Ako dođeš dovedi i peseka![]()
Aurora hvala ti, baš si srce. Evo čučim na balkonu i čekam suprefact. Zvala gin-a radi recepta za dabriće kad ono on na godišnjem. ništa, kupit ću ih. Kod mene funkcionira murphijev zakon. Ako ikad ostanem trudna javit ću vam da se oprostite od familije jer taj dan će garant bit smak svita)
cure totalno ste otkačene! Kad smo već kod smaka svijeta to je i interni crni humor mene i mm, kao još se trebamo truditi samo dvije godine, a onda će i tako doći smak svijeta 21.12.2012.
![]()
A jel bi bio smak svijeta kad bi dogovorenu kavicu pomakli s 4.5. na 5.5??? Javite se jel vam to paše (vi koje ste i mislile doći)Dragi mi odlazi 5.5.na dulje vrijeme, 4.5.zadnji dan pred odlazak, pa mi je bez veze da sam taj zadnji dan vani do navečer.
joj curke ja ne mogu u srijedu, najbolja frendica (i kuma) mi ima rođendan i pozvani smo na roštilj...
ako ostane srijeda lijepo mi se provedite pa ću vam se pridružiti na drugoj kavici...
ej cure, i meni bi mozda bolje pasao koji drugi dan....al ako ce ostat ovaj smislit cu nesto, da dodem...
Obzirom da se sve zakompliciralo, a da odgodimo kavicu za tjedan dana?? Pa neka bude npr. ponedjeljak 10.05.???
Ja ovaj sad tjedan osim utorka ne mogu ni jedan drugi dan (nisam iz Zagreba pa mi je teško iskombinirati), pa ako vam paše 10.5. dolazim, a ako ne vidimo se nekom drugom prilikom![]()
Haj curke mene zanima da li uzimate bolovanje kad ste u postupku. Ja drugi tjedan pocinjem s klomifenima pa nemam pojima kak cu reagirat na njih.Da li mogu radit il ne u dilemi sam
Možeš radit, imat ćeš 2 ili 3 folikulometrije ujutro u 8-9. Tek od punkcije na dalje ćeš vidjet kak ećš se osjećati. Ja nisam radila na dan punkcije, i nekoliko dana nakon transfera (uključujući i dan transfera, naravno).
10.5. je ok što se mene tiče. Gabi, pa važno je da nam i ti dođeš![]()
Cure,ja bih isto došla na kavicu..ali ni meni ne paše srijeda,ali ponedjeljak 10.5.bi bio super-za sada..pa ako me primate...![]()
... s obzirom da radim u centru, meni odgovara bilo koji dan, samo da se dogovorimo, baš će mi biti drago da se upoznam s vama ....
Onda 10.5. u 18h u Maraschinu
I naravno, sve ste dobrodošle, što nas više ima biti će veselije![]()
Mm je 10.05. rođendan, tako da ja preskačem ovu kavicu. Lijepo se izbrbljajte i vidimo se na idućoj kavici.
ja sam 10.05.dezurna tako da i ja preskacem ovu kavicu, al nadam se da cete brzo ponoviti drugu....
... baš sam zvala bolnicu, veli meni sestra da ništa od ovog puta jer biologa nema od 4.-17.5., meni bi punkcija trebala biti 11-12.5... spomenula sam novu biologicu, međutim rečeno mi je da to nije 'ništa sigurno', tj oće li stvarno biti tu 10.5. Na kraju sam inzistirala na folikulometriji, pa ako dođe biolog, dođe, ako nije, čekamo lipanj.... sada sam baš down...
Ogla,kako misliš sestre su ti rekle da nije sigurno da dolazi nova biologica!!!!!
Pa kako sada???
Ne kužim...svako brije svoj film i šiba neke "svoje"informacije...
Postaje komično...
Baš me briga,ja sljedeći tjedan trebam dobit i onda od 3.dana klomifeni,pa u biti,kad ću ja i trebati biloga,on će se već vratiti-kad bolje promislim...![]()
Ma sigurno će biti nova biologica, primljena je, samo nije sigurno da će već obavljati postupke... ne znamo dolazili li direktno s faksa (u tom slučaju sigurno neće bez Dejana sama početi raditi).
Ah, kako mi je žao za ovu kavu da neke od vas ne mogu... Zadnji prijedlog, ako svima paše utorak 11.5. pijemo kavu tada, a ako nekome ne paše ni tada, onda vraćamo na 10.5.![]()
hahahaha, ovo vec postaje smijesno, meni utorak pase.....
meni ne paše utorak
ali nema veze, nemojte više mijenjati jer nikad neće svima pasati
lijepo mi se provedite![]()
ja ću umrijeti od smjeha. Odite 10.05. kako ste se i dogovorile, ja ću se pridružiti na idućoj kavici
.
ovo je sad stvarno vise smijesno....umirem od smijeha, ajd vi ljepo na kavicu 10.05.pa cemo se mi vec pridruziti koji drugi put....bez brige....
Da je jednostavno, nije...
Dakle, 10.5. ne mogu Marnie i Ema, a 11.5. ne može samo Gabi25.
Da onda ostavimo 10.5??? S tim da nam Gabi duguješ dolazak u Zg do kraja ovog mjeseca
Dakle, kava u Maraschinu u 18h, 10.5. Dolaze:
Nikolinica (naša trudnica), Ninochka, Ema, Ogla, Marnie, Mia74, Aurorablu...
Dopišite se, ako je još netko zainteresiran![]()
ajmo iz ponova, nesto ne stima....dali je kava sad na kraju 10.05. ili 11.05.
Tako je i meni rekla sestra, i Tomić mi je reko da nije sigurno za novog biologa...Al predložio mi je da pijem dabrosone i odgodim mengu za nekoliko dana...Meni je punkcija trebala biti oko 14.05. Sad pijem dabriće i eto-menge nema hvala bogu. Moram ih pit do četvrtka i onda prestat tako da u petak dobijem mengu. Ako uspije-idem u postupak...Dobila sam i suprefact, gonali i štoperica čekaju u frižideru, imam spremne i utriće, normabele, andol 100 MA SVE!!! Sutra će garant proradit marjanski vulkan AHAHAHAHA
BTW, ako sve bude išlo dobro-ja sam u Zg od 15.05. ako budete planirali još koju kavicu zovite meeeeeee![]()
Evo da se konačno i ja javim. Nažalost, beta je opet bila negativna. Pala je koja suza, no kako dani idu, ide na bolje. Sutra planiram kod Tomića, pa ćemo vidjeti kaj dalje. Nadala sam se IVF-u, nakon 3 neuspjela AIH, no kak kažete da nema biologa do 17-tog, ništa od toga jer sam ja danas dobila m!
Dolazim i ja na kavicu. Ak sam dobro skužila, kava je utorak, 11.05.?
aha, dobro si skuzila....ZNACI KAVA 11.05. i NEMA PROMJENAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
venera21 baš mi je žao. Raspoložiti ćemo te barem malo na kavici. Vidimo se cure!
Venera,stigneš ti na ivf u 6.mj. - taman prije ljeta, najbolje vrijeme za porodiljski
![]()
Hvala cure, lijepo je čuti riječi potpore
Danas bila kod dr.T. i veli on da bi se jajnici trebali odmoriti (nakon dvije ture klomifena), da ćemo ići u jedan prirodnjak. Koliko sam ga skužila, to neće biti AIH? Ili možda da? Obično imam postupak 14-ti ili 15-ti dan!
Stalno je pogledavao na kalendar; dani od 3-17, uključujući i 17.05. su mu prekriženi! A mengu sam dobila jučer!
Došla je raditi sestra Marina, a pojavio se i Dejan?!
Prirodnjak ti je IVF u prirodnom ciklusu. Eto Venera, čestitam, konačno ćeš i ti iskusiti čari punkcije
A kako je sad Dejan tu?!?! Možda je samo nešto došao obaviti. Ispada da sam ovaj ciklus mogla biti u postupku, ali dobro... odmaram se i ja...
od 24.5.(u praksi, zapravo od 21.5.) do 8.6.