Stranica 16 od 17 PrviPrvi ... 614151617 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 830

Tema: Potpomognuta na Svetom Duhu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nisi dobila od njih nikakve gonale? Ako nisi dobila ništa od njih od inekcija do sada, obavezno kupi sama štopericu, jasno! Ne uzeti od njih, jer će ti uračunati u 1 besplatan, pa će ti ostati još 5. Iskoristi ih pametno. I dogovori se sada da te stave na listu za stimulirani.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kupi sama, u ljekarni na SD sam Ovitrelle prije mjesec dana platila 286 kn. Uzmi racun na ime pa to podnesi u poreznoj prijavi.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Opet ja. Pa kako ti moraš s anovulatornim ciklusima ići na aih, pa znaš koje su šanse...tak ćeš se mučiti možda godinu dana da bi obavila tih 4 aih-a. Pa to nije za vjerovati. Tako teško dođeš do folikula i onda ti za njega daju minimalnu šansu. Daj ih stisni da te prebace na IVF.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ali mislim da je u ljekarni Filipović u Zagorskoj jeftiniji, ali nazovi i pitaj. Imaš ih na netu.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kiara ja ti neznam nisam išla na aih..... ...vinalina ljube neću ja odustat,al neću sad više ići na sd,bar za sad....imam neke planove za drugo... dr je reko da dođem u prirodnjak al je neću jer zbilja sam umorna u pet i pol mjeseci tri minusa,2 stim.,1prir.,tako da oću se malo odmorit ....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma da kupi ju sama, da ti se nebi uračunalo u postupak....ma ko to više zna, kako mene sve to živcira, ajme, ja bi ga znate koga golim rukama malo oko vrata.....grozno znam, ali stvarno...teško mi je čitati opće kaj svi proživljavate zbog njegovog zakona......
    KIKLA123 ma odmori i razmisli o svemu....promijena nikome nije škodila.....možda kakav Janez ili Mojca upale.......a kaj se tiče dr T. i sama znaš kaj mislim.....vidi ona štošta, a isto tako puno toga i ne vidi......( znaš i sama o čemu zborim)....drž mi se i javi se

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiara79 dobro ti kaže vinalina......iskezi zube i reci da je dosta, znam, lako meni kak...ali probaj, postavi se, tak mi je žao svaki put koliko se mučiš oko tih folikula i svega toga.......

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja. Pa kako ti moraš s anovulatornim ciklusima ići na aih, pa znaš koje su šanse...tak ćeš se mučiti možda godinu dana da bi obavila tih 4 aih-a. Pa to nije za vjerovati. Tako teško dođeš do folikula i onda ti za njega daju minimalnu šansu. Daj ih stisni da te prebace na IVF.
    ehhh,curkice moje pa ja se zadnji put pokefala sa njim jer me htio poslat doma da radimo još hopa-cupa..a ja se nisam dala istjerati...urlao je on,a onda sam i ja šiznula i rekla da tako ne može...sva sreća pa radim u zdravstvu pa me se nije samo tako riješio...a sad kak da mu kažem za IVF pa popet će mi se na glavu...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ines sretno danas. Danas je sretan dan rekla sam ti

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga Šniki hvala ti na odgovoru

Ostale cure...Ja sam nakon drugog neuspjelog aih koji je bio 27.01.2010. bila na kontroli kod dr.T.To ti je bilo 15.02.2010. gdje mi je dr.T rekla da nazovem sestru oko 10.03.2010. i da pitam za ljekove(jer u 2mj. dok sam bila na kontroli nisu imali ljekove i nisu bili sigurni ni da će ih dobiti do 10.03.).
    Ja sam 10.03. nazvala sestru koja mi je rekla da dođem taj isti dan po ljekove.Došla gore i dobila ljekove.
    Trebala sam napraviti samo markere na hiv i hepatitis.Drugo me ništa za sada nisu tražili.

Ja sam se isto bojala(nakon što sam čitala na forumu o neimanju ljekova) da li ću ih dobiti i šta će biti ako ih ne dobijem.
    Ja ne znam kako to ide s ljekovima...koliko ih oni dobiju...koliko se čeka na njih...Ja to ne znam.
    Da li sam ja imala sreće? Nadam se da je došlo moje sretno razdoblje i da će i ovaj ivf biti uspješan..

Ako Vas još nešto interesira javite se...

Pozdrav i sretno svima.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

uhhhh šteka mi nešto komp...dakle ovako...ja sam potpuno bez riječi...svaki put mi nova iznenađenja spremi naša dr.T,kaže ona folikula nema ,to je PCOS...to će teško ići...mooooolllllliiiimm ma koji PCOS nikad nitko nije vidio,rekao ni zabilježio takvu dijagnozu...a kaj sam ja svo ovo vrijeme trebala pretpostavljati da imam PCOS...danas je fakat bio neugodan i bolan pregled...uglavnom-ono moje siroče od ponedjeljka tak stoji na 14mm,endo trolinijski 13mm,u petak opet gore lllllluuuuuuuuuudddddddddddddddaaaaaaaa sam...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma kaj je s tom rodom.....pa ja cijeli dan nemrem zajahati.....joooj, luda sam......kiara79 bila je jedna curka purka gore, inače tu i tam dođe na forum i baš mi je rekla za tebe.....take sam bila ljuta....skužila te je tu prek foruma ......fakat nevjerojatno, kaj sve moraš prolaziti....i sad ti tak postavi dijegnozu.....strava

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    uhhhh šteka mi nešto komp...dakle ovako...ja sam potpuno bez riječi...svaki put mi nova iznenađenja spremi naša dr.T,kaže ona folikula nema ,to je PCOS...to će teško ići...mooooolllllliiiimm ma koji PCOS nikad nitko nije vidio,rekao ni zabilježio takvu dijagnozu...a kaj sam ja svo ovo vrijeme trebala pretpostavljati da imam PCOS...danas je fakat bio neugodan i bolan pregled...uglavnom-ono moje siroče od ponedjeljka tak stoji na 14mm,endo trolinijski 13mm,u petak opet gore lllllluuuuuuuuuudddddddddddddddaaaaaaaa sam...
    Meni je danas isto rekla da su mi jajnici policisticni i da folikuli sporo rastu, ja njoj jel to od klomifena, ona meni ne pa takvi su vasi jajnici Do sada mi nitko nije rekao da imam policisticne jajnike i ona to tak bubne. I meni folikul i endic isti kao prije 2 dana. Uglavnom idem gore tek u pon da vidim oce li biti stogod od ovog ciklusa
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 25.03.2010. at 15:21

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kiara ostala sam bez rijeci .....ta dr. fakat cudna neka
    a gdje je dr. Bauman? samo nju spominjete.......

ja vam curke lezim ,odmaram,, AIH 3. odrađen .....sad cekam .....molim boga....da ne moram na ivf, jer nikako mi se ovo ne sviđa,nabava lijekov
    a, dr. T.,itd....joj treba imat zivaca za ovo

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam kod dr. baumana naručena početkom svibnja!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    kiara ostala sam bez rijeci .....ta dr. fakat cudna neka
    a gdje je dr. Bauman? samo nju spominjete.......
    Dr. Bauman je bolestan, sestre ne znaju tocno kad se vraca pa sve radi dr. T.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ja vam curke lezim ,odmaram,, AIH 3. odrađen .....sad cekam .....molim boga....da ne moram na ivf, jer nikako mi se ovo ne sviđa,nabava lijekova, dr. T.,itd....joj treba imat zivaca za ovo
    Drzim fige da ti ovo bude dobitni postupak

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma ona je pukla...točno to je i meni rekla bugaboo...sad mi više ništ nije jasno ...
    ah,neznam vidjet ću sutra kaj će reći...hoćemo li nastaviti(mada sumnjam ) ili će možda konstatirati da sam dečko...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo curke moje napokon sam se uspjela prištekat na Rodu, beta 12 dnt 194.7, nadam se da je to ok brojka, zvala sam gore na SD naručile me za tri tjedna na uzv!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ne mogu odoljet da i tu malo ne poskočim za tebe i tvoju mrvicu...

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

cure koje imate injekcije doma, molila bih da mi na pp posaljete podatke o istima, znaci naziv lijeka i proizvodjaca

jako je vazno i moze otprilike kolicine koje su potrebne po postupku.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke gledajte RTL vijesti u 18.30.danas...opet će naš ministar imati show o mpo zakonu...

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ines da ovdje poskočim.................... kiara draga to što ti je rekla draga dr T. da imaš policistične j vjeruj mi da žena nema pojma o ničem i da to ništa ne znači jer ona izmišlja dijagnoze jer je očito da ne zna radit svoj poso(naučila na svojoj koži),pa se tako malo izmisli,jer joj se neda tražit razlog zašto ne rastu,ili možda dodat neki drugi lijek..... baba je katastrofa,njoj se neda raditi svoj poso,svako jutro je živčana,kao da smo mi gore došle eto zato kaj nam je doma dosadno.... kaj da velim drži se.... crvenkapice nadam se da je ovaj dobitni..... da nećeš imati tu sreću upoznat dragu dr.T. svima

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ines:-

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tihić vidiš da mi je tvoj rođendan ispao sretan......

Curke

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Da se i ovdje prošvercam i pošaljem trudnici !

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja ću ovdje poskoćit za novopečenu trudnicu!beta ti je sasvim ok.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

čestitam Ines31!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo ja bila jutros na punkciji!
    dobili jednu stanicu iz prirodnog ciklusa.
    Moram ovaj put pohvalit doktoricu T. , punkcija je bila super bezbolna s tim da su mi morali jako pritiskat trbuh da dođu do folikula,
    ja sam bila sigurna da će jako bolit, ali baš se potrudila da lijepo namjesti folikul tako da ništa nisam osjetila.
    moram priznat da dosta pišemo protiv nje,ali isto tako mislim da je to normalno jer smo se toliko navikli na dr.B i onda smo u startu razočarani što ga nema.
    meni je drago što se još netko prihvatio tog teškog posla, jer svaka od nas ima svoje probleme i skoro svaka treba drugu terapiju i pristup.
    ne znam koliko je doktorica gore, ali sigurna sam kad bude imala iskustva i staža ko dr.B da neće bit ništa lošija.

ja sad čekam, transfer bi trebao biti u ponedjeljak (ako sve bude u redu), i to me baš raduje jer je to prvi put da se ide prema blasticama,
    zanima me hoćemo li doći do nje.
    Posljednje uređivanje od AnneMary : 25.03.2010. at 18:46

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ines, ma znala sam...
    AnneMary bravo i držimo palčeve za lijepu blasticu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiara, neznam kaj bi rekla, nemam riječi...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bila sam danas u Vinogradskoj po 2. misljenje pa mi je dr. Tomic rekao da meni ne treba drugo misljenje jer je moj MPO-ovac 2. misljenje, a soc. ginic je 1. misljenje jer me on uputio na MPO. Koliko sam prije kuzila 2. misljenje je trebalo biti misljenje 2. MPO-ovca, a ne bilo kojeg ginekologa pa mi sad vise nista nije jasno???

Uglavnom dobila sam tu 1. recenicu da sa on slaze da moramo na IVF na povijest bolesti, zig i potpis.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ines i ovdje cu poskociti za tebe

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobro da si ju dobila...da nije samo ostalo na prepucavanju čije mišljenje je dovoljno. Dakle sada imaš potporu za IVF i nemoraš na inseminaciju ili ?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ines31 brvo i čestitam....super ti je teta beta.......
    KIKLA ja nažalost znam o čemu pričaš kad spominješ dr T i u potpunosti se slažem s tobom.......( fino je vježbala na nama, a to nije ok......ja znam da se ljudi moraju učiti, sve to stoji, ali kad neko nekaj dela prek one stvari to me ljuti jako.)
    AnneMary e drago mi je da je stanica tu i držim fige da bude lepa i velika.......

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

muka mi je od sutrašnjeg dana... ovako sam cijeli dan...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiara mogu si samo misliti kak ti je i vjeruj mi baš mi je žao......ali nadam se da je fulala i da bu sve ok.....

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dr. Tomic je napisao IVF i inzistirat cu na tome jer s nasom dijagnozom AIH nema bas smisla, samo je mucenje.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa cure moje jel moguće da je dr T svaki dan tako ne raspoložena. Osobno sam s njom imala loše iskustvo, al mislila sam da joj je taj dan bio loš( izgleda da joj je svaki loš)
    Kiara bit će to sve dobro vidjet ćeš.I meni je rekla da su mi folikuli katastrfa, premali,pitala za jajnik kojeg imam... i na punkciji 10 prekrasnih stanica
    Pa da imaš pol. jajnike već bi netko skužio

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Tihić ja mislim da je sa ovim ciklusom gotovo...1 folikul 14 mm 17.dan....to je to i pitanje kad će za mene biti mjesta...s obzirom na to kakva je situacija s lijekovima...a i dr.T.je glupa ,pa ako je vidla da folikul stoji pa kaj mi nije dala još koji gonal ili nešto,pa bi kupila...al ne samo je rekla to nebu išlo s tom th.
    joj kak sam danas ljuta,sva sreća da je MM na putu,sad bi on nastradal..
    idem spavat,sutra se dižem u pola 5...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Tihić ja mislim da je sa ovim ciklusom gotovo...1 folikul 14 mm 17.dan....to je to i pitanje kad će za mene biti mjesta...s obzirom na to kakva je situacija s lijekovima...a i dr.T.je glupa ,pa ako je vidla da folikul stoji pa kaj mi nije dala još koji gonal ili nešto,pa bi kupila...al ne samo je rekla to nebu išlo s tom th.
    joj kak sam danas ljuta,sva sreća da je MM na putu,sad bi on nastradal..
    idem spavat,sutra se dižem u pola 5...
    Vjerujem da si bijena! Želim ti miran san

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Čestitam na js. To je stvarno uspjeh.
    Ja sam već nekoliko puta pokušala u prirodnom, ali bezuspješno, ili je prerano ili je prekasno.
    Kolika ti je bila veličina folikula kada si primila štopericu?

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja bila jutros na punkciji!
    dobili jednu stanicu iz prirodnog ciklusa.
    Moram ovaj put pohvalit doktoricu T. , punkcija je bila super bezbolna s tim da su mi morali jako pritiskat trbuh da dođu do folikula,
    ja sam bila sigurna da će jako bolit, ali baš se potrudila da lijepo namjesti folikul tako da ništa nisam osjetila.
    moram priznat da dosta pišemo protiv nje,ali isto tako mislim da je to normalno jer smo se toliko navikli na dr.B i onda smo u startu razočarani što ga nema.
    meni je drago što se još netko prihvatio tog teškog posla, jer svaka od nas ima svoje probleme i skoro svaka treba drugu terapiju i pristup.
    ne znam koliko je doktorica gore, ali sigurna sam kad bude imala iskustva i staža ko dr.B da neće bit ništa lošija.

ja sad čekam, transfer bi trebao biti u ponedjeljak (ako sve bude u redu), i to me baš raduje jer je to prvi put da se ide prema blasticama,
    zanima me hoćemo li doći do nje.

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Odlična brojka. čestitam (ja sam imala oko 181 12 DPT - i to je bilo to)
    KIKLA odsad navijam za Janeza ili Mojcu . Fakat te razmem
    Pusa svima sa foruma

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ines31 - veeeeelikeeeeeeeeeee čestitkeeeeeeee !

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj ana2 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam na js. To je stvarno uspjeh.
    Ja sam već nekoliko puta pokušala u prirodnom, ali bezuspješno, ili je prerano ili je prekasno.
    Kolika ti je bila veličina folikula kada si primila štopericu?

mislim da sam možda malo prerano primila štopericu ovaj put, zvala sam gore i rekli su d azovem u 14 sata, da će se bolje vidit, što mi govori da je možda nezrela stanica.
    folikul je bio 15-16 mm, inače bude 18-19 mm.
    od tri prethodna pokušaja jednom je bila prezrela, druga dva puta je bila u redu i došlo je do oplodnje, ali ne i do bete.
    ali teško je to uspoređivat kad je kod svake od nas drugačije, jednostavno treba probavat dok se ne nađe pravi recept.
    Posljednje uređivanje od AnneMary : 26.03.2010. at 09:58

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke hvala na čestikama i vibricama, ja sam sva izgubljena još ne vjerujem, znate i same kad vidim srčeko biti ću sigurna i mirnija!

Anne Mary super za stanicu biti će to lijepa blastica!
    Kiara79
    Lanarica pliz mi reci da li si ti ponavljala betu meni rekli gore na SD da ne trebam ponavljat!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ines31 bum ti ja odgovorila, znam da lanarica malo rodira, malo ne pa da ne čekaš na odgovor.......ona ti nije ponavljala betu.....i meni su rekli da ne treba, ali sam ja nekaj malo krvarila pa sam zato otišla ponoviti......ako želiš iz svog gušta ti možeš, da vidiš kak se dupla, ali ne moraš.......pusica........

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke hvala na čestikama i vibricama, ja sam sva izgubljena još ne vjerujem, znate i same kad vidim srčeko biti ću sigurna i mirnija!

Anne Mary super za stanicu biti će to lijepa blastica!
    Kiara79
    Lanarica pliz mi reci da li si ti ponavljala betu meni rekli gore na SD da ne trebam ponavljat!

Ines draga čestitam od ....baš mi je drago...čuvaj se!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    ines31 bum ti ja odgovorila, znam da lanarica malo rodira, malo ne pa da ne čekaš na odgovor.......ona ti nije ponavljala betu.....i meni su rekli da ne treba, ali sam ja nekaj malo krvarila pa sam zato otišla ponoviti......ako želiš iz svog gušta ti možeš, da vidiš kak se dupla, ali ne moraš.......pusica........
    Hvala Šniki, ne budem ni ja išla ponavljat... dobro sam, samo me malo leđa bole, mirujem manje više...pusa

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ines cestitam od

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ines , čestitam ti od srca. ja danas bila na foklikulo. u pon nije bilo folikula, tj. bili su premali, u srijedu jedan 13 mm, danas nakon dva dana 14 m,. i malo mi je volja pala. mislila sam da će možda danas biti oko 17 mm, ali ništa. u ponedjeljak opet idem na folikulo, i dr. T. je rekla da bi inseminacija mogla biti u srijedu. jedva čekam da to napravimo da se imam čemu nadati. a dr. T. ni danas, ni u srijedu nije bila loše volje barem kad sam ja bila, samo je danas komentirala da je ljuta na nas sa rode. ostalima, želim da vam folikuli narastu baš kako treba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •