Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: traži se pedijatar u Zadru s razumijevanjem za necijepljenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Najmanje zlo u cijeloj priči je socijalna služba.
    Puno gore od toga je imati pedijatra koji zbog odbijana cijepljenja je neugodan pri svakom pregledu ili ne imati adekvatnu medicinsku skrb uopće samo zato jel je ona uvjetovana cijepljenjem.
    Ako pedijatar želi njezinu pismenu potvrdu da se ogradi od eventulnih problema to je u redu , oni drugi koji ne inzistiraju na tome izuzetno su rijetki i možda ih nema u Zadru.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dakle ovako, pedijatrica reče da mora javiti soc. službi jer je njen posao da provodi zakon. no iz iskustva drugih najčešće ne bude većih problema ako roditelj potpiše da preuzima odgovornost. osim toga, čak i da bude komplikacija spremna sam na to i sve skupa bih rađe prošla nego da cijepim dijete. a pao mi je kamen sa srca jer mi se činilo da neću uopće naći pedijatra koji će nas htjaeti upisati pošto je trenutno kod nas takva situacija da odbijaju bebe radi gužvi (nije mi jasno kako itko upiše dijete?). ne znam što je tu čudno ili nejasno.

vania

Početno tashana

Može li na pp o kome se radi, ja imam termin 15.5. pa da se na vrijeme pripremim. Inače sam još u fazi informiranja i nisam odlučila za ili ne cijepiti.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Najmanje zlo u cijeloj priči je socijalna služba.
    Puno gore od toga je imati pedijatra koji zbog odbijana cijepljenja je neugodan pri svakom pregledu ili ne imati adekvatnu medicinsku skrb uopće samo zato jel je ona uvjetovana cijepljenjem.
    Ako pedijatar želi njezinu pismenu potvrdu da se ogradi od eventulnih problema to je u redu , oni drugi koji ne inzistiraju na tome izuzetno su rijetki i možda ih nema u Zadru.
    Mi još nismo cjepili dečka niti ćemo. Definitivno smo se odlučili za necjepljenje. Imam neke info o doktorim u ZG koji ne forsiraju cjepljenje, ali i dalje je svaka info dobrodošla! Za sad smo izbjegli cjepljenje jer smo trenutno u Dubrovniku, tu je obavio samo sistematski, a cjepljenje smo rekli da odgađamo.
    I da, za mene je socijalna služba milijon puta bolja opcija nego cjepljenje. Ionako je sve to sa socijalnom službom jedna takva smješna farsa koja se radi bez ikakvog smisla nego čisto proforma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •