Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bebel nece raditi ako sam dobro razumjela onaj zadnji tedan u 6-om mjesecu.Taj tjedan su i dva drzavna praznika a i odlaze na put.Ne znam kako tebi pada ciklus ali ako ti transfer i punkcija ne padaju taj tjedan onda je moguce da odradis postupak.Meni bi trebao ciklus pasti krajem mjeseca pa mi 6-i nikako ne pase.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

snow.ml drago mi je da si u postupku, tako je i meni bilo jer sam navikla kada sam down da me dr.digne ali kako šiškica kaže u kakvim uvjetima rade još se dobro drže...stalno ih j... s nečim.
    nataša superiška...samo naprijed!

šiškica, kakva je situacija, koliko imaš folikulića?

Tibi nakon mog prvog stimuliranog u 5 mjesecu,dr.mi je rekao da dođem u 9mj i tada mi je rekao da mi u toj godini nebi radio stimulirani da idemo na klomifene.znači preko 6 mjeseci je htio napraviti pauzu. sada sam u 4 mj.na polustimuliranom ali je bila pauza zbog trudnoće i kiretaže. možda si trebala pitati za klomifenski,neznam jel možeš i koja vam je dijagnoza...žao mi je da te je otpilio i to bez objašnjenja,nije ljudski,čovjek ipak lakše podnese kada zna razlog

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Snow , think pink koliko god to možeš, strah i zabrinutost nisu dobri saveznici!
    Držim ti fige i vibrrrrrr za dobitni postupak!
    Curama u postupcima želim puno sreće i uspjeh

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam danas bila gore na VV kod dr. L i napravio mi je ultrazvuk i sve ok, nema ciste i krečem sljedeći mj. Bilo je cura, znači radi se. Nema mjesta panici !!!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Bebel nece raditi ako sam dobro razumjela onaj zadnji tedan u 6-om mjesecu.Ta.j tjedan su i dva drzavna praznika a i odlaze na put.Ne znam kako tebi pada ciklus ali ako ti transfer i punkcija ne padaju taj tjedan onda je moguce da odradis postupak.Meni bi trebao ciklus pasti krajem mjeseca pa mi 6-i nikako ne pase.
    Kako je sad brojim, transfer bi trebao biti taj tjedan.
    Na žalost čekam briseve,a rezultat bi trebao biti u roku 14 radnih dana tako da mi otpada 5 mj jer ću M dobiti prije rezultata. Bez briseva ništa od postupka jer sam imala jedan zahvat nakon kojeg sam trebala odraditi briseve.
    Teoretski 9 mj. nije tako daleko, ali u ovoj situaciji, svaki mjesec je kao godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •