draga moja osijek! evo ja ću ti reći svoje iskustvo!
odmah ću ti reći teško je, jako je teško! meni je posebno teško to što sam ja u drugoj T prošla sve najbolje specijaliste Hrvatske koji su me uvjeravali da to što je Zara imala sa srčekom se događa 1:1000000 slučajeva! mnogi od njih niti ne znaju kako to izgleda jer su samo čitali o tome! a eto ja sam izgubila i Matka od identične stvari!
odlučiti se na treću trudnoću bilo mi je kao skočiti s litice. i znam da su mi šanse za ovu bebicu 50:50, i svjesna sam da na idućem pregledu mi mogu reći: hydrops se opet pojavio. ali jednostavno ne dam tom crnom vragu od misli da mi uđe u mozak! i nije uvijek tako lako kao što moji postovi nekada zvuče, ali ja jednostavno ne dam uopće spomenuti mogućnost da bi mi našu curicu izgubili!
znaš i sama da će biti perioda kada će ti biti lakše i kada će ti biti teže, ali ovdje postoji mala hrpica nas hrabrih žena koje smo uz tebe, pa kad bude teško sve zajedno ćemo udružiti misli i otjerati crne oblake iz tvog srca!
ja vjerujem da ćete uspjeti od prve, jer ti zračiš željom i pozitivom i zaslužuješ, jednako kao i moja draga Tibi i Višnjica da što prije jedno malo srčeko zakuca pod tvojim!
samo hrabro draga, tu smo uz tebe, i bit ćemo svaki dan dok mala štruca ne dođe u vaše ruke!![]()

Odgovori s citatom