Stranica 22 od 31 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ako dođeš dovedi i peseka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aurora hvala ti, baš si srce. Evo čučim na balkonu i čekam suprefact. Zvala gin-a radi recepta za dabriće kad ono on na godišnjem. ništa, kupit ću ih. Kod mene funkcionira murphijev zakon. Ako ikad ostanem trudna javit ću vam da se oprostite od familije jer taj dan će garant bit smak svita)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ikad ostanem trudna javit ću vam da se oprostite od familije jer taj dan će garant bit smak svita)
    Dogovoreno. Samo ti nama javi, mi ćemo se pripremiti!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Dogovoreno. Samo ti nama javi, mi ćemo se pripremiti!

A ne morate se se brinit, sigurno neće tako skoro)

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A ne morate se se brinit, sigurno neće tako skoro)
    Kinki ne poznam te, ali slično mišljenje imam i ja jer nakon 7 godina borbe stvarno pomislim da će biti smak svijeta ako ja uspijem zatrudniti

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cure totalno ste otkačene! Kad smo već kod smaka svijeta to je i interni crni humor mene i mm, kao još se trebamo truditi samo dvije godine, a onda će i tako doći smak svijeta 21.12.2012.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A jel bi bio smak svijeta kad bi dogovorenu kavicu pomakli s 4.5. na 5.5??? Javite se jel vam to paše (vi koje ste i mislile doći) Dragi mi odlazi 5.5.na dulje vrijeme, 4.5.zadnji dan pred odlazak, pa mi je bez veze da sam taj zadnji dan vani do navečer.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A jel bi bio smak svijeta kad bi dogovorenu kavicu pomakli s 4.5. na 5.5??? Javite se jel vam to paše (vi koje ste i mislile doći) Dragi mi odlazi 5.5.na dulje vrijeme, 4.5.zadnji dan pred odlazak, pa mi je bez veze da sam taj zadnji dan vani do navečer.
    meni paše..u koliko ono sati?

Pusa svima

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ako je to razlog ja smatram da je dobra ideja da pomaknemo kavu za 5.5
    nego stvarno...što smo ono rekli, u 18 sati Marascino? možda nas ovaj put i usluže unutar pol sata

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

i meni paše

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

joj curke ja ne mogu u srijedu, najbolja frendica (i kuma) mi ima rođendan i pozvani smo na roštilj...
    ako ostane srijeda lijepo mi se provedite pa ću vam se pridružiti na drugoj kavici...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ej cure, i meni bi mozda bolje pasao koji drugi dan....al ako ce ostat ovaj smislit cu nesto, da dodem...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A četvrtak?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Obzirom da se sve zakompliciralo, a da odgodimo kavicu za tjedan dana?? Pa neka bude npr. ponedjeljak 10.05.???
    Ja ovaj sad tjedan osim utorka ne mogu ni jedan drugi dan (nisam iz Zagreba pa mi je teško iskombinirati), pa ako vam paše 10.5. dolazim, a ako ne vidimo se nekom drugom prilikom

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj curke mene zanima da li uzimate bolovanje kad ste u postupku. Ja drugi tjedan pocinjem s klomifenima pa nemam pojima kak cu reagirat na njih.Da li mogu radit il ne u dilemi sam

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Možeš radit, imat ćeš 2 ili 3 folikulometrije ujutro u 8-9. Tek od punkcije na dalje ćeš vidjet kak ećš se osjećati. Ja nisam radila na dan punkcije, i nekoliko dana nakon transfera (uključujući i dan transfera, naravno).

10.5. je ok što se mene tiče. Gabi, pa važno je da nam i ti dođeš

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure,ja bih isto došla na kavicu..ali ni meni ne paše srijeda,ali ponedjeljak 10.5.bi bio super-za sada..pa ako me primate...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

... s obzirom da radim u centru, meni odgovara bilo koji dan, samo da se dogovorimo , baš će mi biti drago da se upoznam s vama ....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni isto paše 10.5

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Onda 10.5. u 18h u Maraschinu
    I naravno, sve ste dobrodošle, što nas više ima biti će veselije

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mm je 10.05. rođendan, tako da ja preskačem ovu kavicu. Lijepo se izbrbljajte i vidimo se na idućoj kavici .

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja sam 10.05.dezurna tako da i ja preskacem ovu kavicu, al nadam se da cete brzo ponoviti drugu....

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

... baš sam zvala bolnicu , veli meni sestra da ništa od ovog puta jer biologa nema od 4.-17.5., meni bi punkcija trebala biti 11-12.5... spomenula sam novu biologicu, međutim rečeno mi je da to nije 'ništa sigurno', tj oće li stvarno biti tu 10.5. Na kraju sam inzistirala na folikulometriji, pa ako dođe biolog, dođe, ako nije, čekamo lipanj.... sada sam baš down...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ogla,kako misliš sestre su ti rekle da nije sigurno da dolazi nova biologica!!!!!
    Pa kako sada???
    Ne kužim...svako brije svoj film i šiba neke "svoje"informacije...
    Postaje komično...
    Baš me briga,ja sljedeći tjedan trebam dobit i onda od 3.dana klomifeni,pa u biti,kad ću ja i trebati biloga,on će se već vratiti-kad bolje promislim...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma sigurno će biti nova biologica, primljena je, samo nije sigurno da će već obavljati postupke... ne znamo dolazili li direktno s faksa (u tom slučaju sigurno neće bez Dejana sama početi raditi).

Ah, kako mi je žao za ovu kavu da neke od vas ne mogu... Zadnji prijedlog, ako svima paše utorak 11.5. pijemo kavu tada, a ako nekome ne paše ni tada, onda vraćamo na 10.5.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hahahaha, ovo vec postaje smijesno, meni utorak pase.....

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

meni paše utorak .

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni ne paše utorak
    ali nema veze, nemojte više mijenjati jer nikad neće svima pasati
    lijepo mi se provedite

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja ću umrijeti od smjeha . Odite 10.05. kako ste se i dogovorile, ja ću se pridružiti na idućoj kavici .

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ovo je sad stvarno vise smijesno....umirem od smijeha, ajd vi ljepo na kavicu 10.05.pa cemo se mi vec pridruziti koji drugi put....bez brige....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Da je jednostavno, nije...
    Dakle, 10.5. ne mogu Marnie i Ema, a 11.5. ne može samo Gabi25.

Da onda ostavimo 10.5??? S tim da nam Gabi duguješ dolazak u Zg do kraja ovog mjeseca

Dakle, kava u Maraschinu u 18h, 10.5. Dolaze:

Nikolinica (naša trudnica), Ninochka, Ema, Ogla, Marnie, Mia74, Aurorablu...
    Dopišite se, ako je još netko zainteresiran

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ajmo iz ponova, nesto ne stima....dali je kava sad na kraju 10.05. ili 11.05.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Ogla,kako misliš sestre su ti rekle da nije sigurno da dolazi nova biologica!!!!!
    Pa kako sada???
    Ne kužim...svako brije svoj film i šiba neke "svoje"informacije...
    Postaje komično...
    Baš me briga,ja sljedeći tjedan trebam dobit i onda od 3.dana klomifeni,pa u biti,kad ću ja i trebati biloga,on će se već vratiti-kad bolje promislim...
    .... ne znam šta bi ti rekla.. ne šiba nitko 'svoje' info, već očito se mijenjaju stvari iz dana u dan. Ako je biologica stvarno tek s faksa onda mi je logično da ne radi... ovogac... od kud uopće ta info? :D ...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo iz ponova, nesto ne stima....dali je kava sad na kraju 10.05. ili 11.05.
    Zbunila sam se 11.5.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku
    ... baš sam zvala bolnicu , veli meni sestra da ništa od ovog puta jer biologa nema od 4.-17.5., meni bi punkcija trebala biti 11-12.5... spomenula sam novu biologicu, međutim rečeno mi je da to nije 'ništa sigurno', tj oće li stvarno biti tu 10.5. Na kraju sam inzistirala na folikulometriji, pa ako dođe biolog, dođe, ako nije, čekamo lipanj.... sada sam baš down...

Tako je i meni rekla sestra, i Tomić mi je reko da nije sigurno za novog biologa...Al predložio mi je da pijem dabrosone i odgodim mengu za nekoliko dana...Meni je punkcija trebala biti oko 14.05. Sad pijem dabriće i eto-menge nema hvala bogu. Moram ih pit do četvrtka i onda prestat tako da u petak dobijem mengu. Ako uspije-idem u postupak...Dobila sam i suprefact, gonali i štoperica čekaju u frižideru, imam spremne i utriće, normabele, andol 100 MA SVE!!! Sutra će garant proradit marjanski vulkan AHAHAHAHA

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

BTW, ako sve bude išlo dobro-ja sam u Zg od 15.05. ako budete planirali još koju kavicu zovite meeeeeee

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tako je i meni rekla sestra, i Tomić mi je reko da nije sigurno za novog biologa...Al predložio mi je da pijem dabrosone i odgodim mengu za nekoliko dana...Meni je punkcija trebala biti oko 14.05. Sad pijem dabriće i eto-menge nema hvala bogu. Moram ih pit do četvrtka i onda prestat tako da u petak dobijem mengu. Ako uspije-idem u postupak...Dobila sam i suprefact, gonali i štoperica čekaju u frižideru, imam spremne i utriće, normabele, andol 100 MA SVE!!! Sutra će garant proradit marjanski vulkan AHAHAHAHA
    ... meni vulkan radi još od petka tako da ništa od kemije... nadam se da će nekim čudom drugi biolog biti prirodni supertalent i da će žmireći pospajati plivače s js

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku
    ... meni vulkan radi još od petka tako da ništa od kemije... nadam se da će nekim čudom drugi biolog biti prirodni supertalent i da će žmireći pospajati plivače s js
    A stara moja, koje smo mi sriće prije će ispast da je nova biologica neka Milinovićeva rođakinja i da je kupila diplomu tamo di i on AHAHAHAHAHA

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo da se konačno i ja javim. Nažalost, beta je opet bila negativna. Pala je koja suza, no kako dani idu, ide na bolje. Sutra planiram kod Tomića, pa ćemo vidjeti kaj dalje. Nadala sam se IVF-u, nakon 3 neuspjela AIH, no kak kažete da nema biologa do 17-tog, ništa od toga jer sam ja danas dobila m!

Dolazim i ja na kavicu. Ak sam dobro skužila, kava je utorak, 11.05.?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

aha, dobro si skuzila....ZNACI KAVA 11.05. i NEMA PROMJENAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

venera21 baš mi je žao . Raspoložiti ćemo te barem malo na kavici. Vidimo se cure!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venera, stigneš ti na ivf u 6.mj. - taman prije ljeta, najbolje vrijeme za porodiljski

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala cure, lijepo je čuti riječi potpore

Danas bila kod dr.T. i veli on da bi se jajnici trebali odmoriti (nakon dvije ture klomifena), da ćemo ići u jedan prirodnjak. Koliko sam ga skužila, to neće biti AIH? Ili možda da? Obično imam postupak 14-ti ili 15-ti dan!
    Stalno je pogledavao na kalendar; dani od 3-17, uključujući i 17.05. su mu prekriženi! A mengu sam dobila jučer!

Došla je raditi sestra Marina, a pojavio se i Dejan?!

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Venera, stigneš ti na ivf u 6.mj. - taman prije ljeta, najbolje vrijeme za porodiljski
    Aurora, baš bi voljela jedan IVF

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Prirodnjak ti je IVF u prirodnom ciklusu. Eto Venera, čestitam, konačno ćeš i ti iskusiti čari punkcije

A kako je sad Dejan tu?!?! Možda je samo nešto došao obaviti. Ispada da sam ovaj ciklus mogla biti u postupku, ali dobro... odmaram se i ja...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure,jel onda dogovor za 11.5. za kavicu?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,jel onda dogovor za 11.5. za kavicu?
    Je

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

See you

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Prirodnjak ti je IVF u prirodnom ciklusu. Eto Venera, čestitam, konačno ćeš i ti iskusiti čari punkcije

A kako je sad Dejan tu?!?! Možda je samo nešto došao obaviti. Ispada da sam ovaj ciklus mogla biti u postupku, ali dobro... odmaram se i ja...
    Aurora, nadam se da će bit IVF, stvarno bih voljela znati jel uopće imam jajne stanice u folikulima!

Danas sam bila gore od 8-8.45 i Dejan je cijelo vrijeme bio bez kute; nije mi baš izgledalo ko da će nešto raditi!

A kad nam ono nema dr. T?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

od 24.5.(u praksi, zapravo od 21.5.) do 8.6.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •