Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa Vidi poruku
    moja je isto jako odgovorna za svoje 4.god.-za svaku pohvalu. Već je cjelu god. bez čokolade i slatkiša.I neće.(al vidim da joj je neke teško,npr.jučer joj je jedan tata u parku nudio kupit sladoled ...al strogo ga je odbila.zato moram ja poslje kući pravit nama jestive eksperimente-he,he)
    tako je i nama, trudim se svim silama naći recepte za slastice koje smije, a da i nama drugima budu ukusne
    moja isto sve odlučno odbija kad joj netko nešto ponudi, za ono što nije sigurna dođe nas pitati.
    sjetim se od prije 1,5 god kad joj je to počelo, onda smo prvo skroz izbacili smoki, kad ju je netko ponudio, samo je rekla "ja ti to ne piem (smijem) "

inače, za 20 dana ima rođendan i već me pitala da li će smjeti jesti svoju tortu, sad sam na sto muka

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    tako je i nama, trudim se svim silama naći recepte za slastice koje smije, a da i nama drugima budu ukusne
    moja isto sve odlučno odbija kad joj netko nešto ponudi, za ono što nije sigurna dođe nas pitati.
    sjetim se od prije 1,5 god kad joj je to počelo, onda smo prvo skroz izbacili smoki, kad ju je netko ponudio, samo je rekla "ja ti to ne piem (smijem) "

inače, za 20 dana ima rođendan i već me pitala da li će smjeti jesti svoju tortu, sad sam na sto muka
    A zakaj ne napraviš jestivu tortu koju može jesti i ona i drugi. Bar ja tak radim , jednom je klinac reko kad su pitali kaj je to slina od puža, svi se smijali , ali i jeli. Za svaki slučaj uvijek imam i ledo slatkač za ostale ako se zažele baš nećeg drugog, kaj ona ne jede.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Cure, zadnje kad sam sve radila bez mlijeka i jaja, moj je maleni bio dosta mali i nije mi nista bio problem.
    Sad sam nekako malo pogubljena - ne znam kaj za veceru, kaj za dorucak, kaj za uzinu - on inace obozava jogurt, sad ga ne smijemo i tak... Bas mi je teze sad kad je veci :/

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A zakaj ne napraviš jestivu tortu koju može jesti i ona i drugi. Bar ja tak radim , jednom je klinac reko kad su pitali kaj je to slina od puža, svi se smijali , ali i jeli. Za svaki slučaj uvijek imam i ledo slatkač za ostale ako se zažele baš nećeg drugog, kaj ona ne jede.
    imaš kakav provjeren recept za tortu? znači bez jaja, bijelog brašna, kravljeg mlijeka, eventualno malo kakaa jer nam to nije veliki alergen

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •