Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Privatnost na forumu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam sasvim sigurna da je njena seksualna orijentacija tajna - samo zato što Gdje je kraj nije za nju saznala kad je mislila da je trebala.
    Ponavljam, mislim da je na ovom forumu bezbroj intimnih detalja - i vrlo je vjerojatno da neki te iste nisu voljeli pročitati. Intima je intima - tu nisam pobrkala lončiće.
    Puno puta sam se znala jako iznenaditi na reakcije ljudi - ono za što bih mislila da bi ih povrijedilo, uopće ne bi, i obrnuto - za nešto što sam smatrala beznačajnim, dobila bih vrlo neugodnu reakciju.
    Ako admini smatraju da temu treba brisati, neka brišu - bolje su upućeni od mene, znaju kako treba postupiti.
    I, sasvim suprotno onome što si napisala, mislim da je upravo na nama velik udio - da pomognemo homoseksualnoj populaciji da se osjete prihvaćenima.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    I, sasvim suprotno onome što si napisala, mislim da je upravo na nama velik udio - da pomognemo homoseksualnoj populaciji da se osjete prihvaćenima.
    Krivo si me shvatila, naravno da je i na okolini velik dio, usudila bih se reči največi, tu se slažemo, ali ja nisam pisala o tome, nego sam napisala da je to odluka pojedinca kad će izači u javnost sa svojom seksualnom orijentacijom, a ne na nekoj prijateljici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •