Stranica 5 od 11 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 550

Tema: "Svi oni koji idu vani nek se jave ministru" (ne samo oni)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo i ja sam poslala još jedno ljuto pismo
    nisam se liječila u inozemstvu i vjerojatno neću, al ne mogu šutjeti kad nas ovako proziva!
    sram ga bilo!
    pišite cure, to je najmanje što možemo!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je već provjerena i nadopunjena lista s Građana, a treća je bila ova, kao budnica:http://forum.roda.hr/threads/54298-Z...otpomognuta%29
    nastavak:
    80. Blekonja
    81. ina33
    82. dani39
    83. rozalija
    84. ninochka28
    85. VedranaV

Ko će nositi ponosno 100. mjesto?

rozaliju imamo vec pod rednim brojem 63.

Na 3. stranici ove teme javila se i Kjara koja je zeljela da je stavimo na listu. Medjutim Kjara, iz tvog posta nije jasno da li si i ti poslala pismo ministru, pa ako jesi onda nam to samo jos jednom potvrdi pa cemo i tebi vrlo rado staviti na listu.

Znaci, lista se trenutno nastavlja ovako:

80. Blekonja
    81. ina33
    82. dani39
    83. ninochka28
    84. VedranaV
    85. jasna09
    86. Ginger
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 28.03.2010. at 12:36

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

thanks na ispravku

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Poštovani/a,
    ukoliko želite govoriti pred kamerom Nove TV, ostaite kontakt.
    Hvala
    LP

Ivan Petričević

Prije nekoliko trenutaka dobila sam ovaj e-mail. Javiti ću se ali ne obećajem puno. Nadam se da su i zagrepčanke primile isti pa je možda bolje da se one jave...
    Zahvaljujem g. Petričeviću na vrlo brzoj reakciji!

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Snekice, super! Baš sam ponosna i na tebe i jasnu09. Ima nas koji smo se već pojavljivali u medijima po nekoliko puta i ponovno pojavljivanje može biti kontraproduktivno. Odlično je da se pojavljuju novi hrabri ljudi da mu pokažemo koliko nas je..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moram priznati da se MM (čovjek od ne puno riječi, ali kad zucne...) ne slaže sa snimanjem ali na razgovor sa novinarima i objavu naše priče slažemo se oboje. To sam i objasnila u povratnom mailu g. Petričeviću pa ako su zainteresirani na taj način, super! Moj broj mobitela je u mailu.
    Cure iz Zg, javite se! Meni je malo teško uskladiti da se baš taj dan nađem u Zg, ali kad ste vi već tamo, ajde malo akcije! Bez našeg jakog angažmana nema ničega! Uvijek iste cure (kojima se divim i šaljem kisssssss!) su na TV-u, što nije baš dobro za javnost jer ispada da se samo one bune, a nije tako!

...Kol´ko nas ima, , hebote, kol´ko nas ima
    ...

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Upravo smo došli od RTL može nekom drugom prilikom, no razgovarajte i smognite snage i stanite pred TV kamere jer one niti grizu niti ujedaju, živimo u 21 stoljeću i imamo mogućnos da se izborimo protiv diskriminacije, da budemo ravnopravni građani, imate potporu skulirajte se i skupite snagu, neugoda i sramota je ne boriti se protiv diskriminacije i nepravde.

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mail-ove sam poslala na sve adrese koje sam dobila (Kadauna ).
    Za bilo kakve izjave i istupe u medijima sam na raspolaganju slobodno me kontaktirajte -ako novinarima ne smeta da se pojavljujemo više puta isti čovječuljci.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Javila se nasa Sandra iz VL, dobila je mail i priprema pricu!Jedva cekam!

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

minimuc možda da se javite na mail adrese medija da ste spremni dati izjavu (ako u pismu niste to naglasili)

rtl-vijesti@rtl.hr
    redakcija@novatv.hr

svi oni traže parove za prilog

Još jednom hvala i tikica _69, Gabi i Ljufi, jasna 09 ! i svima koji ste izlaskom pred kamere pokazali da NISMO SAMO BROJEVI kojima ministar manipulira nego zaista PREDIVNI LJUDI čije je živote zagorčio!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

85.jasna09
    86.Ginger
    87.goa

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jasna09 je javila da prilog ide danas na glavnim vijestima RTL-a u 18 i 30!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo curke poslala i ja pismo ministru kao znak podrške Vama, a ne njegovom zakonu!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    85.jasna09
    86.Ginger
    87.goa
    88. maca2

Prilažem svoje pismo koje sam poslala Milinoviću i svim ostalim koje ste ovdje naveli:

Obraćam Vam se u svezi vašeg poziva, koji ste uputili svima nama koji smo zbog Vašeg katastrofalnog zakona o potpomognutoj oplodnji prisiljeni potražiti pomoć izvan RH, da vam se jave!

U RH smo prošli jedan stimulirani ICSI postupak po "starom" zakonu, u njemu smo dobili 10 jajnih stanica od kojih su se ( zbog suprugovog lošeg spermiograma ) samo 3 stanice oplodile.

Nažalost od trudnoće nije bilo ništa, ali čak nam i to nije toliko ubilo nadu i vjeru u uspjeh kao Vaš novi zakon koji je donešen mjesec dana nakon našeg neuspješnog postupka.
    Po Vašem novom zakonu slijedeći put mi smiju oploditi samo 3 js od ukupno svih koje dobijem - znači šanse su nam gotovo nikakve, mnogi vrhunski svjetski stručnjaci u MPO su potvrdili da je nemoguće odrediti koja od jajnih stanica je najkvalitetnija i daje kvalitetan zametak.
    Na sve to još ste zabranili zamrzavanje ostalih zametaka i tako nam "ubili" još jednu nadu u uspjeh. Eksperimentalno zamrzavanje jajnih stanica ne ću niti komentirati, jer su već ljudi stručniji od mene dali svoje negativno mišljenje o toj metodi za koju Vi tvrdite da je podjednako uspješna kao i zamzravanje js ( dajte nam konkretne podatke o tome koliko je trudnoća postignuto iz obje metode pa će svakome iole normalnom biti jasno koja metoda je uspješnija ).
    U 9./2009. smo se uputili u Ljubljanu, našu susjednu zemlju, gdje ljudi imaju zakon o MPO koji parovima koji se bore s neplodnošću daje realne šanse da ostvare željenu trudnoću. Nažalost nismo niti tamo uspjeli ali, u 9./2010. godine pokušat ćemo ponovno.
    Nama bi bilo puno draže ostaviti te silne novce u jednoj od naših klinika, ali kada usporedimo uspješnost postupka kod nas i vani nikakav patriotizam nije toga vrijedan!
    U prošlih 6 mjeseci imala sam 5 nestimuliranih postupaka u RH koji su isto neuspješno završili, na stimulirane ne želim za sada niti pomišljati sve dok je na snazi ovaj zakon jer nema smisla uništavati si zdravlje hormonima kada su šanse za uspjeh mizerne. Radi smanjenja proračuna za MPO i novog zakona liječnici prepisuju blage stimulacije u kojima se često ne dobije niti jedna js ( meni se to dogodilo 4 puta ), liste čekanja sve su duže jer je zbog nedostatka novca smanjen broj postupaka u klinikama kao i nabavka lijekova. Sramota i nepravda za sve nas koji velik dio svoje plaće izdvajamo za zdravstvo a od toga nemamo ništa osim gubljenja zdravlja - psihičkog i fizičkog.
    Nije mi jasno kako možete tvrditi da znate za samo nekoliko slučajeva odlaska parova u inozemstvo kada samo ja znam nijh 30-tak koji su u zadnjih 6mj otišli na postupak u inozemstvo, također je sramotno tvrditi da nema pada uspješnosti u našim klinikama kada i sami doktori poriču tu Vašu sramotnu laž ( iako, iz nama nepoznatog razloga, ne žele izlaziti u javnost s tim statistikama ).
    Znamo da je Vama kao čovjeku s 3 djece vjerojatno neshvatljiva naša želja i borba za barem jednim djetetom, ali smatramo da je Vama, kao liječniku koji je položio Hipokratovu zakletvu, ovaj zakon pljuska u lice istoj toj zakletvi!

Ovaj mail šaljemo Vama i proslijeđujemo ga hrvatskim medijima, kao dokaz da ne odlazi nekolicina parova u inozemstvo te da Vas spriječimo u širenju neistina i mazanju očiju hrvatskoj javnosti kojoj nije prezentirana prava istina !

Očekujemo i nadamo se Vašem skorom i iscrpnom očitovanju i objašnjenju nastale situacije u medijima.

S poštovanjem,

jedan od mnoštva hrvatskih neplodnih parova!
    Posljednje uređivanje od maca2 : 28.03.2010. at 17:38

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

85.jasna09
    86.Ginger
    87.goa
    88.maca2
    89.Marnie
    evo mog pisma koje sam upravo poslala. To nije prvo pismo, a i ovo bih ranije poslala, ali sam cijeli tjedan bila na poslovnom putu i kada sam se vratila oduševila me rekcija svih s foruma!

Ministre Milinoviću,

ponukana Vašim pozivom koji ste nedavno uputili nama koji se borimo s neplodnošću da Vam javimo ukoliko se namjeravamo liječiti od neplodnosti u inozemstvu, javljam Vam da smo suprug i ja idući mjesec u postupku IVF/ICSI u Mariboru. To naravno nije nikakav hir, jer tko bi iz hira pristao potrošiti 25000 kuna na nešto što mu po Zakonu i pravu pripada u njegovoj zemlji gdje svakodnevno iz svoje plaće izdvaja za zdravstvo. Zašto idemo u Maribor? Zato jer nam je to zadnja šansa da dođemo do toliko željenog djeteta ili djece. Mi nemamo vremena čekati Vas da shvatite koliko je novi Zakon o MPO-u štetan za neplodne parove! Bliži nam se četvrto desetljeće naših života i još uvijek nam je jedino veselje u našoj kući naš pas. Ne, mi nismo odgađali roditeljstvo radi karijere ili nekakve promiskuitetnosti, kako se često plasira u javnosti od strane naših vjerskih vođa i članova vlade i sabora, već jednostavno nismo imali tu sreću da se sretnemo negdje u našim dvadesetim, već se to dogodilo puno kasnije. Vi ste postavljeni od strane građana, pa zašto onda omalovažavate i ugrožavate iste! A svećenicima su potrebni isti ti građane, jer su oni postavljeni od strane Boga da nas uče i štite, a ne napadaju i bore se da ne dobijemo ono za što u svojim srcima osjećamo da nam pripada – biti mama i tata! U ovom pismu Vam ne želim objašnjavati po čemu je Vaš Zakon štetan, jer Vam je to već objašnjeno od stotine parova koji vode istu bitku kao i moj muž i ja, a mislim da ste i sami toga svjesni, jer čemu biste inače tako žustro nastojali pobijati stvarne statistike o neuspješnosti postupaka i biti ponosni na samo 3 ostvarene trudnoće iz zamrznutih jajnih stanica! Ovim pismom se pribrajam desecima parova koji imaju tu sreću da si financijski mogu priuštiti postupak potpomognute oplodnje u inozemstvu. Ukoliko želite održati zdravu demografsku politiku u našoj predivnoj zemlji i imati što manje obitelji koje čine muž, žena i pas, preklinjem Vas da promjenite ovaj nazadan MPO Zakon!!

Marina i Nenad

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

85. jasna09
    86. Ginger
    87. goa
    88. maca2
    89. Marnie
    90. andreja

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jasna09, jedno veliko hvala od Gabi i mene, ovaj me prilog ostavil bez riječi.
    sve ste rekli i jako dobro opisali naše osjećaje MPO parova.
    HVALA!

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jasna09, hvala i od mene na iskrenosti i emotivnosti.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jasna09 hvala vam

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Poštovani ministre, ponukana Vašim pozivom, da napišem par riječi, neću duljiti, sigurna sam da je Vaš sandučić do sad već krcat. Želim samo na početku napomenuti da moje pismo nije pismo podrške, već apel na Vas, i Vaše suradnike da mijenjate zakon, koji je okarakteriziran kao izuzetno rigorozan. Neću nabrajati što ja mislim da ne valja u tom zakonu, nego ću Vas zamoliti da se pokušate staviti u kožu svih ljudi koji imaju problema s neplodnošću. Nije sramota odustati od vaše prvotne vizije tog zakona i promijeniti ga, nego je sramota i dalje ustrajati u nečemu šta očigledno ne daje rezultate i šteti ljudima.
    S poštovanjem,
    Puno ime i prezime!
    Eto i mene!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja bi stavila svoje pismo ovdje ali sam smotana i ne znam kako....
    ...pismo je bilo onako kako sam se u tom trenutku osjecala, .....nije bilo narocito dugo ali u njemu je pisalo sve sta je trebalo, od onoga sta moramo sve prolaziti, sta mene ceka koja se spremam na ivf, boli , neuspjeha,straha,i zasto to prolaziti nekoliko puta kad sve moze biti jednostavnije i manje bolno,
    skupljanje novaca za Sloveniju jer ovdje su mi sanse male, i da ce i od mene razglednicu dobit.....
    da nam se prestane smijati, da nas prestane ponizavati , da ne okrece stvari u svoju korist, da prizna napokon da je pogrijesio, da prestane lagati i da promjeni zakon koji nikome ne valja.....i da ga nikako , bas nikako ne podrzavamo.....
    to bi bio dio onoga sto sam napisala ministru......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jasna, bili ste predivni, PUNO vam hvala

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja nisam gledala..... moze link plizzzzz

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Poslala sam mail ministru i na sve ostale adrese koje sam našla.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ocito sam fulala onaj dio vijesti koji je bio na temi MPO, dali moze link?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jasna i njm hvala vam oboma bili ste divni oboje.

Curke koje niste gledale ne budite lijene uguglati RTL naci cete vijeti.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

danas je bio tako divan dan i tek sam ušla u kuću....
    tako sam propustila rtl vijesti ali stavit će već oni link,a mail s NoveTv sam tek vidila.doduše, iskreno, nisam spremna za kamere,ni ja ni mm jer tek krećemo i jos nismo rekli ni rodbini ni svim prijateljima da vodimo ovu bitku.

Svim parovima koji su stali pred kamere VELIKO HVALA, jasna09 kiss.....i naravno svima sretno preko grane

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala vam, nije bilo lako.
    Rekli smo mi i puno teže stvari pa nam je malo žao što to nisu objavili, ali neka, opet se kreten vuče po vijestima!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme nikako da stave današnje vijesti- stoje jučerašnje...
    Nisam bila doma i jedva čekam da pogledam
    jasna09 hvala vam

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

85. jasna09
    86. Ginger
    87. goa
    88. maca2
    89. Marnie
    90. andreja
    91. innu
    92. amyx

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jasna09, bili ste ODLIČNI. Hvala vam!!! Cijeli sam prilog odgledala kroz suze.

Ako vam u prilogu koji snimamo sutra u Mb budemo barem do koljena ja ću biti zadovoljna.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

crvenkapice77 tebe vec imamo na spisku. A svoje pismo mozes staviti jednostavno tako da ga prekopiras. (Oznacis tekst, izaberes Copy (ili tipke Ctrl+C) kliknes gdje zelis kopirati, pritisnes Paste (Ctrl+V) i gotovo.

Cekam link na vijesti! jasna09 svaka cast na vasoj hrabrosti i odlucnosti da izadjete pred kamere!
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 28.03.2010. at 20:44

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jasna09, i ovdje hvala tebi i TM, bili ste odlični!. Nadam se da se pisanje nastavlja, na vijestima je rečeno da mailovi i dalje stižu..
    Posljednje uređivanje od mare41 : 28.03.2010. at 20:51

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da se pisanje nastavlja, na vijestima je rečeno da mailovi i dalje stižu..
    I ja isto nestrpljivo cekam da dodjemo barem do okrugle brojke 100...

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pisala i ja, jos pred par dana, ali se zaboravila upisati na listu . Dakle:

93. Alyssa

Nisam jubilarna, ali valjda cemo uskoro dostici i stotku !

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Akjmo do stotke!!!

Mene je zbunilo ovo pomicanje vremena tako da nisam uhvatila emisiju pa ako ima neka dobra duša da stavi link ...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

85. jasna09
    86. Ginger
    87. goa
    88. maca2
    89. Marnie
    90. andreja
    91. innu
    92. amyx
    93. Alyssa
    94. m arta

Sad smo vec jako blizu!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

95. Mimek

upravo poslala njemu i RTL-u

gledala prilog i napisala sam im o paru koji sam srela u četvrtak na VV-u. Suprug se liječi od karcinoma i ide na kemoterapije, a pri jednoj operaciji su mu oštećeni sjemenovodi i više mu neće mogi niti punktirati sjeme. Dobili su 5 zametaka i tražili su dozvolu da ova dva zamrznu i odbijeni su. Ženi se beta dosta loše dupla i ljudi zanju da im je to poslijednja šansa. Šta da Vam kažem koliko su očajni

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    95. Mimek

upravo poslala njemu i RTL-u

gledala prilog i napisala sam im o paru koji sam srela u četvrtak na VV-u. Suprug se liječi od karcinoma i ide na kemoterapije, a pri jednoj operaciji su mu oštećeni sjemenovodi i više mu neće mogi niti punktirati sjeme. Dobili su 5 zametaka i tražili su dozvolu da ova dva zamrznu i odbijeni su. Ženi se beta dosta loše dupla i ljudi zanju da im je to poslijednja šansa. Šta da Vam kažem koliko su očajni

ali zar ne postoji u zakonu "izuzetak"?!?!?! ajme kako me ovo ljuti!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je jako sokantna prica i nesto sto bi sigurno privuklo paznju medija. Kada bi samo i oni zeljeli o tome pisati ministru i izvjestiti medije...

Ipak, iz napisanog se postavlja pitanje kako to da je uopce doslo do toga da imaju pet zametaka... Ako ti nisi nesto pogresno shvatila Mimek i ako je to cinjenica, onda bi se tek imalo o cemu pisati...

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jasna09 hvala

tako sam sretna što smo se približili stotki

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

96. Hannah8
    Drage cure,
    I mi se pridruzujemo vasoj listi, pisali smo na sve adrese koje ste naveli, i svima zelimo puno srece!!!
    Sutra smo u Mariboru, i saljemo razglednice .....
    Zahvaljujemo svim parovima koji su javno istupili na tv-u, odlicni ste !!!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bravo cure!

E, ja nisam proslijedila pismo Rodi, trebam li. Na roda@roda.hr ili...?

Poslala sam ministru i kopiju medijima (nalijepila sam u onom drugom topicu sve adrese, btw javilo mi je da nije isporučeno na redakcija@jutarnji.hr, ali jest na jutarnji_list@eph.hr.)

I trebam li ga zalijepiti tu?
    Malo sam se pogubila

Svakako, evo ga:
    Noć je, mir i tišina... moja djeca spavaju. I ja ću uskoro k njima, čim napišem ovo pismo. Uhvatila sam sad vremena jer zahtjevan je posao biti mama dvojici malenih. Zahtjevan, ali i najljepši na svijetu. Puno ljepši od posla ministra zdravstva ili potpredsjednika Vlade. Ali vi to, valjda, znate. Jer i vi ste roditelj. I znate kako je to lijepo. Poznat vam je onaj osjećaj kad zagrlite svoje dijete i cijeli svijet je vaš.
    Baš zato nikako ne mogu razumijeti kako vi, ministre Milinoviću, možete i zašto činite ovako strašna (ne)djela. Kako vi noću spavate? Nakon dana ispunjenog lažima i smijanjem u lice ljudima kojima ste oduzeli san i nadu u drugačije i ljepše sutra. Kako vi možete gledati svojoj djeci u oči? I ne osjećati krivnju i grižnju savjesti.

Za svaki slučaj ću vam pripomenuti, ovo NIJE pismo podrške.
    Ovo je pismo zgražanja nad vašim postupcima.
    Zgražanja nad sramotnim Zakonom o medicinskoj oplodnji, kojega iz meni neznanih razloga branite. Zbog kojeg besramno lažete i žrtvujete čak i svoje dostojanstvo (koje ste nekad možda i imali, iako sumnjam u to).
    Zgražanja nad državom u kojoj to prolazi bez ikakvih posljedica, a kamoli kazne.
    Zgražanja nad vašom nečovječnosti.
    Sramite se ministre Milinoviću. Jer zaista imate zbog čega.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

85. jasna09
    86. Ginger
    87. goa
    88. maca2
    89. Marnie
    90. andreja
    91. innu
    92. amyx
    93. Alyssa
    94. m arta
    95. Mimek
    96. Annemary

cijeli dan sam radila, sutra bih trebala na transfer, ali morala sam i ja napisat par riječi jer smo svi zajedno u ovoj borbi, i svaki glas se bori.
    ali cure drage koliko je tek žena koje ne forumiraju i nemaju internet.
    ja sam navela primjer cure koju sam upoznala prošli tjedan, prva stimulacija, 3 izabrane stanice nijedna se nije oplodila, druge bačene.
    kako to objasnit ženi i kako je utješit?
    tipičan primjer negativnosti zakona.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Poslano jucer. Jasna09

85. jasna09
    86. Ginger
    87. goa
    88. maca2
    89. Marnie
    90. andreja
    91. innu
    92. amyx
    93. Alyssa
    94. m arta
    95. Mimek
    96. Annemary
    97. Pinny

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure
    1.TinkiVinki
    2.Pitanga
    3. Amaria23
    4. Nevenera
    5.r.nata
    Ovaj popis je sa foruma Mame i bebe,mislim da se ovih 5 nije javilo ovdje sa potvrdom da su poslali mail.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

evo ja tek sad pogledala u reprizi vijesti
    jasna i m , bili ste odlični
    naknon priloga ostala mi knedla u grlu
    koga ovo ne dirne stvarno je srca kamenog
    od puno vam hvala

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj H2O prvotno napisa Vidi poruku
    Cure
    1.TinkiVinki
    2.Pitanga
    3. Amaria23
    4. Nevenera
    5.r.nata
    Ovaj popis je sa foruma Mame i bebe,mislim da se ovih 5 nije javilo ovdje sa potvrdom da su poslali mail.
    Oprostite vidim da su se Nevenera i Amaria i ovdje javile.Znači samo-
    1TinkiVinki,
    2.Pitanga
    3.r.nata

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ali to je 100 okruglo koliko ja vidim

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jel ima negdje link za prilog?? ne uspijevam na rtl stranici otvoriti video...

Stranica 5 od 11 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •