-
moia ovo cijepljenje koje dobivaju djeca bez plačanja su 3 u 1,a razlika je u tome što osim što u ovim 5 u 1 ima više primjesa,laički, još su dodatna 2 cijepiva protiv bolesti. trebalo bi i imati blaže simptome ( dijete ne bi trebalo imati temp. i sl.) Nemoj me uzeti za riječ jer nisam sto posto sigurna. Nek me upućenije mame isprave ako griješim.Ja sam se isto dvoumila dal da platim to 5 u 1, al sam odustala jer u drugom mjestu od mog ima jedna beba kojoj su platili cijep. a poslije su nastali neki problemi,ne može dizati glavicu il tak nešto,ne bi baš o nečemu što ne znam,a oni krive za to cijepivo jer je navodno u njemu bilo neke primjese iznad granice koja bi morala biti. A još je kod nas problem što ne možeš to cjepivo kupiti kod pedijatra nego prvo naručiti u ljekarni pa držati na određenoj temperaturi dok ne dođeš na cjepljenje, a ja sam se bojala tog skladištenja doma u hladnjaku.I tako sam se odlučila ipak za ovo besplatno 3 u 1 i nismo nikad imali nikakvih problema,niti nateknuća ni temperature. kuc kuc.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma