forum je DONEKLE anonimno mjesto. ( btw, zacudila sam se kad sam otvorila forum i vidjela da sam otvorila temu.... dakle, tema gjk je splitana i ja sam postala zacetnica ove teme..)
koliko je anonimno, ovisi o trudu i sposobnostima uocavanja detalja osobe koja forum cita. normalno, najvise ovisi o tzv. laprdanjima (pardone my french) nas forumasa. ne pricam o paranoji, pricam o CINJENICAMA.
sa 100% sigurnoscu mogu tvrditi da ministar darkec ima cetu đaka koji mu iscitavaju pdf neplodnosti i podastiru izvjesca. isto tako znam da nasi lijecnici znaju tko smo mi. nase iskrene izjave o lijecenju se jednog dana mogu iskoristiti protiv nas. u to sam uvjerena. zbog toga kapu skidam do poda curama koje se outaju na pdf-u neplodnosti. i ja sam se jednom zaletila, isprovocirana napadama "precijenjenog" gospodina simunica, koji je tvrdio da je lako nama njega napadati iza forumskih imena. pa sam se potpisala punim imenom i prezimenom, jer sam stajala iza svake rijeci koju sam ikada napisala.
onda sam sjela i promislila hmmm ja u potpisu imam dijagnozu mm, vise puta je naglaseno da je problem muski faktor... trebam li ja SVOG MUZA na taj nacin otkrivati javnosti? to je njegova dijagnoza i ON je taj koji treba odluciti da li cu je podastrijeti cijelom svijetu ili ne. na brzinu sam kontaktirala adminicu i makla je moj potpis. na kraju se uspostavilo, kad je muz dosao doma, da njemu to ne bi smetalo...
nakon toga sam izbrisala klinike na kojima smo se lijecili koje su mi stajale u potpisu...
takodjer, nakon sto sam postala aktivnija na splitskom dijelu pdf-a neplodnost te napisala gdje sam zivjela prije udaje (nikada ne otkrivajuci gdje sam sada) dobila sam pp sa naslovom "xy,jesi li to ti?", cure koja me igrom slucaja zna iz zajednickog birca u hometownu, i koja, igrom slucaja pliva u istim mpo vodama...
nemojte se zavaravati da vas se ne moze prepoznati. moze. pitanje je samo da li je to vama bitno ili ne.
i da se vratim na originalni post od gjk, NE VJERUJEM da je cura koja je oklijevala reci svojoj najboljoj prijateljici da je gej pristala na javno iznosenje njene privatnosti na forumu. tashunica je lijepo postala dio forumskih pravila u kojima je to naglaseno.
ne raspravlja se na gjk temi o tome jesam li ja danas rucala kokos ili svinjetinu, raspravlja se o intimi osobe koja, vjerujem, ni u snu ne sluti da se o njoj raspravlja. i vjerujem, da zna o cemu se raspravlja, razmislila bi 2x koga nazivati najboljim prijateljem.