Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Privatnost na forumu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, možda se tvom djetetu ne bi svidjelo sve što si iznijela o njemu dosad na forumu. Kako ti znaš da ga možda ne bi povrijedilo / naljtilo ono kaj si dosad o njemu rekla? Znači TI si odlučila umjesto NJEGA šta ćeš ili nećeš iznijeti na forumu i TI snosiš odgovornost za ono što si rekla, bez obzira koliko se tebi to činilo nevažno, benigno, itd.
    Bome se mojoj djeci nije svidjelo kad sam stavila njihovu sliku u avatar (na jednom drugom puno manje prometnom forumu) pa sam je brzo skinula. U tom trenutku njihova je reakcija bila pametnija i primjerenija od moje ideje da stavim slike. Ipak, to su školska djeca, ali čim su oni svjesni toga - gotovo je.... A stav o privatnosti sprečava me da se registriram na fb. Ovdje je još podnošljivo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Bome se mojoj djeci nije svidjelo kad sam stavila njihovu sliku u avatar (na jednom drugom puno manje prometnom forumu) pa sam je brzo skinula. U tom trenutku njihova je reakcija bila pametnija i primjerenija od moje ideje da stavim slike. Ipak, to su školska djeca, ali čim su oni svjesni toga - gotovo je.... A stav o privatnosti sprečava me da se registriram na fb. Ovdje je još podnošljivo.
    Ma, sorry, Peterlin, možda sam malo preekstremno išla dok sam odgovarala Anemoni, ali, kao što je već netko (pametno) rekao, ono što se nekome čini nevažno, možda je drugome itekako bitno.

To je sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •