Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kako kada je dijete bolesno?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

curke, ja sam hmmm, rastavljena, al ne mogu reci da smo jednoroditeljska obitelj - moji klinci imaju oba roditelja na raspolaganju pa tako i za bolovanja. kak je malena jos u jaslicama i stalno nesto pobolijeva, mi se mijenjamo u bolovanjima inace bi ja bila vise doma nego na poslu. olakotna okolnost je definitivno to sto mogu dio posla odradjivati od doma kao i mirjana, al uz bolesnog klinca zbog kojeg sam doma to se svede na nocni rad...
    htjela sam pitati, kao razvedeni roditelji, postoje li neka zakonska ogranicenja tipa da otac kojem nisu “pripala“ djeca po razvodu ne moze uzeti bolovanje? netko mi je sastrane stavio bubu u uho i iako mi je to totalno nelogicno, jer razvodom ne prestaje roditeljstvo nego brak, sve je moguce...
    ako netko ima tocan info ili prijedlog kako da to saznam dobro bi mi doslo...

svima koji su u frci zbog raznih bolovanja i poslovnih odnosa mogu jedino reci - drzi te se. proci ce i to...a sto nas ne ubije, ojaca nas....znam da su floskule, al u zadnje vrijeme jedino mi vjera u to pomaze.
    Posljednje uređivanje od saska7 : 23.04.2010. at 10:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •