joooj ljudi su nevjerovatni, neki dan u videoteci, ušli s malim samo da pokupimo film, i oni oko njega,joooj kak je sladak.. bla bal bla........ i krene on trpat ruke u usta..... i negodovat...... kaze meni zena da nije zedan? ja kazem da je gladan, a inace mu ne dajem ni caja ni vode....... a ona na tojel ti to doktor rekao? ja kazem: da.... a ona ce na to: nije ti to dobro, al necu se mjesat.....
kad eto je opet: djeca su zedna i danas ko sto su i prije bila, i tebi je mama svasta davala pa vidi kakva si lijepa, zdrava i visoka
dosli kod jednih prijatelja, pita zena MM jel mali jos sisa ( ja bila u autu ), kaze on sav ponosan: da, iskljucivo doji, i naravno slijedi pitanje o sokovima, caju i vodi...... na to ce MM: ne, nista od toga, samo doji...... a ona ce na to: PA ON IMA 3,5 MJESECA
mislim, ljudi reagiraju u najmanju ruku kao da kazem da ga izgladnjujem, da mu ne dam uopce jesti....... i bas mi bude glupo sto se ja moram opravdavat kako ja hranim NAŠE dijete, sta me briga, ti svom daj i napoja ako hoces, ja ne bi nista rekla
na kraju MM kaze da odsad kad me netko pita za vodu i caj da kazem da sam mu upravo dala u autu i da se prestanem zivcirat oko toga........
a sta ce tek bit kad budemo dojili iza godine dana....... ( nadam se)