Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U teoriji preseljnje VV odjela na Merkur bi bila prava stvar (novi, moderni prostori, više mjesta, manje gužve), ali svi znamo kakva je praksa u Hrvata....No mislim da nema mjesta panici za sad, tako da cure stvarno nemojte još i oko toga brinutu...Zakon nam dovoljno zagorčava život

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    U teoriji preseljnje VV odjela na Merkur bi bila prava stvar (novi, moderni prostori, više mjesta, manje gužve), ali svi znamo kakva je praksa u Hrvata....No mislim da nema mjesta panici za sad, tako da cure stvarno nemojte još i oko toga brinutu...Zakon nam dovoljno zagorčava život
    Ja isto mislim da ako bi se i preselili da bi mi pacjenti profitirali..jer dobri dr u boljim uvjetima.. mogu biti samo još bolji uspjesi !! A osobno jako podržavam ovo s anestezijom jer nakon 7 punkcija na živo.. brrr.. mislm da ne bi više mogla.. To bi bio jedini razlog zbog kojeg sam razmišljala promijeniti kliniku...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pripajanje može značiti SVAŠTA, a jedno je sigurno, a to je da će biti promjena u odnosu na sadašnje stanje. E sad, promjena može biti na bolje i gore.
    Pod bolje vidim-prostorne uvjete i anesteziologa (kome je nužan), a pod „gore“- gubitak osoblja (sestre i doktori).
    Naime, tko jamči da će ostati sestre i doktori nakon pripajanja?!
    Spajanje je nemoguće napraviti,a da se u isto vrijeme ne reže kadar... Broj sestara će se kod spajanja sigurno smanjiti, a sigurno i broj doktora.
    Neće biti samo smanjenje u upravi već i po odjelima.
    Ja sam definitivno mišljenje da je to kraj za sadašnju kadrovsku strukturu VV-a. Nema više „naše male klinike“.
    Također, uspješnost odjela ovisi i o voditelju, a tko vam jamči da to neće biti netko sa Merkura. Pa ipak su neki od njih potpisnici suglasnosti zakona. Gle čuda...
    Nemojmo se zavaravati da će biti bolje...
    Ostaje mi samo nada da sam u krivu...mada se to rijetko događa (rekao bi MM).

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

drage moje VV-ovke , bolje nemože biti , samo gore , za nas.
    profitirati mogu samo oni sa Merkura , oni dobivaju ( naše osoblje), mi gubimo.
    ako sve mi ostanemo na klinici , opet bude koma gužva i možda opet nebude uvjeta za anesteziju....
    ne veselim se ničemu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •