Prije svega, lijep pozdrav svima!
Rerlativno sam nova na forumu (tek nekih mjesec dana), ali sve redovito citam i upijam informacije kao mala spuzvaMM je dijagnosticirana teska oligoastenozoospemia, i na preporuku moje ginekologinje, krenuli smo na VV.U prvoj polovici travnja bila sam na prvom pregledu i tada mi je dr. L dao popis svih pretraga koje jos moram napraviti.Evo, to smo napokon uspjeli kompletirati. Ali, ipak ima par stvari koje nisam sigurna. Dr nije nista spominjao potvrdu s pravnog i psiholoskog savjetovanja, a znam da je ona neophodna za bilo koji postupak.Zapravo me zanima uvazvaju li na VV potvrde iz drugih gradova?Ja sam, naime, it RI. Isto tako, dr L nije trazio da MM napravi spermiogram tamo, jer je bio narucen u RI za 2 dana od tada.Znam da ne prizanju spermiograme s dr klinika, pa sam cak imala ideju (da smanjim dolaske u ZG, ako je moguce) da MM obavi spermiogram isto jutro (buduci sam procitala da se za to ne narucuje) kada ja budem narucena da dodjem s tim nalazima koje je dr zatrazio prosli put. Mislite li da bi moglo to biti izvedivo na taj nacin? Kada se daju uzroci za spermiogram?
Puno hvala svima na odgovoru.
Suncani pozdrav s Kvarnera![]()