-
Bebel mislim da si dobro odabrala Lactogyn jer sam prije cca mjesec dana uzimala antibiotik i uz to lactogyn, i nikakve beštije se nisu stvorile. VIP probiotic nisam nika srela, ali na netu imaju masu iscrpnih objašnjenja, pa ima i to smisla. Makar Lactogyn ima dovoljno svega, pa da ti nije malo previše uzimati oba preparata odjednom??? Sigurno si već pitala apotekara....
Ina 33 - malo sam se zapitala, šta si htjela reći "da se proba sa zrnom soli"? Misliš zrno soli u glavi ili?????
Kad bakterije bujaju je jako individualno, meni candida zna proći sama nakon M, zadnji dan kapnem malo kantaronovog ulja na tampon i sredi se stvar, eh da, i probiotik naravno...
MM i ja se trenutno borimo protiv Trichomonas vag. koju ima samo on, a ja ne....(ni to mi nije jasno, ali hajde) i to Medazolima, jučer smo ih popili 5 komada odjednom, i to je to...navodno... Budući da on pije BioAstin i Profertil zbog oligoatheno, ne da mi se kupovati mu još nešto, ali sve si ga mislim da bi mu neki probiotik pomogao. Imate li kakve preporuke?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma