Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 344

Tema: Vraćeni embriji - broj stanica i koji dan

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bila sam u Ljubljani u kratkom postupku, primila 8 Dipherelina i 8 x 100 Puragona, imam 35 godina
    Rezultat hiperstimulirani jajnici i 19 folikula od kojih se uspješno oplodila samo jedna i vraćena mi je blastica
    Test radim u četvrtak i živčana sam ko pas
    Nisam očekivala tako malu kvalitetu js, računala sam da će nam ostati bar 2 embrića za slijedeći pokušaj a ovako opet sve ispočetka

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Imam veliku dilemu, jako se bojim trudnoce s trojkama zbog svih rizika koje nosi i za mamu i za bebe, ali s druge strane citam da su mnogim curama vracena 3 embrija od kada je novi zakon na snazi pa su se rijetko kome primila sva 3. U prvom IVF-u sam trazila da mi vrate samo 2, od kojih se niti jedan nije primio, beta negativna. Sad cu uskoro na 2. IVF pa ne znam da li da kazem biologici da mi oplode samo 2 js (od kojih se mozda niti 1 ne razvije) ili da riskiram i neka budu 3 js pa nosim rizik trojki.

Ljuta sam na naseg "dragog" ministra sto nas je stavio u takvu situaciju da moramo prolaziti kroz hormonsku stimulaciju i birati koje 3 ili manje js treba oploditi te prolaziti kroz vise postupaka da bismo na kraju dosli do nasih bebaca.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Imam veliku dilemu, jako se bojim trudnoce s trojkama zbog svih rizika koje nosi i za mamu i za bebe, ali s druge strane citam da su mnogim curama vracena 3 embrija od kada je novi zakon na snazi pa su se rijetko kome primila sva 3. U prvom IVF-u sam trazila da mi vrate samo 2, od kojih se niti jedan nije primio, beta negativna. Sad cu uskoro na 2. IVF pa ne znam da li da kazem biologici da mi oplode samo 2 js (od kojih se mozda niti 1 ne razvije) ili da riskiram i neka budu 3 js pa nosim rizik trojki.

Ljuta sam na naseg "dragog" ministra sto nas je stavio u takvu situaciju da moramo prolaziti kroz hormonsku stimulaciju i birati koje 3 ili manje js treba oploditi te prolaziti kroz vise postupaka da bismo na kraju dosli do nasih bebaca.
    bugaboo istu dilemu i ja imam. mm-a to uoće ne muči,ne želi si smanjiti šanse, al ipak mi smo te koje moramo iznjeti trudnoću i naše je tijelo u pitanju. do sada smo bili 2 puta nakon novog zakona i nikad nismo došli do tog odabira jer smo imali 1 i 2 j.s.
    mislim da se to definitivno treba odlučiti prije oplodnje,jer ja sam doživjela da su cure koje su imale 3 rekle da neće sve 3 i onda se embrij baca. možda sam ja luda ali meni je to prestrašno i eto što nam je donio novi zakon, da ono što su smatrali životom da zakon dozvoljava bacanje

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bugaboo ja isto nisam imala taj problem. Ja i mm smo bili jednom i dobila sam 2js, obje su se oplodile i vraćena su mi 2 osmostanična embrija treći dan što mi je biologica rekla da je super. Sad idemo ponovo i imam istu dilemu kao ti. Sve se potajno nadam da ću imati samo 2js i da će se obje oploditi i da ću vratiti 2 embrija.
    Stvarno neznam. Mene ti je doc.nagovarala da vratim samo jednu, jedva sam se izborila za obje.
    A imam susjedu kojoj su u 10mjesecu vraćena dva i samo jedan se ulovio. Za mjesec i po treba roditi. To joj je bio 4.pokusaj,svaki put su joj vračali 2 embrija. Nema pravila.
    Slušala sam jednog doc na tv koji je rekao da žena treba reći nakon punkcije koliko želi da joj se vrati embrija i onda oni toliko oplode tako da nemaš dilemuu koliko ćeš ih vratiti. Samo tu se javlja pitanje šta ako se ne oplodi nijedna stanica od odabrane dvije???
    Milion pitanja bez odgovora...
    Posljednje uređivanje od mare157 : 29.04.2010. at 14:40

