Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ad

mi smo koristili amway,mislim da se tako piše,za bebinu kožu od bilja i blabla bla,2put ispiranje,nikaj nije pomoglo da kažeš-em je skup,em smo tada imali najgori dermatitis...sad fax aqu.. i sve super 2 put ispiranje..

mene nekaj drugo brine:
    malenome prije 1mj u području pelena(ima 2god i 3mj)je izbio dermatitis neovisno o stanju ostatka kože-koja je napokon dobra...guza(ona crta kod debelog crijeva,oko piše,prepone,područje pelena koma ko fleke..bili kod dr.pavićiča dobili deflamol i parfenac na crvenila..ali nikakvih prevelikih pomaka nema..još imamo te pelene,ali mi nije jasno kako sada da samo u pelenama,a prije kad smo imali koma stanje po tijelu pelene područje je bilo super...
    ako nedajbože ne promjeniš malko dulje pelenu situacija je
    prije nikaj,,,sad se zna buditi po noći gurajuči rukicu u pelenu i govorio vruča piša i isčoha se do krvi
    ludi smo i ja i mm
    ima netko slična iskustva

katepe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo isto imali problema s pelenskim podrucjem isto smo bili kod dr. pavicica ali su nam parfenac i deflamol pomogli. kako ne nosimo pelene, stanje se jako brzo smirilo jer smo uz tretman kremama poceli i intenzivnije susiti to podrucje. kako nam nina ima debele nozice ostajalo je mokro u pregibima. i s vodom oprezno doziramo. isto sad kad je pelenski dio dobar AD zna zahvatiti druga podrucja, rucice i ispod vrata - opet dijelovi koji su najcesce vlazni (izbijaju joj zubi pa slini, a rucice gura u usta).

Citiraj ruza prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo koristili amway,mislim da se tako piše,za bebinu kožu od bilja i blabla bla,2put ispiranje,nikaj nije pomoglo da kažeš-em je skup,em smo tada imali najgori dermatitis...sad fax aqu.. i sve super 2 put ispiranje..

mene nekaj drugo brine:
    malenome prije 1mj u području pelena(ima 2god i 3mj)je izbio dermatitis neovisno o stanju ostatka kože-koja je napokon dobra...guza(ona crta kod debelog crijeva,oko piše,prepone,područje pelena koma ko fleke..bili kod dr.pavićiča dobili deflamol i parfenac na crvenila..ali nikakvih prevelikih pomaka nema..još imamo te pelene,ali mi nije jasno kako sada da samo u pelenama,a prije kad smo imali koma stanje po tijelu pelene područje je bilo super...
    ako nedajbože ne promjeniš malko dulje pelenu situacija je
    prije nikaj,,,sad se zna buditi po noći gurajuči rukicu u pelenu i govorio vruča piša i isčoha se do krvi
    ludi smo i ja i mm
    ima netko slična iskustva

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •