Stranica 25 od 51 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kako mi je žao...

Prespavaj, odmori i predahni...
    A onda idemo... nema puno vremena: pripreme traju 2 tjedna i 6. mjesec je tu!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure moje sutra idem prvi put na folikulometriju, (8 dc). Malo sam sam čačkala po internetu ne bi li nešto više saznala o tome, ali nisam baš imala sreće. Znam što je to, al ne kužim se u značenje veličine. Pa bi vas molila ako mi možete malo bolje i jednostavnije to pojasniti, jer ne znam što da očekujem.
    Negdje sam i pročitala da ću ići tamo par dana tijekom ovog ciklusa, istina ili ne? Inače moj termin za IVF je u 10 mjesecu. Hvala vam.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku

pripreme traju 2 tjedna i 6. mjesec je tu!
    Da,ovaj puta u pripreme ubacit cu jos malo alternative.Sa sljedecim ciklusom ubacit cu akupunkturu tako da m u 6.mjesecu docekam maximalno spremna.Citala sam neke clanke gdje se dokazuje ucinkovitost akupunkture kod ljecenja neplodnosti,pa mi je to vec dugo na pameti i sad cu to iskoristiti...Ne znam jel koja od Petrovki to prolazila??Meni ce to biti prvi dotik s akupunkturom.Cula sam da neke klinike vani u svom programu lijecenja neplodnosti pod normalno nude i akupunkturu kao dodatak koji povecava sanse za zacece pri IVFu..Daleko smo mi od toga...Uskoro!!!!!!Uskoro cemo se zaredati mi lipanjke!!!!!Aj sto ce biti sudaranja po hodnicima!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj Sela baš mi je žao ali kao što je Tlatincica rekla 6.mj je začas tu a onda kreće prava akcija.tako da nema bediranja.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sela imaš pp
    Nana_banana i ja sam malo prosurfala i nalazim da je zadovoljavajuća veličina folikula oko 18 mm (izvor: http://www.potpomognutaoplodnja.info/) a ovo što tvoj liječnik želi je vjerojatno utvrditi ovulaciju folikulometrijom- možda te ubaci na neki prirodnjak ili aih, ovisno o dijagnozi, jel...

Eto, ova tlatincica baš svakom loncu mora biti poklopac...

Datum pristupanja
    Oct 2009
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 12.05.2010. at 20:55

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela nema predaje, vidimo se u lipnju!

Mi smo danas podigli nalaz spermiograma, sa oligoteratozoospermie smo prešli na teratozoospermiu, nije nešto ali barem manje slova!

Sutra sam u Petrovoj, a zaboravila sam otići po ono najvažnije - uputnicu!!!!! Sad moram žicati sestru Irenu da me pusti...ne znam da li će htjeti...jel neka od vas bila tako smotana?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ako ideš samo na pregled vjerojatno će te pustiti ali joj donesi uputnicu slijedeći dan. Meni se to dogodilo više puta u ovih par godina i uvijek me pustila.
    Ako ideš po lijekove, bojim se da će te vratiti natrag.
    Al nadajmo se najboljem.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ideš samo na pregled vjerojatno će te pustiti ali joj donesi uputnicu slijedeći dan. Meni se to dogodilo više puta u ovih par godina i uvijek me pustila.
    Ako ideš po lijekove, bojim se da će te vratiti natrag.
    Al nadajmo se najboljem.
    Tlatinčice hvala! Sad mi je lakše, stvarno bi bilo šteta da propustim termin zbog svoje smotanosti!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zauzeta pikanje ide kao podmazano , a u zadnjem postupku su mi aspirirane 4 js od toga su tri bile zrele, sve tri su oplođene i super se razvijale, tako da mi je treći dan vraćeno 2 osmostanična i 1 šestostanični zametak i sva tri su se primila...

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

suzzie2
    Sela nema predaje

Zao mi je Sela,ali vjeruj bit ce sve ok.Samo treba vjerovati i sve ce biti u redu.Glavu gore,zaboraviti sto je bilo i okrenuti se novim pobjedama.....
    Saljem ti vibriceeeeeeeeee da ne budes down!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala,Sanjicka!Pricala sam nesto sa Tlatincicom o organizaciji kakve kavice nas Petrovki.Istina bog da bas s tim kavama nemam srece,ali to je iskljucivo jer se organiziravaju u moje radne dane i tu si ne mogu pomoci....S obzirom da nas ni nema puno na netu,ako bih mogla malo sugerirati prilikom organizacije da to bude bilo koji parni dan ovaj mjesec..Isto tako,predlazite kafice ili restorane(tocnije terase)gdje bi se mogle naci..S obz.da smo sa svih strana bilo bii dobro da se nadjemo u centru negdje(iako ja preferiram Jarun,Bundek i slicno,gdje nije potpuni beton)I Maksimir je lijep.Govore da ce kise padati cijeli sljedeci tjedan,a lijepse je naci se u suncani dan,predlazem 24.5,pa ako se slazete,naglasite to,i predlazite mjesto.Ima cura koje nisu iz ZG pa ako koja dolazi u ZG koji parni dan ovaj mjesec,moze pasti kava taj dan,treba se prilagodjavati...pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela, stvarno mi je žao !, Ali vidim ja da si ti spremna za stimulirani! Ako je ovaj trebao biti negativan, da bi stimulirani bio uspješan, onda nek` je!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moze kavica,sto se mene tice bas bi mi dobro doslo da se malo maknem od doma i svakodnevne rutine!!!!!
    Sto se tice dana i datuma meni sve odgovara samo da je poslije podne jer radim stalno ujutro......Maksimir bi bio genijalnan izbor,pusa......

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Htjela sam jos nesto pitati u vezi onog caja zdravca.Ja uvijek imam 100 pitanja....
    Iznenadio me mm i kupio je u biljnoj ljekarni taj caj(raspitivao se sta bi bilo dobro i na kraju dosao do njega) i zena kaze da se pije 2dcl dnevno.E sad,mene zanima da li ja smijem to sve skupa piti-i ciklu i ananas i zdravac i andol 100? ili samo nesto od toga.
    Da li netko mozda zna?????

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam expert u tome,ali,Sanjicka ja bih pila sve,mislim da ti 2 salice caja(neki kazu 2x2 dcl,neki samo 2 dcl)ne mogu skoditi,samo si to rasporedi tokom dana...Neces naravno piti caj i iza toga jesti ananas...Ja sam zdravac pila rano popodne,oko 1 prije rucka,i predvecer.Sad ga opet pocinjem piti,pit cu ga dok se ne pocnem pikati...pusa
    Posljednje uređivanje od Sela : 13.05.2010. at 13:12

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja sam za kafenisanje,može bilo gdje iako bi i meni Maksimir bio super opcija.
    Ja pijem sve i ciklu i ananas i zdravac iako sam se baš pitala da li da zdravac pijem i kroz stimulaciju ili da s njim stanem kad se počnem pikati,hm,hm?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I meni je, iako mi nije preblizu ,Maksimir draga opcija.Ima krasne terase,jos ljepsi pogled na zelenilo i uzivat cemo u zlabranju.....Jos da se jave polako i druge cure...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje sutra idem prvi put na folikulometriju, (8 dc)
    .
    Nana_banana kako je prosla folikulometrija,sto je doc rekao,sto planira?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I ja sam za kavu. Meni paše svaki datum nakon 23.05. (mm i ja slijedeći tjedan idemo napokon na naše bračno ) i u poslijepodnevnim satima (radim do cca 18 sati), lokacija manje bitna, tu se mogu prilagoditi! Baš bi mi bilo drago da vas upoznam!

Mi danas bili u Petrovoj (prazna čekaona, došla na red za 10 minuta ), dobila lijekove i krećemo!!!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie super,znači i ti si uskoro u akciji,sretan put i uživajte u svom medenom tjednu,a možda ti ljekovi neće ni trebati kad se vratiš ako ćete imati aktivan odmor.
    Nana banana kako je bilo na folikulometriji?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Suzzie2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude plodan medeni mjesec! i da ne trebaš ljekove za 06 mj. Uživaj!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure za one koje ne mogu na Plitvice, ne zaboravite
    http://forum.roda.hr/threads/55832-a...-gdje-god-bili

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Nana_banana kako je prosla folikulometrija,sto je doc rekao,sto planira?
    Folikulometrija je prošla super.
    Nažalost nije bila moja doktorica Baldani, jer je na bolovanju, pa sam bila kod doktorice Šprem, tako da ne znam kakvi su planovi.
    Uglavnom na lijevom jajniku imam "fini folikul koji se lijepo razvija", baš je tako rekla. Čini mi se da je rekla da je velik 12 mm. Naručila me opet u ponedjeljak pa ću valjda više znati, a i voljela bi da bude moje doktorica.

Inače, obavila sam sve pretrage koje me tražila, ostalo mi je još obaviti P4. Što je to, kad se i gdje to obavlja?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, obavila sam sve pretrage koje me tražila, ostalo mi je još obaviti P4. Što je to, kad se i gdje to obavlja?
    Nana_banana mislim da je P4 - progesteron. Pretraga se radi ili 3 dan ciklusa ili 21 dan ciklusa (ja sam radila 3 dan). Može se napraviti u Petrovoj u labu, ili u privatnim laboratorijima. Uputnicu za Petrovu ti daje tvoj ginekolog.

Cure, ispravite me ako griješim (ne bih htjela dati krive upute)!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Snekica i Sanja1 hvala na lijepim željama i vibricama ! Obzirom na našu dijagnozu (u potpisu) sumnjam u prirodan uspjeh, ali bez obzira, svakako računam na aktivan odmor

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nana_banana što sad? Ideš na prirodnjaka? Uh, to bi ti bilo super, zar ne?
    Osijek kad krećeš na folikulometriju? Ti si već tu negdje, jel da...?
    Suzzie2 ja se vrlo živo sjećam našeg bračnog putovanja, if you know what I mean Želim ti super provod, pa se vidimo
    Snekica tebi lijepi provod u nacionalnom parku i molimo izvještaj
    Sanja ti se ovaj vikend počinješ pikati? E, pa onda i tebi lijep provod želim hehe
    Zauzeta jesi našla hobi?
    Sela za kaficu se čujemo
    Sanjička ja krkam sve zajedno (osim andola) i nemam neki raspored, nego kako mi dođe

Ako sam nekog zaboravila oprostite sad sam se vratila s koncerta, razdjelila sam jaja i zaboravila reći da sam i ja dobila svoju dozu za nervozu. Ovaj put nisam na gonalima nego na menopurima i baš sam razočarana jer mi ovi prvi imaju bolje ime. Al ajde bar ne moram u Sloveniju po cetrotide.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=tlatincica;1623396]Nana_banana što sad? Ideš na prirodnjaka? Uh, to bi ti bilo super, zar ne?

Iskreno ni sama ne znam što sada. A nažalost kako sam nova u svemu ovome nemam pojma što trebam očekivati, što pitati, što je, kako se, kada i gdje radi koja pretraga... samo slijepo slušam što mi kažu.
    Baš me na folikulometriji zamjenska doktorica (moja je na bolovanju) pitala što je moja doktorica htjela/mislila sa folikulometrijom, nisam imala pojma kaj da joj kažem, pa smo se složile da je vjerojatno u pitanju samo praćenje ovulacije da vidimo postoji li, kada, kako...
    Nadam se da će u ponedjeljak biti moja doktorica i onda ću je moći više pitati.

Naime, kad sam bila prvi puta na razgovoru u Petrovoj, nakon što je proučila moje i suprugove dosadašnje nalaze doktorica je rekla da smo za IVF i da se stavimo na listu za 10 mjesec. Uz to dala mi je popis pretraga koje moram obaviti (hormoni u njihovom labu, hormoni štitnjače, folkulometrija i P4 nakon viđene ovulacije). Nakon toga se opet moram javiti njoj sa svim nalazima i to sam naručena za 7.6.

Eto to je moja priča, kratka je . Slobodno me uputite i savjetujte, jer kao što rekoh, nova sam i tek o svemu tome polako učim.
    Posljednje uređivanje od nana_banana : 15.05.2010. at 08:59

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok cure!Ja u ocekivanju te omrazene m jerbo mi jos od prestanka s utricima 12.5.nije dosla.Jucer sam pola dana provela surfajuci za tako zeljenim odgovorom da li i beta moze biti pogresno negativna.Ma dajte,smijte se samo,jasno mi je da ne moze,ali reko,mozda sam ja neki cudak,presedan,iznimka,alien,sto vec..Doci ce ta m i onda ce me unistit u prva dva dana..samo da dodje,da nije neki poremecaj koji bi mogao utjecati na moj postupak u lipnju..I do sad su mi utrici malo odgadjali dolazak m ali danas je vec 4.ti dan!!!!Utjecaj progesterona sporo opada,jos jucer sam vidjela okrugle tamne kolutove oko aureole i plave zilice po grudima koje nisam do sad ni vidjela..
    Mislila sam da negativna beta nece utjecati na mene u tolikoj mjeri koliko je..Vrlo sam opterecena neuspjehom(jer nada u uspjeh se odjednom neprimjetno usuljala i smjestila u mene poput priljepka koji boli ako se pokusa odstranit).Mislila sam da cu biti neopterecenija,sto i jesam u pocetku,ali tesko je ostati cool brojeci dane i cekajuci betu..
    Stimulaciji u lipnju se,iskreno,ne veselim.Mislila sam da bi bilo divno da mogu izbjeci pikanja,bolnu punkciju...No,nista od toga,kad sam vec preko reda upala u lipanj,trebam to cijeniti zar ne???
    Sinoc sam malo proplakala jer sam banula na topik "molitva za nas".Ganuli su me postovi cekalica,trudnica koje zahvaljuju bogu ili onome u sto vec vjeruju za uspjeh..Osamarila me spoznaja u koju sam nekad vjerovala,a to je da kad zamolis zarko u srcu za nesto,ono u sto vjerujes ce odgovoriti prije ili kasnije..Jeste citale od Josepha Murphyja "Snagu podsvijesti" ili od Normana Peale-a "Pozitivno razmisljanje"?Mislim da cu se opet vratiti dobrim starim temama popularne psihologije...
    Drz te mi se cure..za nesto!!!!POZZZZ

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sela , sve mi je to jako dobro poznato...Veseli me tvoj skorašnji start u lipnju! I nek' priprema bude korisna~~~

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

HvalaTiki_a!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav curama iz Petrove!!
    Ja sam ovdje banula-iz Vinogradske,al redovito čitam šta ima i kod vas..
    Ponajviše čitam poruke od Sele..i uvijek me oraspoložiš i nasmiješ..a sad mi je žao za tvoju betu....i vjerujem da tražiš sve opcije da je možda došlo do greške-i ja bih isto na tvom mjestu..I ne znam šta bih ti rekla,ali drži se!!
    I ništa nije smješno i čudno što kopaš po literaturi i netu i tražiš moguća objašnjenja..
    U svakom slučaju,želim ti uspijeh i nastavi samo tako--bez obzira na trenutnu situaciju,uvijek si vedra i zabavna

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

JA SAM SUTRA U 7 I 15 NA FOLIKUMETRIJI! Sory na velikim slovima!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek sretnoi javi sutra izvještaj.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hej haj, pozz
    Tlatinčice, ja sam ti neka semi-aktivna planinarka, baš se spremam obići Krk iduću subotu, nadam se da će se vrijeme popraviti. Tako da bi se to moglo nazvati hobijem... A volim i fotkati i imam tonu fotki na kompu nenapravljenih. A do nedavno sam psovala ekipu sa digitalcima koji nikada ne razvijaju slike, nego imaju foru... jooooj, kad dođeš do mene, ti pokažem. A sad i ja nisam ništa bolja. Evo, frendici krajem mjeseca 2. godišnjica braka a ja JOŠ slažem fotobook njihovih slika. Shame on me

Ajme, Osijek, kad krećeš od kuće da to stigneš do 7 stići? Koji je to dan, 7, 8,? Jesi napuhnuta? Koliko si gonala primila zadnji puta, ak se sječaš (ili Menopura)? Ja sam ih popikala 20-tak, a prvi puta imala 7 js, drugi puta 5 js. Ne znam šta se smatra optimalno.

Sela, znam taj osjećaj, da si razočarana i da se ne veseliš lipnju. I meni je tako bilo, u početku mislila sam, ma mi ćemo to iz kučne radinosti bez obzira na dijagnozu. Pa ništa. Pa prvi ISCI, pa veliko ništa. A MM nije uopće znao da se to jajašce može i ne mora primiti, mislio siroće, idemo na MPO i to je to. PA onda drugi ISCI i tri lijepe js i ništa, beta bila 30, i pala, znaći neka biokemijska, koja nam je samo produžila agoniju... ma totalni down. Onda neko vrijeme nisam ni prismrdila na forum, dok se nisam opet malo zaželjela pozitive i druženja. Ali ta nada nas uvijek izdigne iznad svih briga i poteškoća. I dobro da je tako, nije zdravo dugo ostati na tlu.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav!!Ma hvala vam svima koje ste se potrudile napisati utjesne rijeci!!Hvala ti Mia74 posebno,sto si se s drugog foruma zaletila na ovaj da me bodris!!!Ma ja sam zapravo dobro!Naravno da treba proci jedan kraci period psihickog oporavka da se ponovo stane na noge.Iscrpljivalo me cekanje na m koja je eto,nocas stigla na velika zvona(morala sam se dizati popiti tabletu protiv bolova)!Dokle god nije bilo m nisam bila spremna poceti iznova:sad to mogu.M je svaki put pocetak neceg novog koji se ne moze ignorirati pa samim tim ono sto je bilo(tuzno i lose)blijedi...
    Zauzeta,hvala!Nasmijala si me kad si rekla da je tvoj m mislio to sto idete na MPO odmah znaci bebu!!!To je tako slicno mojem!!!Ali brzo se otrijeznio!!!
    Jaoj,kako su ti neki muski sasavi!!!Mogu biti i skolovani i informirani,ali opet u nekim su stvarima tako blesavi!!!!Jedna prijateljica mi je pricala kako je njen tadasnji decko mislio dugo (dok mu ona nije objasnila)da sve zene u isto vrijeme imaju menstruaciju!!!A rodio se u Zg!!!!Halllooo???Mislim,ne!!???No,dobro,takve kategorije su valjda ipak iznimke!! pozz

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo cure mi obavili prvu folikumetriju, imamo kako je doktor rekao lijepe folikule na desnom jajniku od kojih je najveći 17 mm, a na lijevom je najveći 15 mm, endometrij 9mm, sutra ponovo uzv.
    Zauzeta ipak sam ja malo redaleko da bih ujutro kretala, ali eto to me jutros i doktor pitao. ja sam ti došla dan ranije u zg i bit ću ovdje do aspiracije, a onda doma!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cuke...oprostite što ovako uletavam...ali imam par pitanja a nemam koga pitati...
    trebala bi sutra ujutro vaditi betu u petrovoj, došla bih jako rano (prije sedam), jel ima šanse da budem brzo gotova, tipa do 7.20, jesu li velike gužve?
    Drugo pitanje je, kad je gotov nalaz i da li ga moram podići ili još nekako drugačije mogu saznati (kad uopće bude gotov?)..? hvala na pomoći i sretno svima!

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj principesa prvotno napisa Vidi poruku
    Cuke...oprostite što ovako uletavam...ali imam par pitanja a nemam koga pitati...
    trebala bi sutra ujutro vaditi betu u petrovoj, došla bih jako rano (prije sedam), jel ima šanse da budem brzo gotova, tipa do 7.20, jesu li velike gužve?
    Drugo pitanje je, kad je gotov nalaz i da li ga moram podići ili još nekako drugačije mogu saznati (kad uopće bude gotov?)..? hvala na pomoći i sretno svima!
    Ja sam došla u pola sedam i bila druga.
    Počinju točno u sedam i ide ti jako brzo,a za betu nazoveš iza 14 h daju ti broj na koji nazoveš.
    I SREEEEETNOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure mi obavili prvu folikumetriju, imamo kako je doktor rekao lijepe folikule na desnom jajniku od kojih je najveći 17 mm, a na lijevom je najveći 15 mm, endometrij 9mm, sutra ponovo uzv.
    Zauzeta ipak sam ja malo redaleko da bih ujutro kretala, ali eto to me jutros i doktor pitao. ja sam ti došla dan ranije u zg i bit ću ovdje do aspiracije, a onda doma!
    Bravo Osijek!!Ide to tebi samo tako!pusa

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Osijek bravo bravo...Javljaj nam se!!!!

tlatincica ja sam nekako rasporedila tokom dana sve moguce da na kraju ne znam sta sam popila a sta ne!!!!!hahaha

Sela be cool....

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas smo bili na folikumetriji folikuli od 13-17 mm ima ih 8 valjda. Doktor je zadovoljan, vadila sam krv, u tri zovem i vjerojatno će mi smanjiti injekcvije na 1 jer se folikuli ludo razvijaju i ima ih puno. Ne zan dali sutra idem na uzv ili ne, ali sve ću znati u tri. Baš me zanima šta će sa viškom jajnih sstanica, jel petrova zamrzava js?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Osijek, rečeno je da da, a sad u stvarnosti neznam, najbolje ih pitaj danas u tri kad se čuješ s njima

Skoro zaboravih, super za broj!!!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 17.05.2010. at 13:21

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Osijek! Koliko još do punkcije? Dan-dva sudeći po broju i veličini
    Bogme i mene zanima to zamrzavanje js.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Super Osijek,kako to kod tebe super ide!!!!!

Petrova zamrzava js,znam po tome jer su meni zamrznuli a imala sam samo 5 komada viska.Tako da ne vidim razlog zasto ne bi zamrznuli.Jedino ako ne bi bile dobre....
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 17.05.2010. at 15:24

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I što je sa smrznutim jajnim stanicama? Hoće to ići i kad...?

Ma stavio me doktor na jaču dozu, kaže da su 3 js sa 20-ak gonala malo pa me zanima što ako dobijem, ne znam, 10 js... što, kad, kako...?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek super,uskoro će punkcija.
    Ja se od sutra pikam,iju ju,a ja jaj,fuf vuf,nekako mi se sad čini da je brzo došlo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja1,aj fala bogu da ti se cini da ti je period cekanja na stimulaciju brzo prosao,meni se cini nikad lipanj da dodje,zato sam i razbila monotoniju prirodnjakom.
    Sad nikako da docekam taj pregled 25.5.da vidim sto ce mi zapapriti,koji protokol cu dobiti,ali znajuci kako moj doc radi bit ce to 15ak Gonala i koji Cetrotide.Ne znam ima li smisla da zamolim za jacu stimulaciju pa da vidim koji mi je maximum zapravo..Na cemu ces ti biti????

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam na gonalima,ko prave narkićke smo.
    A kod koga si ti Sela,kojeg dr.-a?Ja sam kod dr.K,u prvom ivf mi je bila blaža stimulacija ali sad mi je malo pojačao dozu.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanjicka, sta je s tim tvojim zamrznutim js?Vidim iz potpisa da si isla u prirodnjake i da cekas stim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •