Draga Venera, ma vrijedi pokušati. Meni treba donacija sperme, a kako se ovi naši još nisu pokrenuli oko toga sada je pravo vrijeme da pokušamo u HZZO-u.Razgovarala sam sa jednom poznanicom koja radi u tom odjelu za financiranje liječenja u inozemstvu i rekla mi je da postoji velika šansa da to odobre. Neće mi vjerojatno retrogradno vratiti novce (već potrošili 2000 eura na postupak), ali bar da nam financiraju ovaj sad sljedeći transfer. HZZO u biti onda direktno plaća Pronatalu (čak i smještaj plaćaju te putne troškove). Bila sam na Plitvicama na ovom 1. Kongresu o medicinskoj oplodnji i koliko sam čula mogli bi se brzo pokrenuti sa registrom donora i onda više vjerojatno neće biti financiranja od strane HZZO-a.
U biti me Vrčić već dvaput naručio da dođem u četvrtak, ali sam oba puta bila spriječena zbog službenog puta, a prošli četvrtak kad sam mogla on nije zbog kongresa radio.Sljedećih 3 tjedna je na g.o. tak da ću ga morat zvati da vidim kad ću ga uspjet uhvatiti. Joj, on je meni u biti odličan, ali je nažalost prezatrpan poslom. Tnx na savjetu! Čujemo se....
P.S. Kako to da ideš u 7 mjesecu?! Misliš da će tijekom ljeta normalno raditi?!
Pozdrav!

), ali bar da nam financiraju ovaj sad sljedeći transfer. HZZO u biti onda direktno plaća Pronatalu (čak i smještaj plaćaju te putne troškove). Bila sam na Plitvicama na ovom 1. Kongresu o medicinskoj oplodnji i koliko sam čula mogli bi se brzo pokrenuti sa registrom donora i onda više vjerojatno neće biti financiranja od strane HZZO-a.

Pozdrav svima!