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje i ja imam tu dilemu... već unaprijed razbijam glavu... ja se razmišljam između 2 ili 3 embrija... bila bi me frka s trojkama iz istih razloga kao i tebe [B][bugaboo/B]
    .....a s druge strane mislim se ako bi bili blizanci ne bi trebala opet prolazit muku s ovom MPO..... jer bi željela imati više od jednog djeteta
    .... a s treće strane skoro svaki dan kada se vraćam s posla vdim sretnu mamu i još sretnije 3 bebice kako se šetaju ... znam da su dobiveni iz MPO i da su zahtjevali da im se vrate sva 3 zametka... sada će imati skoro 3 god. i mama ne može izaći s njima na kraj uvijek jedna od nona mora biti pri ruci ... kako slatko
    ....a gledajući s četvrte stane... možda uopće neću biti u mogućnosti birati... možda bude sam jedan embriji... ili ne daj bože nijedan ...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje i ja imam tu dilemu... već unaprijed razbijam glavu... ja se razmišljam između 2 ili 3 embrija... bila bi me frka s trojkama iz istih razloga kao i tebe [B][bugaboo/B]
    .....a s druge strane mislim se ako bi bili blizanci ne bi trebala opet prolazit muku s ovom MPO..... jer bi željela imati više od jednog djeteta
    .... a s treće strane skoro svaki dan kada se vraćam s posla vdim sretnu mamu i još sretnije 3 bebice kako se šetaju ... znam da su dobiveni iz MPO i da su zahtjevali da im se vrate sva 3 zametka... sada će imati skoro 3 god. i mama ne može izaći s njima na kraj uvijek jedna od nona mora biti pri ruci ... kako slatko
    ....a gledajući s četvrte stane... možda uopće neću biti u mogućnosti birati... možda bude sam jedan embriji... ili ne daj bože nijedan ...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja ne bih imala nista protiv blizanaca jer bih isto htjela 2 djece, a ako budemo imali snage i volje mozda i troje, ali ne sve odjednom. Frendica mi ima blizance iz MPO i ima pune ruke posla, ali ne bojim se ja posla oko bebaca vec me strah za svoje zdravlje i za potencijalne bebace iz trudnoce s trojkama. Jedna forumasica koja je bila trudna s trojkama je sva 3 izgubila kad je vec presla 20 tjedana, divim joj se zbog hrabrosti i snage koju ima da sve to prebrodi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni danas vraćena 2 embrija 4. dan od punkcije (dr rekla da su u stanju morule). embriolog je bio za to da se vrate 3 ali smo dr i ja ipak odlučili 2. bilo bi me strah da se ne prime sve 3-ipak su to dosta rizičnije trudnoće

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prošli tjedan sam prolazila traumu odluke oploditi 2 ili 3 js..

Negdje oko Božića sam u shoping centu vidjela ženu s kolicima za trojčeke i tri bebice od kojih 6 mj. MM i ja smo se sledili pri samoj pomisli da bi se nama moglo dogoditi isto. Nisu problem djeca, obožavam ih i mogli bi trojčeki doći u obzir da imam bolje uvjete.. MM radi po cijele dane , njegovi roditelji su stari ljudi, a moji daleko - tko bi mi pomogao, ne mogu si zamisliti šetnju s tim autobusom..al nije samo to nego pročitaš priču prijevremenom porodu malih anđelica iz Osijeka.. tako da smo mozgali i mozgali što napraviti kao dođe dan D..
    U utorak je bila punkcija, dobili 4 js.. Nakon konzultacija s dr.A sam potpisala oploditi 2 js..
    u četvrtak je bio transver jednog embrija.. (i sad ti budi pametan..jesam li dobro napravila?? vrijeme će pokazati!!!)
    Biologica se nije pojavila da mi objasni ni koliko ima stanica ni kolike su mu šanse, s tim sam jako razočarana..
    Ove preostale 2 sirote js su vjerojatno bačene.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni su na VV-u vraćene 3. dan 2 dvostanična embrija kojima je biologica davala šanse 40%...ostala sam trudna s 1 ali nažalost završilo spontanim

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

meni su u stimuliranom postupku bole 3 blastociste,biologica me zvala na razgovor, i stalno mi je govorila da ću imat trojke, da odlučim,vratili sve 3 i šipak, ali se bar ne kajem da sam bacila potencijalno dijete.sve 3 savršene i imale jednake šanse,mrzim biologicu jer mi je napunila glavu. Sad su mi vratili 2 dan., i kako da uopće nešto očekujem kad nije onda bilo ništa, a nitko mi nije rekao ni riječi,ću vući vagon nego u ruci držati šalicu kave umjesto djeteeta.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Šiškica mislim da si na mene mislila. Ja sam u novom postupku i iako bih više nego išta na svijetu voljela imati trojkice jer sam se jako navikla na tu pomisao ipak sam odlučila da je rizik prevelik i mogučnost da opet ostanem bez ijedne bebice, a sa tri grobića prevelika, tako da mi smo odlučili ići na max. 2 zametka pa kud puklo! Mislim da je puno teže gledati slike moje tri curice kojih više nema nego se nosti sa teretom bačenog zametka.
    To je moje mišljenje, svako zna što je najbolje za njega, valjda!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo da se i ja ukljucim u razgovor......mene ceka isto ubrzo...koliko vratiti embrija?.....1-2-3 ?.....jos uvijek se nisam odlucila ali razmisljam o tome ....bojim se sa brojem 3....a isto sta ako uzmem 2 i ne primi se gristi ce me savjest sto ne uze 3.....grozna situacija.....
    znaci poslije punkcije dr. pita koliko zelim da se oplodi? koliko kazemo toliko moraju vratiti ?

citala sam vas i nije mi jasno ti 4-stanicni 8-stanicni......ali sam skuzila da je ipak najbolje da su 8-stanicni jel tako?
    po novom zakonu se ne smiju zamrzavati zametci , pa kako onda dr. smiju ici na blastice ako imaju samo 2- 3 embrija? a pisale ste da idu ako imaju vise embrija a ako imaju manje onda vracaju 3 dan ....jesam dobro skuzila.....onda bolje 3 dan....jos ako su samo 2 zametka .....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

crvenkapica77, najbolje je 8-stan. treći dan i bez ili s minimalno fragmentacije. To onako laički. Jer biolog mi je jednom rekao da je zapravo najvažnije kako se nakon oplodnje, znači drugi dan, oplođena js počinje dijeliti, da im je to važnije. Ranije ako bi cura imala do 3 zametka nije se isplatilo ići na blastice da se ne bi riskiralo, jer i lab. uvjeti ponekad mogu ne biti dobri za zametak, ali ima klinika koje su i ranije uglavnom išle na blastice, a sada će se s tri zametka vjerojatno češće odlučivati na blastice ako je mlada osoba u pitanju jer da se vidi koji će zametak preživjeti do petog dana. Ja sam jednom u čistom prirodnjaku htjela vidjeti da li će zametak doći do blastice, to smo isprobali, peti dan sam imala blasticu i dr. je rekao da kad vraćaju tako lijepe dvije blastice, ali mlađoj ženi, da su gotovo sigurni u uspjeh. SRETNO!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam baš u postupku i isto sam se borila sa tim što ću reći koliko da oplode....uglavnom nitko mene nije pitao koliko js da oplode niti koliko ja pristajem da mi vrate. Sutra je transfer 5. dan pa čemo vidjeti koliko će ih zapravo biti. Uglavnom to čak i nije loše jer žena koja je bila samnom na aspiraciji je imala 3. dan transfer i imala je tri zametka, tražila je da joj vrate 2 i tako su joj i napravili. Tako da mislim da se ne treba previše zamarati sa brojkama prije samog transfera, mislim da biolozi znaju što rade i kako i mislim da rade u našu korist!

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam imala 23 js sa jednog jajnika, oplodile se sve 3 pa su mi rekli da žele čekati 5 dan s obzirom da dobro napreduju.
    5dpp vraćene 2 blastice iako sam ja tražila 3. Treću nitko nije spomenuo, da li se nije razvila ili nisu htjeli vratiti 3 kako ne bi došlo do rizične trudnoće (trojke) ne znam,a bila sam izgubljena da bi išta pitala.
    Sada čekamo da li će se bar jedna od ove dvije primiti .

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kako ovo samo zvuci : 21 js = oplođene samo 3...18 js ????...dobro necemo o tome to je milinovicevo maslo na sto sam grrrrrrrrrrrrr
    onda mi nije jasno cemu jaca stimulacija, cemu puno folikula , cemu puno js , kad biolozi ne mogu znati koja je najbolja, kad najvise 3 oploditi ?
    na osnovu cega biolog izabere 3 js od njih 21? a valjda sam ja previse osjetljiva kako mi se priblizilo pa ludimmmmmm

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    kako ovo samo zvuci : 21 js = oplođene samo 3...18 js ????...dobro necemo o tome to je milinovicevo maslo na sto sam grrrrrrrrrrrrr
    onda mi nije jasno cemu jaca stimulacija, cemu puno folikula , cemu puno js , kad biolozi ne mogu znati koja je najbolja, kad najvise 3 oploditi ?
    na osnovu cega biolog izabere 3 js od njih 21? a valjda sam ja previse osjetljiva kako mi se priblizilo pa ludimmmmmm
    crvenkapica77 na žalost biolog uzima 3 zrele js od 21 na način eci-peci-pec.
    A to što se pitaš čemu jača stimulacija i puno folikula, odn. js to je još jedna umotvorina našeg ministra i određenog dr. Š koji od MPO klinika inzistiraju na većem zamrzavanju jajnih stanica kako bi dokazali kako je to uspješna metoda!?!?! I zato ne smijemo govoriti "dobor nećemo o tome to je milinovićevo maslo" već moramo što glasnije govoriti o tome, jer će tek sada klinike raditi eksperimentiranje sa svima nama!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

marnie..... mislila sam na to da ne pisem ovdje o tome , na ovoj temi , bit ce off topic......jako sam ljuta na milinovica, zadavila bi ga golim rukama.....
    jadna jim toliko se napatila i oni zaledili js....zele eksperimentirati na nama...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja bih Milinovića najrađe zaposlila u nekoj MPO klinici npr. u Češkoj pa da si čupa kosu od muke kako se zamrzavaju embrići

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

.....a ja bi na njega roj pcela poslala pa da vidi sta znaci bockanje

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

e cure moje jucer sam imala punkciju.....12dc 7folikula 5 js 3 oplođene u cetvrtak transfer.....e sad koji je to dan? ....kako to racunate.....u ponedeljak punkcija u cetvrtak transfer.... i kako se sazna kako se dijele??

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

to je 3. dan... za dijeljenje ti biolog treba reci...

sretno!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala ti......a zvala sam biologicu nista ne kaze.... a znat cu u cetvrtak ili jel vi zovete opet ili ne?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Crvenkapice tek u cetvrtak kod transfera ce ti biologica reci koliko su stanicni.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Imam jedno pitanje i molim za pomoć.
    U ponedjeljak bila punkcija, u četvrtak vraćena 2 zametka (cc,cc) da li netko zna što znači navedena oznaka?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

belkica da nisi bila na SD ?
    ja sam imala u cetvrtak transfer....vracena 3 embrija 8 stanicna- 3 dan
    meni pise mirovanje c/ c sta to znaci?

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

c/c je valjda bolovanje.
    Posljednje uređivanje od Denny : 11.06.2010. at 12:44

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cc bi trebala biti oznaka za kvalitetu zametka odnosno embrija ali ne znam kakvi su, bolovanje tj mirovanje je posebna preporuka, koju oznaku stave ako je zametak veći od 8st?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,pls,kako vam se cini petostanicni drugi dan od punkcije?to je ok?imali smo nazalost ,greskom mog dr.,samo 1js....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    cure,pls,kako vam se cini petostanicni drugi dan od punkcije?to je ok?imali smo nazalost ,greskom mog dr.,samo 1js....
    Zao mi je sto zbog greske nije bila koja JS vise, ali 5-stanicni embrij 2. dan mislim da zvuci jako dobro (jer 3. dan obicno budu 6-8 stanicni) i zelim ti svu srecu da se bas taj primi i ostene s vama.

PS Gdje si bila u postupku?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u ceskoj
    ali,greska mog dr.-a u BiH je bila,ocito ja sporo reagujem,mada imam PCOS i logicnije bi bilo da sam sklona hs-u i da burno reagujem.mada,,ja uvijek imam folikula dovoljno, i sad sam, smao na jednom jajnuku dr mije pred polazak izbrojao bar 9 folikula sto se moglo vdijeti na zaledenoj slici jajnika,al nije dobro ocijenio koliki su folikuli i kad treba stop.
    prerano je bila stop,pa je smao jedan folikul bio 20mm i samo 1 js,koja je eto danas petostanicna.malo sam zbunjena,jer nikad nisam o tome razmisljala ,koliko ima stanica koji dan,doduse ,prosli put mi o tome nisu ni pricali.
    osim toga,pocinje me kopkati je li moguce da na menopur bolje reagiram,tj brze mi sazrijevaju folikuli?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni su oplodili 3 jj, sve 3 su se super razvijali i bilolog je odlučio da idemo na blasticide... 5 dan su mi vraćene 2 blasticide, treća mrvice se prestala razvijati... sada čekamo betu...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja imam zakazan transfer 3.dan od punkcije, imala sam 5 js a u cetvrtak cu imati razgovor ujutro sa biologom pa tek onda ce mi reci da li ostaje transfer 3.dan ili ne. Ajde cure ako mozete napisite mi kakva je razlika izmedju embrija vracenih 3. ili 5.dan ? Susjedka do mene u smjestaju je zakazana 5-ti dan na blastice a imala je 23 js a ja sam sa 5 js zakazana za 3.dan. Po njenoj prici ona je u prednosti i ima vece sanse a ja se osjecam tako glupo zbog tog mog statusa koji ne znam ni sta znaci. Ljubim vas....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sandric kod tvoje susjede su isli na blastice iz razloga što je u Mb praksa ako imaš preko 5 js pokušavaju sa blasticama a ako ih je 5 i manje onda se transfer zakuzuje 3 dan. ali draga moja nemoj se odmah brinuti s nama u grupi je bila žena koja je imala odlične blastice a nije joj upalilo a s druge strane žena sa dva 8-nična embrija vraćena treći dan je ostala trudna i sada je u 20 tjednu trudnoće pa tako da pravila nema. Jeste da kažu da je sa blasticama uspijeh veći ali vjeruj ima uspiješnih trudnoća sa transferom 3 dan. Zato glavu gore i samo pozitivno razmišljanje i biće sve ok.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Sandric i ja sam isto stalno bila u komi jer se kod mene nikad nije išlo na blastice (slabo reagiram na stimulaciju-uvijek 2-3 js), pa sam transfer imala uglavnom drugi ili treći dan...i evo sad zadnji put-transfer drugi dan-2 embrija i jedan je tu već 9 tj. Tako da to s blasticama nije pravilo..uvijek imaš šanse ako ti se pogodi kvalitetna js, endometrij...a 5 js uopće nije malo !!! Sretno !

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hmmm,sad nesto i ja razmisljam.ako je stanica kvalitetna,ako je to ta,onda nije bitno koji dan je transfer.ali,prednost blastica je sto od vise stanica mozes ipak prepoznati koje su to bolje,jer samo one opstanu do petog dana.
    s druge strane,neki dr smatraju da nema boljeg okruzenja za embrij od onog u maternici.
    recimo,ovdje sam citala o pokojoj trudnoci iz treodnevnog cetverosttanicnog embrija.takav u ivf labu vjerojatno ne bi izgurao do 5 .dana i ne bi doalzio u obzir za transfer. ali,cure koje imaju malo js,kao sto sma sad ja imala 1js,recimo,nema izbora nego transferirat bas nju,ali meni je moj dr rekoa da, obzirom da je osmostanicni ,grade I, treci dan poslije punkcije,vjerojatno bi i dogurao do blastice,ali kako je samo jedan,nema smisla,neka on ide tamo gdje mu je najbolje i najprirodnije i eto ga...bas je tu!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

1.IVF Vracene 2 blastociste medutim nakon 7 dana sam imala smeđi iscjedak... 9 dan test negativan... i daj dan prokrvarila... betu nisam ni vadila...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

1.IVF Vracene 2 blastociste medutim nakon 7 dana sam imala smeđi iscjedak... 9 dan test negativan... i daj dan prokrvarila... betu nisam ni vadila...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

4. ivf/icsi femara/menopur, vracena 2 odlicna osmostanicna 3. dan....
    sad cemo cekati i nadati se....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

2. IVF

3. dan jedan 8- stanični
    11 dpt beta negativna

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

2.ICSI kbc rijeka
    samooo 2js, ajme koji šok za mene... jedna umrla, jedna vraćena, u stanju "čiste petice" kako je teta biologica rekla, a ja totalno u nebesima (jer sam mislila da transf neće ni biti) pa ni pitala šta to znači
    čekamo...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    dosta brzo si dobila m, kako to? su ti inače ciklusi tako kraći?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

1. IVF = 3 dan vracena 3 8st.odlicna embrija 10dpt procurila radila test negativan, 11dpt radila betu negativna.....ja se bojala trojki koja sam ja luda a na kraju se nije uvatilo niti jedno
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 29.06.2010. at 18:32

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

1. IVF ( 28 diferelina i 27 gonala f )
    3.dan vraćena 2 embrija-valjda osmostanicna nisam sigurna jer od straha nisam ni pitala a cure na forumu su mi tako protumacile, kao osmostanicni
    15dnt beta 1626
    Izgubljena od srece.............

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kazu 1.IVF manje sanse - 2.IVF vece i sve tako....pa bas i nije tako ....moram primjetiti ,sve vise trudnica od 1.IVF....sto je odlicno
    ali se uvijek pitam sto meni nije uspjelo.........sto sam Bogu zgrijesila

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

2. IVF ICSI (16 menopura + 2 cetrotide) .....................2 folikula, 1 js, 1 osmostanicni vracen 3. dan i cekam rezultat

U MB nakon 30 gonala i 14 menopura imala 3 folikula, 3 js i 3 embrija (nisu rekli kvalitetu, ali po mojoj procjeni slike dva su bila fragmentirana, a jedna ok ali ne osmostanicni)..doslo do biokemijske i spontanog vjerojatno zbog trombofilije

Zato cure ne gubite nadu jer sam ja i MB pocela luzerski a od moje grupe jedina ostvarila trudnocu pa makar biokemijsku. Da su dr otkrili mutaciju gena mozda bih sada bila pred porodom

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Podižem ovu temu za nas koje čekamo betu...

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

3. stimulirani ICSI, MB
    dugi protokol, 25 decapeptyla, 27 gonala
    vraćene 2 rane blastice 5. dan - procurila 10. dnt, 11 dnt beta negativna

imamo još jednog smrzlića, pa tko zna, možda nas ugodno iznenadi

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja nikad nisam imala blastociste, pa ni šestostanične embrije, al' zato jedan mali dječak mi je ispunio život, a bio je četverostaničan treći dan. Nema pravila, i nema "loših " embrija, sretno !

Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •