Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: assisted hatching

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam tek neki dan sasvim slučajno skužila na papiru od Reša da su mi radili AH. Nitko me nije za to ništa pitao, niti išta spominjao, a ne znam ni kako sam ja picajzla to uspjela prije previdjeti.
    Uglavnom, piše ovako:
    Stanjšanje zone pelucide leserjem (LA-hatching): DA.
    Pa, pretpostavljam da je to to, nema biti što drugo.
    Radilo se o svježim zamecima, i to u ovom dobitnom postupku (koji je na kraju loše završio, ali to više nema veze s postupkom)...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Stanjšanje zone pelucide leserjem (LA-hatching): DA.
    Pa, pretpostavljam da je to to, nema biti što drugo.
    Radilo se o svježim zamecima, i to u ovom dobitnom postupku (koji je na kraju loše završio, ali to više nema veze s postupkom)...
    Nama je takodjer kod dr. Resa radjen AH prema onome sto pise na papiru i isto tako nam nitko nista posebno o tome nije govorio. Iz toga sam zakljucila da se to kod dr. Resa radi po defaultu. Medjutim, netko je to demantirao pa sada u to vise nisam sigurna.

A ono sto me zapravo ponukalo da napisem ovaj post je istaknuto u citatu. Jer ja zapravo sumnjam da je upravo AH bio razlog tako za implantaciju, kao i spontani u mom slucaju. Osim toga pratila sam malo uspjesnost kod dr. R. i vidjela da je od 11 trudnoca s foruma bilo cak 5 spontanih + 1 vanmaternicna. Ta statistika kao i neka istrazivanja ne temu AH koja sam citala na internetu, a koja kazu da upravo AH omogucava veci postotak implantacije losijih embrija (dok se postotak implantacije kvalitetnih embrija zahvaljujuci AH bitno ne mijenja!) daju mi slutiti da nije sve ni u AH...
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 19.04.2010. at 15:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •