Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cure zanima me je li koja ima dogovoren stimulirani postupak prije ljeta? Ili to opet ne ide iz nekog razloga....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tibi, jutreko... ima cura koje su u stimuliranom postupku na VV-u upravo SAD, ovih dana

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    cure zanima me je li koja ima dogovoren stimulirani postupak prije ljeta? Ili to opet ne ide iz nekog razloga....
    zašto misliš da ne bi bilo stimuliranih postupaka?! navodno da samo stimulirane i rade

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    zašto misliš da ne bi bilo stimuliranih postupaka?! navodno da samo stimulirane i rade
    Mislim da su počeli raditi sve jer se dr. L prošli tjedan za mene premišljao - klomifeni ili stimulacija, ali kako mi je dva puta ranije rekao kako mi više neće raditi klomifenski, ipak se odlučio na stimulirani

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    pa zato što smo se prošle godine dogovorili da ću u 5/6 mj ići u stimulirani, u 2. mjesecu ove godine smo isto o tome pričali, i jučer me otpilio za jesen....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure samo da vam svima zaželim sreću..U mislima sam sa svima vama!
    Mi tek radimo pretrage,idući ciklus gotov je treći spermiogram i ja ponovno hormone pa ćemo vidjeti kako dalje.Pusa svima!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    pa zato što smo se prošle godine dogovorili da ću u 5/6 mj ići u stimulirani, u 2. mjesecu ove godine smo isto o tome pričali, i jučer me otpilio za jesen....
    Tibi žao mi je . jel ti dao kakvo objašnjenje? grozno je kad si nešto planiraš i onda tako ispadne. znam da se postupci normalno rade...stimulirani,kombinirani,prirodni.
    evo ja sam čekalica bete 03.05. u subotu je bio transfer, od 2j.s. 1 embrij vraćen.
    svim suborkama koje nisu dočekale j.s. i transfer .
    redoslijed je: transferi,punkcije,AIH

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj n&a prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi žao mi je . jel ti dao kakvo objašnjenje? grozno je kad si nešto planiraš i onda tako ispadne. znam da se postupci normalno rade...stimulirani,kombinirani,prirodni.
    evo ja sam čekalica bete 03.05. u subotu je bio transfer, od 2j.s. 1 embrij vraćen.
    svim suborkama koje nisu dočekale j.s. i transfer .
    redoslijed je: transferi,punkcije,AIH
    nije mi dao nikakav konkretan odgovor, ali vjerujem da je problem u budžetu. Ako stimulirani postupci i dalje idu onda stvarno ne znam kriterije odabira i koliko se uistinu čeka između 2 stimulirana postupka... Ja sam zadnji put bila u postupku u 6. mjesecu prošle godine....

svima želim puno uspjeha i da čim prije dođete do svoje bebice
    n&a ~~~~~~~~~~~~~~ da bude jedan ali vrijedan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •