Stranica 17 od 63 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ej, drage moje! evo nas s pregleda, nisam se ni presvukla, vec sam sila za laptop da vam se javim.
    mi smo oooooodddddlllliiiccccnnnnooo , beban super napreduje, sad smo 8tj+4 dana. i doktor je prezadovoljan kako nam ide.uff koliki mi kamen pao sa srca, kad sam vidila da beba lipo napreduje i da ono malo srceko lipo kuca.
    sve vas redom pozdravljam, idem nesto rucati...i malo zaspati, jer sam nocas sve nesto na prekide spavala(malko me uhvatila bila nervoza pred pregled) .

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bravo za tvoje malo zlato! cijelo jutro mislim na tebe! znala sam da će sve biti super, ali sam jedva čekala da nam ti to javiš! bebolinac je super!
    Rozice,

svima šaljem veeeeelike puse!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

YES!!! Došla sam samo par minuta da vidim što je s Bambus, najljepše moguče vijesti, iako nisam ni sumnjala! Pusa malom velikom bebanu, jedva ga čekamo!!!

Pusa svima, brišem Špirek mi vrišti na uho

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bambus bravo draga za tebe i za bebača!!i neka tako ostane do kraja ..kad ti je termin?
    Bzara imena su ti prekrasna!!imam nekako feeling da nosiš curicu
    Pusa drage moje!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

supeeeer bambus, samo tako neka nastavi i dalje
    bzara evo i tebi malo za tvoju mrvicu
    di su nam naše sandra23, tamagoči i a72 ? njih tri su već dobro odmakle i sve su u par tjedana razlike 33/29/28; uf što će nam biti veselo

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala vam cure moje!

mislite sutra na mene, u 10 imam pregled! poslije idemo na groblje jer sutra je 3 godine kako nas je naša Zara napustila. tek navečer ću doći nazad kući, ali ću odmah poslije pregleda poslati Rozi poruku, imam njen broj, samo da vam javim da je sve ok! (sad sam skužila kako sam samouvjereno ovo napisala )

svima vam šaljem veeeeelike puse! idem se dobro odmoriti večeras, sutra mi je stvarno veliki dan!

p.s. možda saznam jel curka ili dečko, u srijedu ulazim u 16.tjedan, ne mogu vjerovati da je već toliko

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bzara~~~~~~~~~~ sutra samo dobre stvari za tebe, kako bi Mukica rekla.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara draga mislit cemo sutra na tebe. sretno na pregledu,i javi nam se sutra navecer cim dodes
    visnja08 termin mi je 25.10

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice JOJ kako vrijeme leti, pa 16 tjedana smo več odgulile!!! Mislim, ti, al i mi skupa s tobom Ja sam na stand by, velika pusa i puno vibrica!!
    Ps: imena koja ste odabrali su prekrasna

Cure dobar jutar...ko rano rano, uvijek mu se spava...oči su mi na pola koplja, samo da vas sve izljubim...ja ujutro prvo što napravim nisam se još ni umila a več sam na naše pdf-u...Ante puca od smijeha! Kiss...

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bambus 99 e to mora biti najbolja beba na svijetu, rodit će se garant za moj rođendan, ja sam rođena 26.10. i sasvim saam dobro ispala . Ja nekako isto mislim da će biti curica.
    Bzara pošalji pusicu svom i od nas danas, a za današnji vieosusret sa bebicom držimo fige da saznate jeli surica ili dečko, a ostalo znamo da je sve dobro .

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bambus predivno sto tako lijepo napredujete, samo neka tako i ostane

bzara sretno danas, u nasim ste mislima i jedva cekam da nam Roza javi super vijesti

Svim drugim curama saljem jedan veliki hug i pusu
    a Spireku i njegovoj hrabroj mami posebno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara osjećaj te ne vara - sve je u najboljem redu, to čovjek jednostavno zna u sebi

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej svima!
    Ja sam sada 33+2tj....otvorila se,ležala u bolnici par dana,dobivala Daxamethason malom za pluća ako se porodim.Otvorila se 3cm do ovoja i glavice.Pustili me kući na strogo mirovanje(do wc-a i otuširati se).I tako ja ležala 2tj i došla prošli petak na kontrolu i ZATVORILA SE. Dr je ostao i rekao da me nije on gledao par puta i još 2 u bolnici poslije njega i da nisam bila primljena i ležala zbog toga da ne bi vjerovao.Uglavnom,sad sam uloživa za vrh prsta vanjsko ušće,cervix se produžio. Rekao dr ja se sa tim sreo možda par puta do sada u svojih 25g rada.Ali onda je sljedio uzv po kojem dr kaže da je mali usporio sa rastom.Sumnja na mogući zastoj ali vidjet ćemo na slijedećoj kontroli koja je slijedeći ponedjeljak.Uglavnom,jadna sam i umirem od brige...Ležim na lijevom boku,sav mi je već odrvenio i boli...ali sve za mrvicu...

bzara imena su ti predivnaaaa!Mi smo htjeli Davida,ali smo se ipak premislili samo zato što sad ima jako puno Davida,pa je mm-u to bilo bezveze.Meni je ime. Nia mi je isto bilo prekrasno ali Niu je rekla imati moja kuma pa onda je nama otpalo. (pa su nama bila u igri Karlo i Hana)~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu!!
    mandy
    roza velika pusa Špiri,samo neka viče
    bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebicu!

Šta se tiče netaktičnosti liječnika o tome bih mogla napisati knjigu,s obzirom da sam zdravstveni radnik.Većinom smatraju da su bogovi.Sreća je da se to ipak polako,ali jaaaako polako,mijenja.Ima naravo krasnih ljudi s kojima radim koji si stvarno daju truda. U nekakvu obranu mogu reći da je tolika gužva da ljudi ne stižu popričati i posvetiti se pacijentu uopće,i tu dobivamo onaj osjećaj-samo još jedna na traci.Ali i tu ima onih koji će se nasmiješiti i onih koji će samo okrenuti leđa,ima onih koji doma dolaze kasno i njihove obitelji ih nikad ne vide,a i onih koji su lijeni i brišu s posla.Žalosno je da oni što si daju truda najčešće izgube obitelj jer se izgube u poslu...ili ostare i doma smetaju kad posla više nema za njih toliko...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sandra23 molim te nemoj se pretjerano brinuti, to su tjedni u kojima mahom trudnice dobivaju informacije u zastoju rasta,prevelikim ili premalim moždanim komorama i sl., koje se kasnije pokažu netočnima; čak i ako je evidentno ostupanje veličine femura ili drugih mjera, opet to zna biti od aparata do aparata i onoga koji mjeri;ja sam uvjerena da je s tvojim Karlom sve u najboljem redu
    roza bzara se još nije javila ? pusa Špireku
    Posljednje uređivanje od mandy : 23.03.2010. at 14:05

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo ga, dobila sms ovaj tren. Bebica je super, živahna. I....najvjerovatnije CURICA!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo mene sa puta,jos se nisam ni raspakovala...svratih da vidim kako je prosla bzara na pregledu.
    Super,super!!!!Tako mi je drago da je sve ok.Curica znaci,imala sam osjecaj da ce ona curicu da nam rodi
    Idem ovaj haos da sredjujem,a navece cu na miru procitati sve postove.Ja imam sutra u 9h30 pregled....drzite mi palceve!
    Ljubim vas

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara ma nisam ni sumnjala da nece bit sve dobro...CURA .....suuuppeeerrrr
    osijek mora da bude dobra beba. mm navija da rodim 3 dana prije termina, na njegov rodendan!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara super za niu (ispadne li na kraju pišonja ajme nama), Špiro će dobiti curu jeeeee
    choco draga držim ti fige da sve prođe ok, u kojem si ti tjednu ? (stavi ticker da možemo pratiti); obavezno nam se javi sutra nakon pregleda ~~~~~~~~~~~;
    ja obooožavam curice i želim vam svima makar po jednu, to je tako divno, toliko ljubavi, pažnje, nježnosti ne možete dobiti ni od koga osim od kćeri

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bzara ....ipak sam pogodila !ma glavno da je sve u redu i da je bebica dobro!!velike puse vam šaljem!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

najdraže moje, vi ste divne!!!!!

bebica je jaaaako aktivna, jao si ga meni kad me počne lupati (ma samo nek lupa). kad sam bila trudna s Matkom, on bi čim doktor prisloni sondu, okrenuo se prema nama, i kao da je htio reći: gledajte me ja sam vam muško, a ova mala ribica, kako god on stavi sondu, a ona okrene leđa! kažem ja mm ovo mora da je neka stidljiva curica doktor je dao nekih 60-70% za curu, ali poslije Uskrsa idem opet, jer mi doktor ide u Ameriku na tri tjedna pa da me još pogleda, onda ćemo moći sa 100% sigurnošću reći! ma samo nek mi dođe moje dijete, a sve ostalo je nevažno!

poslije smo otišli na groblje, i nekako mi je nakon dugo vremena bilo drugačije! kao da sam imala osjećaj da ta mala dušica više nije gore, već da je u meni! ne mogu vam to opisati, potpuno me iznenadio taj osjećaj!

idem se sada odmoriti, jer je noćas Kokić povraćao, pa smo budni od 4h!

veeeeeeelika pusa svim mojim ovdje divnim ženama!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    Špiro će dobiti curu jeeeee

Došla sam vam zaželit laku noč, odo ja gledat HTZ da se malo nasmijem.
    Bambus pusa mrvici, ako tvoj bude dečko lomit če se naša dva oko Bzaricine princezice
    Višnjice kako ono predivno čupavo stvorenje???

Ljubim vas cure moje, danas neka migrena u zraku jedva tipkam KISS

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice Znam točno o kojem osječaju pričaš. Pusa

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo da se i ja brzinski javim (jučer i danas nisam baš najbolje )
    bzara predivno za curicu i da je sve super
    sandra puno pozitivnih vibri da sve bude super ~~~~~~~~~
    roza, višnja, choco, osijek, mandy i sve drage cure ovdje sve vas ljubim
    velika pusa i našem medenom Špireku

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bambus zaboravila sam spomenuti da sam presretna zbog tvoje mrvice da lijepo napreduje
    samo neka se tako i nastavi, jedva čekam da se sve ove beboline rode

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi, draga naša, šaljem ti veliki zagrljaj!
    što god te muči, što prije neka ide od tebe! ide proljeće, treba nam hrpa pozitive ovdje da izguramo ovu godinu kao jednu od najsretnijih godina našeg PDF-a!
    Sandra, mogu si misliti draga kako ti je, prežao mi je zbog svega što se događa!
    ali jaka si ti žena i tvoja bebica je žilavo malo biće! sve loše neka bježi od vas, iš,iš... Rozice,
    choco, kako tvoja bebica? jel se rita?
    puse svima

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bzara baš mi je drago da je sve ok i da je najvjerojatnije curica iako je to manje bitno, ali neka curice su nekako curice .
    bambus 99 jedva čekam da saznamo što će kod tebe biti isto curkica ili dečkić da Špiri popravi prosjek ili će nam Špiro biti blaženi frajer među ženama.
    sandra 23 sigurna sam da će sve biti u redu, kada ste dovde dogurali, drži se .
    choco čekamo novosti.
    Tibi nemoj mi posustajati tjeraj loše misli i stvari od sebe iššššš...bit ćeš ti dobro, i ja imam boljih i lošijih dana, ali ne dam se.
    To je i ovo proljeće prelazimo iz jednog doba u drugo pa imaš osječaj da nešto sa tim ostaje iza tebe što ne želiš da ostane nego želiš ponijeti sa sobom. Šaljem ti pusu i zagrljaj i nedaj se. Sad ćemo ja i ti u akciju pa ćemo se malo zaokupiti sa nečim, još ako dobijemo pozitivni rezultat eto ti sreće .

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bzara za Niu!!
    tibi&osijek

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pusa svima!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco di si draga ? ja nisam mogla na forum od jučer, pretpostavljam ni nitko drugi , vidim da nema novih postova; javi nam se , jedva čekamo vijesti o veličini, skakutanju i lupkanju
    draga tibi nemoj da te muče sjećanja, misli na to kako će uskoro lipanj, tvoj postupak se bliži, a samim time i trenutak kad ćeš postati mama; nek ti to bude misao vodilja i samo sebi vizualiziraj trenutke kad vas dvoje primite svoju bebicu ( ili više njih ) u ruke i sve će odmah izgledati smislenije i ljepše, drži se , ljubim te
    sandra23 jedva čekam ponedjeljak da ti dr kaže da je sve u redu i da svi skupa odahnemo i nabacimo osmijeh na lica
    ja sam jedva dočekala ovo zubato proljeće, čini mi se kao da sam počela disati punim plućima i baš se radujem nadolazećim danima iako, s druge strane, kako se bliži ljeto i trenutak odluke hoćemo li još jednom pokušati ili ne, sve nekako treperi u meni i odmičem razmišljanja o tome od sebe
    pusica svima...

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jedva se konektovah....
    Bili na kontroli,neka nova doktorka,gleda i gleda...samo cuti(koja guska)...i ja vec umirem od brige.Ona samo rece:sve u redu,dodjite krajem aprila na redovnu kontrolu organa,dovidjenja.Nije mi ni palo na pamet da pitam da li je curica ili djecak,izgubila sam se bila od brige.Juce sam onda bila nervozna,sjetila sam se mrvice i svo vrijeme mi slika njegovih prstica na nogicama u glavi...i zao mi ga,krivo mi.
    Danas sam malo bolje,setali smo,uzivali u suncu.
    Ne znam kako kod vas koje ste trudne,ali ja u glavi imam neku kocnicu i nisam se vezala za ovu bebu,strah me.Ne milujem stomak,ne pricam sa njom i svega se bojim.Znam da je to blesavo,ali je jace od mene(jos uvijek)...
    Inace,17+2 sam,termin je 7.9.2010.
    ljubim vas sve i mislim na vas!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh, drage moje cure, vec sam pomislila da su me zbog neceg banovali, nisam mogla na forum ni juce ni danas, do maloprije...

Vidim da su uglavnom kod nasih trudnica dobre vijesti, i navijam da tako i ostane a trudilice da sto prije uskoce u taj niz
    Mi smo dobro, idemo dan za danom...pregled je za 10-ak dana, a ja bih pomalo vec pripremala robicu itd...
    choco,doci ce i to ,ja mazim bebu i samo o tome mislim, ali nikako da pocnem "pricati sa bebom" naglas...jos imam tu kocnicu, a u prvoj trudnoci mi je to bilo normalno, ne znam zasto sad ne mogu, tako da te razumijem...svaka trudnoca je razlicita,pogotovo kad imas lose iskustvo.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Uh ja mislila da ste me izbacili, a baš sam bila dobra. Postala sam ovisnik o forumu. Ova dva dana sam bila kao luda.
    Tibi gdje si mi? Jesi bolje?
    Choco bitno da je bebica u redu, a jeli curica ili dečko saznat ćeš kad tad.
    Roza jel guza prošla?
    Sandra 23 .
    Ja sam ovih dana onako . Nisam baš nekog raspoloženja, režim ko bijesan pas, svi mi idu na živce i jako se uzrujavam i srce mi već par dana lupa kao da će iskoćiti...a valjda će proći ako me svi malo puste na miru. Jedino lijepo što mi se dogodilo je to da mi se vratila moja sijamka koja živi kod mame i to nakon 2 tjedna, a stara je 13 god. i mislili smo da je nema više jer inače uopće ne ide van, ali eto iznenadila nas je i vratila se!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje

Choco i ostale trudničice samo da vas malo ohrabrim, sve je to normalno, meni je trudnoča nakon gubitka dečkiju bila nešto najteže za podnjet, nikako se nisam mogla uživiti u Špireka i nisam ga htjela prihvatiti, dok negdje sa 21 tjednim nije se dogodio neki switch i krenula sam kupovat opermu i robicu za bebu. Toliko mi je to pomoglo ne mogu vam ni opisati. Zato Choco ne brini, sve je to normalno, i doći če onaj jedan dan kad češ sama sebi reći, e više ne ide ovako, što bude biće, a dok je ovo sad bit ču sretna i dopustit ču si trenutke radosti. To ne znaći da če strah nestati, naprotiv povečat če se, ali svi ti radosni trenutci če biti tako jaki da če neutralizirat sav strah...ljubim vas, i malene bombončiće, znam kako je teško, ali proči će i ubrzo čemo imat jedno toliko velikokolektivno slavlje na forumu. Pa koliko vas samo ima, a kad se pridruže Osijek, Tibi i Mandy to če bit totalni raspašoj!!!

Sandrice vibram za pregled, javi nam odmah, iako sigurna sam da bude sve dobro, moj Špiro bio iste veličine u tim tjednima, pa se rodio kao mali kit!

Ljubim vas sve, ja evo radim i nadam se više završit to, pretvara se pomalo u pravu agoniju!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ps: Guza prošla

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ps: Guza prošla
    Hvala bogu!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj i ja sam bila poluluda ova dva dana! ja sam se tek jutros jedva uspjela nekako spojiti, ali ne preko linka koji mi je u favorites nego sam morala na google, ma..
    bitno je da sam sada tu!
    danas idem malo na more, u opatiju, i vraćam se u nedjelju! jedva čekam da se malo maknem i uživam u morskom zraku! tako da me nema za vikend!

Choco, draga mi smo stvarno blizu jedna druge po terminima. meni je 15.9.
    joj, što ne volim takve doktore, kao da je problem uputiti par rečenica samo da umiriš trudnicu! bitno je da je sve ok, a vidjeti ćeš dogoditi će se taj "klik" uskoro, i nećeš moći vjerovati da si ona ista osoba!
    ja sam u početku bila u totalnoj komi, i nikako nisam mogla prihvatiti ovu bebicu! i onda odjednom sam sjela sama sa sobom i rekla si : od brige, paničarenja i stresa nemaš ništa! uživaj u ovoj bebici ona ne zaslužuje ništa manje!
    prošli puta nisam htjela ništa kupiti za bebu, jer što ako nešto krene krivo! a sada stalno kupujem neke sitnice jer uopće ne dozvoljavam si reći da nešto neće biti u redu, bit će i gotovo! od srca ti želim što prije da se dogodi to nešto i tebi!
    Rozice, za malu guzu! jadničak naš mali, neka je to sve iza njega!
    osijek, iš,iš to raspoloženje! idu divni dani treba nam puno dobre volje i energije, jer velika događanja čekaju nas ove godine! jedva čekam da nam ti i Tibi krenete u nove pobjede, i naravno izađete kao velike pobjednice!
    a72, samo ti pripremaj robicu, i uživaj u tome! jedva čekam da nam javiš kako je bilo na pregledu! malo sam se pogubila, čiji termin je prije tvoj ili od tamagoči?
    mandy, neka proljeće donese najbolje odluke za tebe! vjerujem da si ti u sebi jako želiš još jedno maleno biće, i znam da je strah ogroman, ali nekada bez obzira na strah treba slušati onaj unutarnji glas koji će ti reći kad je i da li je vrijeme!
    Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled! jedva čekam da nas izvjestiš sa lijepim vijestima!
    Višnja,kako nam je Maxić? kako si nam ti draga?

sve vas ljubim drage moje, uživajte za vikend!
    idem sad van s mojim mali princom koji je upravo progledao, spavalica mala!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hej drage moje..mislila sam da neće,ali ipak me uhvatilo neko gadno raspoloženje koje za sada uspješno skrivam pred svima i ne dopuštam nikome da me vidi ovakvu kakva sam sad,sama s maxom kojeg natjeravam po stanu jer stalno ulazi tamo di ne smije al samo kad ga ne gledam..buljim u ekran i pokušavam se istrgnuti iz svega,al valjda će i to doći..ma zvali su me jutros iz rebra,našli su kromosomsku grešku pa u ponediljak ja i suprug idemo vaditi krv,znači da moj šećer nema veze s tim što se dogodilo..a sad uz to još moram misliti o ovome..i još znam da se brzo bliži 5 misec,i sve me nekako podsjeća na prvu trudnoću,a na groblju nisam već jako dugo bila i ne znam zašto ne idem?jednostavno gutam u sebi suze i stalno mi kroz glavu prolaze misli kako će treća trudnoća doći kasnije nego sam to planirala i to je ono što me ubija u pojam..kako je samo teško ostati hrabar kad dođu ovakve sumnje i strahovi
    a onda pročitam kako su naše trudnice dobro i kako se kod vas osjeti ta nada i sreća da će sve proći dobro,i neka tako ostane do samog kraja!i treba i robicu kupovati i sve one divne stvarčice za bebice,i to će vam sigurno pomoći da se malo povežete sa svojim bebicama ..šaljem vam jednu veliku pusu i naravno Rozi i Špiri jedna velika posebna !

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

visnja dok ne dobiješ nalaz vaše krvi nemoj pretjerano brinuti; ja sam se pojela živa oko tih kromosoma, izvrtila sve što sam mogla da bih u konačnici došla do istog zaključka kao i na početku : ako ste vas dvoje nosioci zdravih kromosoma, sve ostalo je slučajnost koja , na žalost, iz temelja mijenja naše živote i na koju se ne može ničim utjecati i za koju nitko kriv ; drži se , taj nalaz ćeš čekati max 7 dana i ako je sve u redu i tvoj šećer normalan, nakon 3-6 ciklusa možeš pokušati ponovo, ako si spremna,naravno; nadam se da je Max unio malo ljubavi i radosti u tvoj život i da će ti pomoći da preživiš ove teške dane dok u tvoje krilo ne dođe jedan mali kmezavac
    bzara uživaj u vikendu , kod nas na moru je diiivno
    tibić
    pusa trudničicama i svima koje to namjeravaju biti

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ej najdraže evo i mene, predivne ste, hvala na pozitivnim mislima
    evo ja sam vam danas suupeeeerrrr!!!!
    draga bzara prekrasan mi je tvoj optimizam, samo tako draga, uživaj u nadolazećem vikendu. I ja bih tako rado na more, budem danas nagovarala dragog da odemo barem na jedan dan, obzirom da na moru nisam bila već godinu dana. Obično kad idemo na jedan dan isto odemo u Opatiju ili Crikvenicu jer nam je to nekako najbliže iz Zagreba, a prekrasno je. Zato ljube uživaj u moru i suncu i svome dragome i vašoj bebici
    draga choco razumijem tvoj strah. Bit će sve ok, mora . Ljubim te draga.
    Rozi baš mi je drago da je Špirina guza dobro. Mišić naš mali. Izljubi nam ga puno od teta sa foruma
    mandy ljube, sigurna sam da ćeš promijeniti mišljenje čim dođe ljeto. Čuvamo ti mjesto u vlakiću
    višnja razumijem te potpuno. Nažalost to su faze kroz koje moramo prolaziti, ali bit će bolje, mora, sigurna sam. Odmori još malo, uživaj u svom Maxiću i dragome, a onda polako pakiraj kofere jer i tebe ljubi čekamo u vlakiću.
    osijek draga, približavaju nam se termini za postupak. Jeee!!! Iako ja još uvijek živim u nadi i uvjerenju da možemo mi bebu napraviti i prirodno. Ma kako god bude samo da mi uskoro postanemo trubušaste
    bambus uživaj draga u suncu i laganim šetnjicama
    a72, tamagoči, sandra hrabro do kraja i da uskoro poludi forum od sreće
    najdraže moje sve vas ljubim

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi i ja kažem jeeeee! Jedva čekam, već prvog idem po nove briseve i krećemo. Ja se ne nadam uopće nićem prirodnom, ali ne igra mi to ulogu, pristala bih ja svaki mjesec ići na IVF samo kad bi bilo uspješno!
    Cure svima!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

visnja08 draga, samo pomalo. nemoj panicarit prije vremena...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej cure moje
    Prvo da kažem da sam zvala privatnika i njegov pregled prebacila na danas ujutro jer mislim da bi poludjela čekajući.E sad na pregledu kaže ovako-ja sam se opet malo otovrila na ono koliko sam bila,sad sam opet onih prst otvorena do ovoja i glavice(koja je na ulazu u rodnicu i Karlo je skroz dolje i spreman). Fundus maternice raste uredno po tjednima i onda smo obavili uzv i narastao je nevjerovatnih 360gr za tjedan dana!! Sada ima 2170gr(prije 7 dana 1810gr)!! I dalje je manji po veličini odnosno po opsegu bušeka,ali sad smo se opet približili srednjoj krivulji rasta i odlično je to što napreduje!!(s moje strane gledano meni se čini da doktor to malo zaj...e s mjerenjem ali neka,bitno da rastemo).Nitko danas sretniji od mene,34tj navršit ću u nedjelju,prešli smo 2kg,i sad je to sve puuuno sigurnije! Zatim mi je snimao ctg koji je bio uredan i sve 5.Tako da sam ooooodahnulaaaaaNa kontroli u Vinogradskoj samo potvrda prije rečenog i kontrola za 2tj.

Roza jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za guzu!!
    Posljednje uređivanje od sandra23 : 26.03.2010. at 18:48

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek, sijamka je vjerovatno otišla tražiti veljačke mačore, pa se ne treba iznenaditi... ))

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

bzara draga moja toliko sam sretna zbog tebe! evo baš sam skužila da si trudna. ti jedna divna, optimistična ženo!
    Posljednje uređivanje od dorotea24 : 26.03.2010. at 20:41

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sandra23,super novosti!Ja,ipak,mislim da se dr prvi put zeznuo u procjeni...vidis da je sve u redu!Opusti se i uzivaj.
    p.s.ja pogresno izracunala,trenutno sam 16 sedmica + 3 dana

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sandra23 baš mi je drago, još će Karlo narasti inapredovati, ti samo odmaraj, ipak je cilj da budeš što bliže terminu ( što je ziher, ziher je )
    cmokić svima..uživajte

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sandra 23 .
    Zauzeta
    znam da im je sad vrijeme za , samo inače njoj frajeri dođu gore na balkon jer ona ne voli ići van.
    Sve cure pusa!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure moje drage...samo da vam zaželim lijep vikend...ova pjesma je svirala dok sam bila u bolnici i po prvi put zaplakala od olakšanja jer sam napokon doživila happy end...znam da čete i vi skoro isto to doživjeti i jedva čekam radovat se sa vama i plakat od sreče...nemam rječi za opisat koja ste mi potpora bile, i nadam se da ču vam se nekad moći odužiti...pusa i uživajte

http://www.youtube.com/watch?v=9T9sC-QAR1k

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

curke! nema vas bas ovaj vikend, ja svako malo cirnem...al niko se ne javlja.sve ste se izvukla na sunce i gustate,
    i mi smo jucer skoro cili dan bili vani u setnji, bas je lipo na suncu i uz more...
    a danas bas i nismo...meni uhvatio neki strah i neka nervoza, odjedom, i nisam tila maknit iz kuce...imam osjecaj da sam danas isplakala litre i litre suza..nekako sam se svo ovo vrime od kad sam saznala da sam trudna , nastojala da budem ok, i da budem "hrabra" i uvjerajam sama sebe da ce sve bit dobro...al eto danas sam malko pukla ka cvrcak....vjerojatno cu sutra bit bolje

svima od reda,da vas ne nabrajam saljem poljubce

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

BAMBUS draga ,ne moram ti reći da je to normalno,hrabrost se ne mjeri samo da si tvrd i snažan ko stijena....kad je vrijeme za plakanje ,plači,isplaći ono što ti na srcu leži i dođe novi dan,suncem obasjan,snaga se vrati i svi krenemo naprijed prema novim trenucima koji neće svi biti lijepi i bajni ,ali znat ćemo ih pobijediti.Veliki ti šaljem zagrljaj i sanjaj u bojama.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bambus šaljem ti ogromni zagrljaj . Bit će bolje, sigurna sam
    ...a ja sam vam danas sa dragim i Leom bila na moru i baš smo guštali. Bilo je predivno

Sve vas ljubim drage moje i jedva čekam sutra izvještaj kako je koja provela vikend

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •