Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 284 od 284

Tema: Idemo na kongres na Plitvice!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

vrcica sam preko nekoliko puta gledala na tv-u i citala njegove intervjue - i svaki put je uglavnom bilo stalno ponavljanje o promiskuitetu i spolno prenosivim bolestima u kontekstu mpo-a!!!! od starta mi se zgadio!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo drage cure jedan link o zabrinjavajućem porastu muške neplodnosti, i u tekstu odgovori našeg dragog dr. Š. (s poliklinike Cito, moram staviti da ne daj bože ne bi bilo zabune da se radi o nekom drugom dr. Š.), gdje se točno vidi razlike kako je kad je liječnik upućen u svjetska istraživanja, za razliku od liječnika čija se mišljenja baš puno ne razlikuju od dijela priprostog puka, a nažalost imaju udjela u našoj sudbini,

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nedj...9/Default.aspx

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Snekica jel Vrčić onaj "dođite kod mene i bit ćete trudna za 2 mjeseca" ???
    Ako je onda ga uopće ne želim komentirat. A ostatak tvojih dojmova potpisujem X
    I baš mi je drago da sam vas sve upoznala

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajmo cure, zanima nas što se dešavalo na Plitvicama

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Malo se odmaramo, pa vjerojatno zato ni ne pišemo puno. Dakle, uspjelo nam je rezervirati dvoranu u neposrednoj blizini kongresne dvorane, tako da smo se lijepo smjestile, imale pića, hrane, internet, ponijeli računala, projektor, majice, letke, prezentacije, A3 posterčiće, jaja s porukom, obavijestili novinare da dolazimo. S novinarima nije išlo tako sjajno, jer su već dan ranije bili tamo i snimali kad je Milinović bio, a poklopili smo se s Blajburgom pa su kamere tamo otišle. Bilo je nešto novinara.
    Highlight je bio kada smo uspjeli dogovoriti da nam dođe liječnička delegacija s prof. Šimunićem. Tu smo dosta temperamentno razgovarali, ipak smo mi ti kojima je više stalo da se zakon ukine. Dopustio je nekima od nas da uđemo u dvoranu kada su izrečene statistike. Roda će dobiti službenu obavijest. Rezultat je nešto lošiji nego prije zakona, ali ne smijemo zaboraviti da su dostigli gotovo isti rezultat uz veliko novčano ulaganje i puno bolju opremu. Detektirano je da je 10-15% parova potrebno naći neko rješenje, jer nije uredu da budu liječeni prema ovom zakonu. Također statistike pokazuju da je prekid liječenja prije transfera porastao (imamo i mi svoju listu onih koji nisu niti stigli do transfera). Prof. Šimunić negira da se radi oplodnja odmrznutih stanica paralelno s prirodnjacima. Nadamo se da će ipak doći do nekih promjena. Golemu, koji je bio tamo, naravno nije bio na kraj pameti da razgovara s nama, jer bi morao reći da je vidio više od 2 nezadovoljna para. Uglavnom umorni smo, dojmovi se još sliježu. Liječnici očito prepoznaju problem, Milinović neće nikada shvatiti, bojim se. On je to doživio kao svoj trijumf.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 16.05.2010. at 15:17

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Je, je cranky to je on.Šteta što nam to nije dao napismeno,

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam puna dojmova i drago mi je da sam vas upoznala!
    Moj posao oko Plitvica još nije gotov i zato kidam na posao i potpisujem Šnekicu u svemu!
    I svaka čast dr. K.!
    Ispricavam se na "upadu"; jel dr.K. Kniewald?
    Jos nesto me zanimalo; sa kakvim stavom su vam se obratili dr.R. i dr-ica P.-B. ?
    Jeste prisustvovale zavrsnoj raspravi u dvorani?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Svi liječnici vide propuste Zakona, a vide i neke koje, kako oni tvrde, mi ni ne vidimo. Zato je prof. Šimunić tražio da svi napišemo što nas muči, i liječnici i pacijenti. Ja se nadam da to neće biti uzaludno. Da, bilo nas je nekoliko na završnom dijelu kongresa, koji je bio manje rasprava, a više podnošenje izvješća. Meni je sve bilo OK, osim Golema, on je opet svojom starom retorikom nastupio. Sav sretan sa zakonom, manje ga zanima dio zakona koji nas prisiljava na loše liječenje, cijelo vrijeme samo trabunja o registrima i kontroli kvalitete.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

matto, ajd linkaj članak na gradjane....

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja osobno bi volila se sljedeci put, na nekoj slicnoj aktivnosti, skupi jos vise pacijenata
    ovo je bio super odaziv, ali moze i mora biti duplo veci
    Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 16.05.2010. at 21:42 Razlog: na zamolbu mukice

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala cure i dečki u ime svih nas!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Slike su odlične! Bravo cure i dečki, odlično ste to napravili!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

svaka cast svima!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala svima!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj babyface prvotno napisa Vidi poruku
    Ispricavam se na "upadu"; jel dr.K. Kniewald?
    Jos nesto me zanimalo; sa kakvim stavom su vam se obratili dr.R. i dr-ica P.-B. ?
    Jeste prisustvovale zavrsnoj raspravi u dvorani?
    Je, dr.K. je Kniewald. Dr.R. i dr. P-B su bili odlični, interesantni i lagano zagonetni, ali činjenica je da su na "našoj" strani, iako se ne bi smijelo raditi o ničijim stranama, ali eto...
    Što se završne rasprave tiče, mislim da je Jelena išla, mi smo onda krenuli za doma.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica jel Vrčić onaj "dođite kod mene i bit ćete trudna za 2 mjeseca" ???
    Ako je onda ga uopće ne želim komentirat. [/B]
    Aha! Bila ja kod njega na folikulometriji (slučajno bio dežuran), on me operirao (endometriozu), imam 5 postupka iza sebe i još nisam trudna... Bonus od 2 mjeseca iskoristila sam još lani

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ponosna zbog vas što sam ženskog roda...iako nisam mogla biti sa vama. svaka čast žene (i muževi), zaslužujete svi skupa milion

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Svima koji su bili tamo veeeliko hvala u ime nas koji se sad borimo i u ime onih koji koje to tek (nažalost) čeka.
    Bez vas mi bismo bili samo statistika na papiru s kojom se može manipulirati kako kome odgovara, već prema potrebi...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Svima koji su bili tamo veeeliko hvala u ime nas koji se sad borimo i u ime onih koji koje to tek (nažalost) čeka.
    Bez vas mi bismo bili samo statistika na papiru s kojom se može manipulirati kako kome odgovara, već prema potrebi...
    Potpisujem.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma šta se mi bunimo. mi koje idemo na "umjetnu oplodnju" (kako je naziva naš ministar ginekolog) u hrvatskoj, gledamo jedne druge, slušamo priče, mi smo DEZINFORMIRANE.... ima više trudnoća nego prošle godine, čak 40... briga njega za nas, on je u pohodu da osvoji svojim "statistikama" hrvatske medije, mi smo ionako militante babe, rode ili dezinformirane glupače i možemo se fakat smo slikat.

e znam da je nemoguće, ali da je ikako izvedivo trebalo bi bojkotirat hrvatske klinike!!!!!!!! fuj

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja sam dezinformirana baba!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa naravno da smo dezinformirane, idemo na kongrese, slusamo njegove strucnjake

on koji nije bio tamo, on ZNA

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Meni je još gore što će sad vjerojatno onaj frižider odjeknut više nego sve naše do sad
    Posljednje uređivanje od BHany : 18.05.2010. at 09:12 Razlog: ružna riječ

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    X

ot: cranky imas dobar potpis

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kud novinarka nije jedna od nas, odnosno da barem razumije što pita, da ga nije priupitala za podatke iz stimuliranih postupaka, jer prirodnjaci i inseminacije nisu ni zahvaćeni ovim zakonom. Tu bi ga vjerojatno već malo zbunila. Zanima me taj službeni izvještaj prof. Šimunića.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me taj službeni izvještaj prof. Šimunića.
    meni je simunic jucer na tel rekao da je jedino iza cega on stoji ono sto je iznio na plitvicama

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Stoji iza toga. Osim ako ne.

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sad se opet prica o nekim "povlastenim statusima"
    Znaci ja s 36 sam po struci vec u skupini smanjenog fertiliteta, ali moraju me mesarit jos 4 godine dok ne dodjem medju "povlastene" kad mi sanse padnu na minimum
    Nekako nisam baš optimistična

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vjeruj mi, nisam ni ja sa 32! Uopće!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je ipak najjača kategorija da se dozvoljava oplodnja više od 3 jajne stanice i zamrzavanje eventualnog viška zametaka ženama s malim dobivenim brojem stanica. Tako mi mogu dozvoliti i put na Mjesec, nije bitno što nema nikakve mogućnosti da tamo odem. Hvala na ničem u ime svih low respondera starije dobi.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da i ja mogu slaviti ako dobijem više od 3 jajne stanice

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ipak najjača kategorija da se dozvoljava oplodnja više od 3 jajne stanice i zamrzavanje eventualnog viška zametaka ženama s malim dobivenim brojem stanica. Tako mi mogu dozvoliti i put na Mjesec, nije bitno što nema nikakve mogućnosti da tamo odem. Hvala na ničem u ime svih low respondera starije dobi.
    ovo potpisujem
    Ja sam živi dokaz da meni u stvari ovaj novi zakon uopće ništa ne ograničava kada mi je već priroda sve ograničila i čemu onda oplodnja više od 3 js, a kamo li zamrzavanje embrija kada sa ful stimulacijom dobijem jedva 2 js. Treba to omogućiti svim ženama bez obzira na dob i dijagnozu, bitan je taj individualni pristup.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Da i ja mogu slaviti ako dobijem više od 3 jajne stanice
    Takodjer
    I sto mi vrijedi sto imam vise od 40?

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor