Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Grize me!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

procitala sam sve postovejer je i mene Lorena upravo ugrizla do krvi do sad je to bilo samo isprobavanje, al jos nikad nije bilo krvi. pokusavala sam sve sto sam procitala, al nista ne pali jer joj cica sluzi za uspavljivanje(dakle, zamjenske igracke ne pale, vadjenje cice van nakon ugriza izazove plac jer sam je omela u uspavljivanju...). ne znam kako, ali meni je ranica tocno na vrhu bradavice (spavala sam kad me ugrizla tako da me samo bol probudila, nemam pojma kak me uspjela ugristi za vrh bradavice).
    kako ste vi uspjeli oduciti svoju djecuu od grizenja?

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa Vidi poruku
    procitala sam sve postovejer je i mene Lorena upravo ugrizla do krvi do sad je to bilo samo isprobavanje, al jos nikad nije bilo krvi. pokusavala sam sve sto sam procitala, al nista ne pali jer joj cica sluzi za uspavljivanje(dakle, zamjenske igracke ne pale, vadjenje cice van nakon ugriza izazove plac jer sam je omela u uspavljivanju...). ne znam kako, ali meni je ranica tocno na vrhu bradavice (spavala sam kad me ugrizla tako da me samo bol probudila, nemam pojma kak me uspjela ugristi za vrh bradavice).
    kako ste vi uspjeli oduciti svoju djecuu od grizenja?
    Ove tekstove si vidjela?

Upomoć, moja beba grize!

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1225

Ja sam radila tako kako je u gornjem tekstu opisano. I Pupici je dojka služila za uspavljivanje, samo nikad me nije ugrizla tijekom uspavljivanja. Svejedno, ja bih u vašem slučaju izvadila dojku.
    "Isprobavanje". Nema isprobavanja, mora se beba odviknuti grizenja.

Refleks stiskanja bradavice ugrizom

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=2591

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •