ej, drage moje! evo nas s pregleda, nisam se ni presvukla, vec sam sila za laptop da vam se javim.
mi smo oooooodddddlllliiiccccnnnnooo, beban super napreduje, sad smo 8tj+4 dana. i doktor je prezadovoljan kako nam ide.uff koliki mi kamen pao sa srca, kad sam vidila da beba lipo napreduje i da ono malo srceko lipo kuca.
sve vas redom pozdravljam, idem nesto rucati...i malo zaspati, jer sam nocas sve nesto na prekide spavala(malko me uhvatila bila nervoza pred pregled) .![]()

, beban super napreduje, sad smo 8tj+4 dana. i doktor je prezadovoljan kako nam ide.uff koliki mi kamen pao sa srca, kad sam vidila da beba lipo napreduje i da ono malo srceko lipo kuca.

..kad ti je termin?
. Ja nekako isto mislim da će biti curica.
i od nas danas, a za današnji vieosusret sa bebicom držimo fige da saznate jeli surica ili dečko, a ostalo znamo da je sve dobro
.Sumnja na mogući zastoj ali vidjet ćemo na slijedećoj kontroli koja je slijedeći ponedjeljak.Uglavnom,jadna sam i umirem od brige...Ležim na lijevom boku,sav mi je već odrvenio i boli...ali sve za mrvicu...

Znam točno o kojem osječaju pričaš. Pusa
među ženama.
. Nisam baš nekog raspoloženja, režim ko bijesan pas, svi mi idu na živce i jako se uzrujavam i srce mi već par dana lupa kao da će iskoćiti...a valjda će proći ako me svi malo puste na miru. Jedino lijepo što mi se dogodilo je to da mi se vratila moja sijamka koja živi kod mame i to nakon 2 tjedna, a stara je 13 god. i mislili smo da je nema više jer inače uopće ne ide van, ali eto iznenadila nas je 
svima!
, samo inače njoj frajeri dođu gore na balkon jer ona ne voli ići van.