Pokazuje rezultate 1 do 50 od 473

Tema: Prve cipele- 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jinwood

Da li je itko imao ove papučice i kako ste bili zadovoljni? Vidjela sam ih na www.copatki.si i jako su mi lijepe, a i jeftinije su npr. od Robeez - rado bih čula neku preporuku... Mi smo imali jedne Robeezice i bili smo prezadovoljni ali su nam sad već na žalost male...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja naručila gucio sa njihove stranice, dostava u roku 6 dana, sa poštarinom 40€, ali mislim da su malo velike. dečko ima 9,5 mjeseci, hoda 5-6 koraka, naručila sam 20, jer su mu 19 premale po niihovoj mjeri.on se u njima nekak spotiče, onaj prednji dio je dosta širok i ne znam, ne čine mi se baš nešto. tražila sam bon bon u vlaškoj, da probam manji broj, ali ga naravnio nema. i kaj sad?
    mislim da ću morati kupiti noel ili primigi dok nogica još malo ne naraste. probala sam 19 primigi, one su mu premale, tako da moram uzeti 20.
    ne znam...
    kaj je normalno da su gucio naprijed tak široke?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
    Jinwood

Da li je itko imao ove papučice i kako ste bili zadovoljni? Vidjela sam ih na www.copatki.si i jako su mi lijepe, a i jeftinije su npr. od Robeez - rado bih čula neku preporuku... Mi smo imali jedne Robeezice i bili smo prezadovoljni ali su nam sad već na žalost male...
    I ja čekam preporuku! Čine mi se ok samo zez je to s plaćanjem u Sloveniji. Ako uplaćuješ direkt na neki broj računa, za međunarodnu transakciju ti nakelje još 200 kn :rollingeyes: a sumnjam da je plaćanje po primitku pošiljke puno povoljnije

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Ako uplaćuješ direkt na neki broj računa, za međunarodnu transakciju ti nakelje još 200 kn
    Nisam ovo znala - ma mislim u tom slučaju nije Slovenija daleko, možda bi se moglo otići osobno do njih - samo kad bi čuli neku preporuku pa da znamo dal se isplati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •