Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tigrical vidiš toga se nisam niti sjetila.Da mislim iči na folikumetrije kod njega.Da uzmem dio ljekova kod njega do folikumetrije mi je super ideja a tako ču i napraviti.

FIonaM- ja sam ti iskopirala samo prvu stranicu putovnice,fotokopirala sam sve nalaze i napisala kratku molbicu(obavezno napiši svoju adresu u molbi jer oni ti odgovor šalju poštom)
    poštu sam poslala 18.03- a odgovor dobila 7.04 da su me zapisali i stavili na listu čekanja.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Tigrical vidiš toga se nisam niti sjetila.Da mislim iči na folikumetrije kod njega.Da uzmem dio ljekova kod njega do folikumetrije mi je super ideja a tako ču i napraviti.

FIonaM- ja sam ti iskopirala samo prvu stranicu putovnice,fotokopirala sam sve nalaze i napisala kratku molbicu(obavezno napiši svoju adresu u molbi jer oni ti odgovor šalju poštom)
    poštu sam poslala 18.03- a odgovor dobila 7.04 da su me zapisali i stavili na listu čekanja.
    Na konzultacijama uzmi supresiju i prvi dio injekcija do 8 dc, a sa svakim novim pregledom - nova pošiljka. Kiss

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •