ali trenutno nemaju na zalihama. Bila sam danas u dućanu, zadnja informacija je da bi trebao doći početkom 11. mj. Ako ćeš tražiti, to je ustvari ribež za đumbir, mislim da je nekih 35-40 kn...
    Ako ga uskoro ne dobiju, ići ću vidjeti u Muller na trgu, na odjel posuđa... Tamo je sigurno povoljan

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja samo moram reći da nam se uskoro približava i početak dohrane (sad nam je 5,5mj) i u panici smo opet. S kćeri sam provodila sate i sate iščitavajući, slažući menie, radeći tablice dohrane, planirajući... To je u najmanju ruku bilo kao da planiram dražavni udar I umjesto da sam pametna sve to negdje zapisala... neeeee... tako bi bilo prejednostavno a vrijeme mi ishlapilo pamet i sad sam opet na početku i jaaadnaaaa sam Nemam više vremena za ponovna iščitavanja i uzdam se u to da se ipak ne može dogoditi ništa strašno budem li se držala nekih osnovnih smjernica i tablice dohrane s rode. A tu ću se zaletavati s kratkim pitanjima

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Michifu prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ga uskoro ne dobiju, ići ću vidjeti u Muller na trgu, na odjel posuđa... Tamo je sigurno povoljan
    samo prijavljujem da sam ja jučer u Muelleru na Trgu kupila stakleni ribež i košta 35kn. Samo kad pitate gospođe tamo one nemaju pojma što tražite, ali na njemu piše "ribež za jabuke"

Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •