Draga moja hrabrice i tvrdoglavice...
Sve ono što sam ti htjela reći napisala si sama, stvarno mi je izmamio suze na oči ovaj tvoj stav. Mi koji se borimo sa idiotskom neplodnosti zaista se nalazimo u vlastitoj zamci sa bezbroj pitanja i upitnika iznad glave i rečenica "Sve je u redu" polako nam postaje najveća noćna mora. I pitamo se KADA ćemo ugledati taj famozni plus... i hoćemo li ikada...
Vi ste tu granicu prešli, napravili ste ogroman korak naprijed - uspjela si ostvariti trudnoću, nakon dugih pet godina "sve je u redu" avanture. Zaista možeš biti ponosna na sebe. Tvoje tijelo to MOŽE, i sada to znaš. Zato kreni dalje s novom nadom i novom vjerom u uspjeh, jer samo je pitanje vremena kada će jedna nova bebica zauvijek ostati s vama.
A u međuvremenu smiješ biti tužna, i plakati ako treba, jer tuga dođe prije ili kasnije... A mi ćemo biti tu da te utješimo, i da krenemo s tobom dalje, i da se rasplaćemo od sreće kad opet test pokaže dvije crtice.... jer nama je suđeno da budemo mame, sigurna sam u to, samo treba preživjeti i vjerovati.
Draga, neka ti sljedeći posjet bolnici završi sa onom prekrasnom sličicom u Rodinoj pošti sa malim smotuljkom u naručju.