vas sve i hvala!!!!!
ja sam malo došla sebi, ali još sam prilično uzdrmana![]()
vas sve i hvala!!!!!
ja sam malo došla sebi, ali još sam prilično uzdrmana![]()
Blekonja, čestitke još jednomi neka ti dani i mjeseci koji slijede donesu samo sreču i suze radosnice. A kada malo dođeš sebi napiši nam tvoje simptomčiće pa da malo "glumimo" da smo i mi trudne (barem dok možemo, dok imamo priliku). Spominjala si herpes...
vidiš kako se obistinilo...
Marnie, dobrodošla u krug nestrpljivica i čekalica bete. Nadajmo se da nam je Blekonja otvorila novi sretni niz i da će se nastaviti još dug, dugoooo!
Blekonja superrrrr! Čestitam ti i uživaj draga dalje!
Marnie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Svim čekalicama bete držim fige!
Blekonjačestiiiiiiitam i da ti brzo i lako prođu dani kada ćeš dočekati svoj smotuljak
ajmo cure da drugi tjedan još hopsamo
Evo i ja sam dogurala lagano do 11dnt i sad već nestrpljenje poprima "neke čudne oblike" i sve se nešto premišljam raditi još jedan test ili ne raditi, bojim se da će mi potvrditi rezultat od neki dan. Za betu bi morala skoknut do Pule,odstajat dva sata u "koloni"laboratorija, pa ko zna koliko još čekat na rezultat, a nemam baš neke volje obzirm na prethodni minus na testu i nikakve "simptome" trudnoče...
Blekonja, ako čitaš, imaš PP
10 dpt
Nema potrebe vaditi betu...
Od sinoć M velika ko kuća....lije da se tako izrazim
Ah....
Blekonja,čestitam
Gizmos....još malo....
Ostalim curkama puuuuuuno sreće....a ja se sutra latim telefona i dogovaram za dalje....
zvončica obavezno vadi batu i nemoj stati sa utrogestanima, a to će ti reći i tvoj MPO-ovac kada ga nazoveš
Blekonja sretno i uživaj!!!
blekonja, cestitam...
Cure, da li je koja od vas imala glavobolje kao simptom trudnoće? To je jedino za što se držim ovih dana. A možda su i one samo zbog ovog vremena....
1 dnt
evo i mene (konačno) u klub čekalica bete!
nema me tek dan i pol, a ovdje fešta i pol - blekonja, oduševila si me i jako sam radosna zbog tebe!
želim ti urednu trudnoću i puno sreće!
svima u klubu želim da krenemo blekonjinim stopama, pa da se svi skupa veselimo!
Ivica-k, dobro došla u klub čekalica bete i želim ti da ti se uspješno ugnjezde sve tri mrvice i da ostanu gdje im je mjesto!
Ja sam danas napravila još jedan test koji je ponovo pokazao minus pa ostavljam ovaj postupak iza sebe i otvaram novo poglavlje! Do daljnjega, mogu se još samo oslanjati na još uvijek prohodne jajovode i nadati se čudu...
Blekonja čestitam!
Pozdrav svima, pusa
10 dnt
živčanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
1 dnt je lagano prolazi...još par dana ću biti, a onda
![]()
Sutra vadim betu...
U subotu navečer sam počela krvariti-malo i stalo je - bolio me trbuh kao pred m...jučer nisam više krvarila,a za sada ni danas...(kad sam vidjela malo krvi toliko sam se rasplakala da me je mužić jedva uspio smiriti)....
Koristim i dalje utriće i sve si mislim da samo odgađam m s utrićima...
Moj muž nije izgubio nadu ali ja???
Javim sutra iza 14h rezultat bete pa će sve biti jasno..
Pozdrav,
Blekonja: 27.04.2010.![]()
Zvončica1976: 26.04.2010.
n&a: 03.05.2010.
Korny77: 27.04.2010.
Anđeo s neba: 04.05.2010.
Acitam:02.05.2010.
Ivica_k: 04.05.2010.
Tigrical: 08.05.2010.
Francesca: 29.04.2010.
Marnie: 07.05.2010.
alma_itd
Reny76
Blekonja čestitam od srca,nema me za vikend i ovdje pravi tulum...to su predivne vijesti...daj i nama malo virusa
GIZMOS...što da kažem...žao mi je![]()
drage moje čekalice bete kako se osjećate?
ja niš ne osjećam osim (.)(.) i to je to, doduše još je jaaako rano da išta osjećam hehe
Posljednje uređivanje od Marnie : 26.04.2010. at 12:11
9 dnt
čovječe, mislila sam da neću uspjeti izdržati, eli eto! Još jedan tjedan dolazi. Tu i tamo, sve manje probadanja u donjem dijelu trbuha, (.) (.) sve manje bole, ali još uvijek ih osjetim, ostalo sve 5!
u biti ništa se ne dešava, ne razmišljam toliko da li je to dobro ili loše, nekako imam dobro posložene kocke u glavi i VJERUJEM!!!!!
2 dnt
na poslu sam, pa kao ne razmišljam previše događa li se išta - jučer sam googlala kolica za trojke, a danas sam se uhvatila kako kalkuliram slijedeći pokušaj! Toliko od mene za danas
Gizmos, biti će jednom!![]()
Blekonja pridružujem se čestitkama!!!
ostale cure sretno u kojoj god fazi bile...
drage moje evo mene sa drugom betom iznosi 510sam, ali i zabrinuta malo zbog mojih popratnih boljčica da sve bude uredu s bebom, bila u dr. on rekao super odlična beta, u srijedu mi je isto rekao za svaki slučaj da napravim još jednu betu pa 7.5. na uzv. idem sad malo odkunjati ovo jesve bilo šokovito
Blekonja nisam uspjela popratit...di si ti bila u postupku...mislim koji je doktor napravio još jedno čudo i blaženo ti stanje?
12 dpt
ß - 0
naručena za rujan za ponovni posupak.
Posljednje uređivanje od zvončica1976 : 26.04.2010. at 16:19
gizmos, zvončica žao mi je iskreno![]()
Posljednje uređivanje od Blekonja : 26.04.2010. at 16:52
Blekonja - čestitam od srca... predivno![]()
a ne piškite vi malo prerano?
meni Reš rekao 15 dnt
hvala vam od srca cure moje!!!! malo je ovo sve u sjeni radi naše bublicedrži se draga
![]()
gizmos, zvoncica...zao mi je drage moje, drzite se...pusa
Hvala vam cure! Zvončica baš mi je žao. Danas sam i ja odlučila ići potvrdt moje minuse sa betom, dosta mi je tog utrogestana, a nikako da dobijem...Čini se da ćemo se ja i ti pratiti jer i ja planiram nešto za 9 mjesec, ali još se dvoumim između Reša, Cita, Vilija, Sv.Duha....Sve nekako dolazi u obzir, jedino mi je Rijeka ostavila "gorak ukus" a opet mi je najbliža, Reš mi je najizvedivija opcija (i postupak bi uspjeli obaviti u tajnosti što mi je ujedno i namjera idući put) ali trenutno se vode debate oko njega pa sam malo
, Cito dlazi u obzir samo u 8 mjesecu (ali ne znam dal rade), a Zagreb, Zagreb mi se pak čini na kraju svijeta i mislim da bi nam vremenski bio najnepovoljnija opcija, a opet bio bi to "besplatan pokušaj" što bi mi za promjenu godilo. Malo nas je iscrpio Maribor...
3 dnt
mene je jutros u krevetu oko 6:45 presjeklo u maternici, s lijeve strane, na par sekundi....onda se ponovilo nakon 10tak minuta, taman sam prala zube, ali slabijim intenzitetom
vraćene su mi dvije rane blastice i jedna morula u subotu
dr. je kazao betu vaditi već 10 dnt, iako mi je to činilo jako brzo, vidim da sam sve više opterećena time, a još je cijeli tjedan ispred mene
zvončice1976, žao mi je, ali dobro je što već imaš plan za dalje!
čekalice bete, gdje ste? dajte da zajedno izguramo još jedan dan![]()
Blekonja želim ti sve najbolje i urednu i zdravu trudnoću! Svima koje nisu uspjele poručujem:GLAVA GORE I U NOVE POBJEDE!![]()
GIZMOS ja to nekako u svojoj glavi posložila ovako : GDJE GOD radila to je kocka,samo trba čekati tenutak da dobiješ šesticu - AKO NE IGRAŠ NE DOBIJEŠ.
Slažem se s tobom,da ću idući put držati jezik za zubima (ne računajući sv.Rodu,jer kad tu vidim Blekonju (sorry ostalimanekako mi je ona ostala ovog trena u vijugama,dobiješ nadu....
Gizmo,ak ćemo imat sreće potrefit će se i kod Pere Perića,ali ako ti je čakše otići ciljano - otiđi,naravno....Ja moram priznati da sam imala dobru ekipu,a bolnički uvjeti su onakvi kakvi mogu biti...Cito bi ti mogao raditi u 8. mj...a opet...k vragu godišnji su...Ja sam iz struke,ali ginekologija mi je najdalja :D a i kad se radi o tvomm dupetu više nisi medicinar nego laik naravno,ali znam kolege koji ako nemaju potpuni tim za takve stvari - ne rade ih...ono što svi govore i to je tako - sad se odmori,psihički i fizički...
SVIM CURAMA SREEEETNO,onima pout Gizmos i men . puno snage za dalje....
10 dnt (13 dnp)
dobro jutro svima!
Blekonja nema razloga za brigu, osmjeh na lice ti naša trudnice
Zvončica baš mi je žao
Korny77 čekamo te.....
GIZMOS nekako se ipak nadamo preobratu situacije, javi rezultat obavezno
ivica_k to zvuči dobro
dani su sve teži...danas sam pogotovo ostalakada sam vidjela da mi je temperatura pala na 36,5 (možda sam nekaj krivo mjerila). cicke su malo bolne, leđa me konstantno bole, pritisak na mjehur, napuhnutost i totalno mi se spava, jučer sam ko ušlagirana zaspala u 8 navečer i do jutra. baš sam pekmezava, kukam stalno i to me strašno živcira al nemogu si pomoći
.
čekalice kako se vi osjećate?
oh plačem, plačem zbog tebe bublice i ne mogu vjerovati. drž' se draga![]()
ivica_k to djeluje dobro
gizmos, zvončicada izaberete najbolje moguće za dalje
n&a hvala ti draga
ma hvala vam svimavas
bublice draga mislim na tebe puno, puno, puno![]()