Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo samo da javim da smo moja mala vila i ja skupa još godinu dana!!!!!!! ah, nisam mogla vjerovati. priložili smo fotke pa mislim da je pomoglo!
    hvala svima na pomoći i savjetima.

pusa

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
    evo samo da javim da smo moja mala vila i ja skupa još godinu dana!!!!!!! ah, nisam mogla vjerovati. priložili smo fotke pa mislim da je pomoglo!
    hvala svima na pomoći i savjetima.

pusa
    super! baš mi je drago što ćete još godinu biti stalno zajedno, uživajte!

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

kod nas je situacija dosta dobra, nakon 25 dana od testiranja u Rijeci i izbacivanja namirnica na koje je test bio pozitivan, koža se oporavila za 90%
    nakon tjedan dana koža je dosta buknula, ali se nakon toga počela čistiti i sada je super kako je bilo

ako se ovako nastavi, probati ću za oko mjesec dana uvoditi namirnice natrag jednu po jednu pa ćemo vidjeti

pozitivna stvar u svemu tome je da smo se svi u kući počeli zdravije hraniti

cure držite se i mazite svoje kikače

mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas je situacija dosta dobra, nakon 25 dana od testiranja u Rijeci i izbacivanja namirnica na koje je test bio pozitivan, koža se oporavila za 90%
    nakon tjedan dana koža je dosta buknula, ali se nakon toga počela čistiti i sada je super kako je bilo
    mi smo već tjedan dana bez alergena po dr.Jeliću, i jučer se cijeli osipao, lice mu je buknulo??nadam se da je to slično kao i kod vas.
    naša pedica ok reagirala, tj.uvažila sve s nalaza tak da se dalje ne cijepimo...
    Simon ima 5mj i samo je na prsima, iako je alergičan na moje mlijeko veli dr.J. nek izbacim iz prehrane sve alergene, a ne da prestanem dojiti.
    zvala sam i rodin sos telefon za dojenje, jer je tu alergija i na laktosu (ima najviše u majčinom mlijeku) , i naravno uz dosta stručno objašnjenje zaključak je kao i kod dr.J.
    kak je bilo vama kad ste izbacili alergene, a dojili ste?

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mamamišić prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo već tjedan dana bez alergena po dr.Jeliću, i jučer se cijeli osipao, lice mu je buknulo??nadam se da je to slično kao i kod vas.
    nadam se da je, i da će uskoro doći do poboljšanja

mi se trudimo jako paziti što L. jede, ali ne mogu reći da ponekad ne uleti komadić onog što ne bi smjela
    pazimo da jede sve što nema kravljeg mlijeka, koristimo zobeno vrhnje za kuhanje, zobeno i rižino mlijeko, integralnu tjesteninu, kruh kombinacija crni-raženi (Šestinski kruh, Klara - preporučam, super je i traje nam tri dana bez da se promijenio), eko povrće
    djetetu od četiri godine, koliko god ona bila "odgovorna" po tom pitanju teško je ne dati kockicu čokolade ili napolitanku kada vidi na stolu ili kod nekoga, ali i to je jako rijetko

jedino što prošvercamo su čoko žitarice (bez glutena) i rižin čoko puding, te čokoladno zobeno mlijeko sa malim postotkom kakaa, mada joj je kakao alergen, ali očito ne velik jer joj ovo ne smeta

kako ne znamo što bi joj dali kao slatkiš, osim nekakvih bombončića koji su nam rezerva za krizu, kada ide na neki rođendan ili nešto, spašava nas što voli jesti voće, super je primila kolač od rogača sa topica na receptima (koji je savršen, u dva tjedna sam ga radila 10 puta, odmah se pojede) i neki dan je moja mama radila vanili kiflice (banana umjesto jaja, biljni margarin, zobeno mlijeko, brašno polubjelo i crno) i ispale su super

i kao što sam već na jednom mjestu napisala, svi smo se počeli zdravije hraniti, više voća, manje slatkiša i rafiniranih namirnica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •