Stranica 22 od 30 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala AB7,znaći koliko sam shvatila nije vam nažalost prošle godine uspijelo? Da li imaš zamrznutih embrija i u pronatal ste baš išli?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    nena3beba, ja bi tamo išla na punkciju i ostalo, a stimulaciju i ultrazvuke, tj folikulometrije , bi odradila doma, znaći onda mi treba ovaj standardni ivf ciklus od 1500e +icsi 300e+donacija 220e i ako treba zamrzavanje preostali embrija 300e=2320e, neznam mislim da bi onda to tako bilo!
    racunaj i na blastice i nadaj se da ces ih imati (dakle produzena kultivacija 300e)a inace cene su skocile u odnosu na pre par meseci.uostalom najbolje je da pises direktno dr mardesicu (ne danici) i da pitas koliko bi tvoj postupak tacno bio

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Da imamo još jedamput idemo u 9-om mj i idemo u Pronatal i kako kaže Nena3beba cjene su se promjenile i bolje da pitaš dr Mardešića jer Danica je uvjek u gužvi i možda ti kaže netočan podatak.Kad vi planirate ići.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga AB7, i mi ćemo vjerojatno u 9.mj,trebam na v.v kod doktora da mi odredi stimulaciju, meni će biti prvi put, pa me sveg strah i dosta toga pokušavam saznati i sve mi je to novo,pisala sam jednom Danici odgovorila mi je da čekanja nema i da se javim prije nego počenem sa stimulacijom i tokom stimulacije smo stalno u kontaktu i mi ne bismo išli na konzultacije!
    AB7, vi ste išli prošle godine i nije nažalost uspijelo i sada idete na et?Žao mi je što vam nije uspijelo, sad nisam razumijela da li zbog financija čekate do 9.mj, mi zbog toga?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Da zbog financija čekamo 9-ti mj.premda ovo će sada biti jeftinije kao i prošli put izaći će nas sve skupa sa putom, smještajem 1500 eura.Možda se vidimo.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bog cure! Evo i mi obavili konzultacije u PFC,bilo je dobro.Sa doktoricom smo zadovoljni,imali smo jako dugi razgovor sve nam je objasnila.Samo ne nadam se nicemu,strah me,a ona nam nije davala nikakve nade.Dala mi je malo cudan (meni) protokol,na folikulometriju cu ici u split.Stvarno super,jer smo prosli put u becu 15 dana ispizdili.Uglavnom drugi dan ciklusa si dajem neku inekciju koja zaustavlja rast folikula,i onda 16 dan ciklusa krecem sa inekcijama.Uglavnom krajme 9 mj,pocinjem sa inekcijama,a na sam postupak u 10 mj.Vidjeti cemo....Kako ce menga doci.Uglavnom jako smo oprezni tako da odusevljenja nije bilo.Samo ciste cinjenice.Uglavnom ja i muz smo odlucili na jesen isto ici sa avionom.Predalek je put to.Mi smo sad 2 sata izlazili iz praga i doslovce na zivce obolili.Nasli smo se sa litlle Ivy i odusevljena sam sa njom,lipo smo popricali bas su mi super par,ali eto tako je glupo ispalo sve za njih.Ali uvjerena sam da njih ceka sreca uskoro.Eto uglavnom to je to,i sad preostaje cekati samo 9 mj.samo cu prije dogovoriti sve sa splitom i lijepo napraviti sve nalaze,i to je to,i naravno skupiti novac za postupak.Doktorica je nekako optimisticna ali opet oprezna sa nekim obecanjima,rekla je da ce mucu obraditi plivace sa nekom novom metodom,i nece nam naplatiti nego sve ulazi u cjenu,i stvarno nam je to super,to je neka selekcija spermija sto ja znam.I samo nam je napomomenula ako se opet ponovi situacija sa PGD kao prosli put,( sva cetiri zametka su bila kromosomski bolesna) da bi trebali razmisliti o donoru jajnih stanica.A to mi bas i nije leglo,to ne mogu.to nam je konacna odluka...probati cemo,kaze ona da je vrlo lako moguce da mozda svi zameci budu zdravi.I jedino cega me strah sto ona zeli 20 jajnih stanica,a to je stvarno puno,a toliko nam treba zbog PGD,tako me strah hiperstimulacije.ima jos do tada pa necu dizati paniku.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

drage moje cure...hvala na rijecima utjehe
    tuzna,venera,opa...svaka rijec stoji i thanks i kiss
    uglavnom,evo me u zgb kod nevjeste,idemo u đir negdje nešto gricnut i sutra dalje doma. dojmovi su se slegli sada smo vec sabrali misli i pomalo slazemo karte za dalje. uglavnom su sve opcije otvorene pa cemo vidit
    poseban poljubac za moju amariu,kao sto je rekla popili smo kavicu,da je bilo jos vremena vjerojatno bi nas i noc uhvatila u pragu koliko smo se razvezali hahaha neka neka bas je gušt i bas mi drago srest ovako divne i pozitivne ljude.veliki
    uglavnom...pozdrav svima...."danas se osjecam bolje,danas mi sunce sja...." la-la-la

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure , da li znate možda koja je cijena boravka u hotelu u sklopu Pronatala, mi bi smo vjerojatno tamo, znam da je skuplje, ali kad već idem nek bude nam manje stresa

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

http://www.pronatal-hotel.cz/hr/o-hotelu

dok smo mi još išli u pronatal uvijek smo spavali kod njih. totalno me smiruje ona šumica ,mir,tišina i svi su tamo iz istog razloga..još je i apoteka u prizemlju. prošli put smo se sprijateljili s dva para (jedni iz zg a drugi iz srbije) tako da smo stalno sjedili vani na terasi i baš je bilo fora. jesu malo skuplji od ostalih u okolici ali uvijek bi tamo ponovno išla.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

e da..prije manje od godinu dana cijena je bila 70 eura za prvu noć,a svaka slijedeća 60. (noćenje za dvoje s doručkom)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    e da..prije manje od godinu dana cijena je bila 70 eura za prvu noć,a svaka slijedeća 60. (noćenje za dvoje s doručkom)
    i sad je toliko, ali devojke zaista nema potrebe da dajete duplo vise para za taj hotel, kad na 5 min od njega, cim se izadje iz sumice (znaci moze svaki dan da se seta po njij koliko je blizu) ima hotel gradijent 3 zvezdice, malo je skromniji a duplo jeftiniji. mi na broj dana trazili popust i dobili za 32e nocenje sa doruckom za 2 osobe!takodje puno parova ovde odesda kad ide u pronatal.cak je bolji izbor hrane za rucak i veceru. a dorucak je skromniji svedski sto

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga AB7, i ja se nadam da se možda vidimo!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga leeloo77, kada ste rezervirali smještaj u Pronatalu,prije dolaska i da li preko Danice? I kako ste se čuli s Danicom, telefonski ili putem poruka mobitelom, tokom stimulacije? Koliko sam upućena javljate se Danici prije nego započnete stimulaciju i tokom stimulacije, ali kako ste više komunicirale, putem poruka i li usmeno?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

S Danicom smo se dopisivali mailom (i to mislim samo jednom jer smo sve saznali na konzultacijama) a zvali smo je samo 9. dan nakon UZV da javimo kakvo je stanje i da nam kaže kad stop injekcija.

btw- 15. dan od ET ß 1755!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hotel smo rezervirali direktno na njihov mail.Plaća se na odlasku.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cestitke Leeloo77 od mene padobranca na ovaj forum!!!To je divno!!!!!Velika je beta,sretno ti!!!!!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma bravo leeloo77, iščekivala sam tvoju vijest i da bude baš takva, presretna sam zbog tebe!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala curke! sad samo držite fige da sve bude ok....

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

DrAga leeloo77, bit će sve u redu, zaslužila si, sada samo ljepo uživaj i beta ti je prekrasna! Leeloo77, možeš mi samo reći koliko prije si rezervirala hotel u pronatalu, jer nezgodno je mislim si, nemogu puno prije , dan, dva prije, piše od - do, a to nemogu baš znat do dan, dva prije toga datuma , pa ak se sječaš

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi smo početkom ciklusa (znači prvi,drugi dan protokola) rezervirali smještaj od 10. dana ciklusa jer smo znali da smo tad sigurno tamo. ako morate doći dan ranije samo pošalji mail u hotel i do sad smo mi uvijek našli slobodnu sobu (onako u zadnji čas). u krajnjem slučaju imaš u blizini još pokoji hotelčić ako u pronatalu baš ne bude mjesta.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gle ti nje,trudna a tako hladnokrvno dijeli savjete!!!!Ja bih vristala,smijala se ,pjevala,plesala,kreveljila se..po kuci( a borme i online)!!!!Nadam se da i ti to radis(izmedju 2 posta)..hehheee,sretno!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

očito mi nije još skroz sijelo .... a i malo me frka da ne završi ko prošli put. znam da se treba isključit mozak ali nije to baš lako...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Leeloo77 čestitam, divna vijest! I ~~~~~~~~~~~~~~~za dalje

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Leeloo77 čestitam ti od srca! Baš sam se ulogirala da vidim jel si se javila. Mrak!!!!!! Super, sada laganini....Uživaj!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Marti......što si sve predala u HZZO i što sad ganjaš kod prof.Vrčića.Kad ti planiraš u Prag?
    Draga Venera3,predala sam obrazac koji se zove "Liječenje u inozemstvu" koji skineš na HZZO stranici koji moram ponovo predati jer taj obrazac potpisuje liječnik koji radi u bolnici, a ne privatnik. Mene sada vodi dr.Radončić i on mi se potpisao, a ipak treba netko iz bolnice. Kako me je u Petrovoj vodio prof. Vrčić njemu se trebam javiti da mi to potpiše. Inače uz to predaš medicinsku dokumentaciju i to je to. Čim uhvatim prof. Vrčića ću ponovo u HZZO, pa ti javim što sam saznala.
    Inače, planiram u Prag tamo negdje oko 20.06.
    Jedva čekam!!!!!!

Pozdrav!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala leeloo77, a nadam se da će biti tamo nešto slobodno, a ako šaljem meil u hotel, ako dođe do promjene termina, to može i na hrvatskom?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala leeloo77, a nadam se da će biti tamo nešto slobodno, a ako šaljem meil u hotel, ako dođe do promjene termina, to može i na hrvatskom?
    slabi su ti u hotelu s jezicima al se na kraju sve uspije dogovorit.. . mi smo pisali uvijek na engleskom

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

leeloo...sretno do neba i šaljem pozitivne misli i vibre i sve što treba

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ajoj, što nisam učila engleski, ne baratam s njime,a ne možeš ništa bez njega, a nekak će biti! Mislila sam da i tam ko u klinici se može na hrvatskom komunicirati! A napisati i mogu na engleskom , to nije problem, kad imaš računalo uz sebe , nema problema!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

lelooooooo čestitam na velikooooooj beti,neka još raste,sad polako uživaj u drugom stanju,samo naprid

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

drag hop koliko sam čitala od ostalih cura hotel(pronatal) može i danica rezervirati,mi ćemo isto u njihov hotel da ne kružimo previše(naravno ako bude mjesta)a zvat ću danicu mjesec dana prije pa ću viditi što će ona reći,koliko sam se do sad čula s njom uvjek je bila ljubazna i odgovarala na moja pitanja

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma i onak ti na stranici ima onaj "obrazac" za rezervaciju pa ti nije ni potrebno neznam kakvo znanje engleskog

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj opa prvotno napisa Vidi poruku
    lelooooooo čestitam na velikooooooj beti,neka još raste,sad polako uživaj u drugom stanju,samo naprid

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Leeloo...drago mi je,hvala dragom Bogu....ma imala sam neki dobar osjećaj da će tako i biti...... zbilja tvoj optimizam i dobrota izviru iz svake riječi i ne možeš ni imati drugi osjećaj osim da je to TO!!! Budi nam dobro i pazi se bit će to sve dobro!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Marti78 Hvala ti na informacijama......Ja planiram da ću u sedmom mjesecu u Prag....A ni sama ti ne znam pogledala sam ovaj obrazac liječenje u inozemstvu i daj bože da to urodi plodom.Ne znam vrijedi li to za svakog pokušati ,neovisno od godina i postupka zbog kojeg ide u Prag. Kod mene je donacija j.s. pa nisam sigurna da sve uzimaju u obzir.Inače isto sam išla kod dr.Vrčića.On ti je uglavnom u bolnici četvrtkom jer ima ambulantu taj dan pa probaj tako vidjet da ga uloviš.
    Eto draga moja da nam bude sretno i da urodi plodom!
    Pozdrav ti!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, imam pitanje, kod nas u Hr je zakonom dozvoljena donacija, ali kao nema doza, tj banke su prazne, pa recimo ako bi si par našao donora, šta onda, da li je to moguće? Moj dragi ima brata, koji ima dvoje djece, pa ako ti brat hoće biti donor, da li je to izvedivo uopče?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure, imam pitanje, kod nas u Hr je zakonom dozvoljena donacija, ali kao nema doza, tj banke su prazne, pa recimo ako bi si par našao donora, šta onda, da li je to moguće? Moj dragi ima brata, koji ima dvoje djece, pa ako ti brat hoće biti donor, da li je to izvedivo uopče?
    Kod nas ni banke nisu zaživjele tako da je ovo što pitaš ,nažalost,kod nas ravno znanstvenoj fantastici.
    Što je najgore,čak i da danas krenu puniti banke,treba proći barem 6 mjeseci da bi se ti donirani spermiji ili js mogle početi koristit. S tako šugavim zakonom mislim da se to nikad neće ni desiti.Pa nitko ne želi riskirati da mu za 18 god. "njegovo" dijete pozvoni na vrata.
    A sve me nekak malo strah i kak će to izgledati. U ovoj zemlji punoj besmislene i neprimjerene birokracije moglo bi se desiti ,ukoliko stvarno te banke ne budu maksimalno pažljive,da se jednog dana u ovoj našoj maloj zemlji sretnu "brat i sestra" u nedajbože čudnoj kombinaciji. Sve to zahtjeva ful metodične i poštene ljude inače će sve otići kvragu. Uff...al se ja raspisala

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Posljednje uređivanje od leeloo77 : 18.05.2010. at 15:51

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I mislila sam da je to tako kod nas u Hr i da je to uz najbolju moguću volju neizvedivo, e sad neznam sam još da li je to u Pragu ikako izvedivo, kada bi se dovelo donora, jer moj dragi ima brata blizanca i totalno su isti i njegov brat ima blizance, ali prirodnim putem! Pa sad neznam da li je to tamo moguće i ako je, kakva je procedura, ali mislim da ćemo svakako ići ovako da odande bude iz njihove banke donor!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da ni tamo nije dozvoljena donacija od poznatog donora. Znam da nam je dr rekla da imaju jako rigorozan zakon što se tiče donorstva i da je ono potpuno anonimno. Predlažem ti da ipak pitaš jer nemaš što izgubiti.Ako se ne može još uvijek ti ostaju prepune češke banke

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hitno trebamo pacijenticu za otvoreno

svi detalji
    http://forum.roda.hr/threads/56058-h...as-za-Otvoreno

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Venera, ma vrijedi pokušati. Meni treba donacija sperme, a kako se ovi naši još nisu pokrenuli oko toga sada je pravo vrijeme da pokušamo u HZZO-u.Razgovarala sam sa jednom poznanicom koja radi u tom odjelu za financiranje liječenja u inozemstvu i rekla mi je da postoji velika šansa da to odobre. Neće mi vjerojatno retrogradno vratiti novce (već potrošili 2000 eura na postupak ), ali bar da nam financiraju ovaj sad sljedeći transfer. HZZO u biti onda direktno plaća Pronatalu (čak i smještaj plaćaju te putne troškove). Bila sam na Plitvicama na ovom 1. Kongresu o medicinskoj oplodnji i koliko sam čula mogli bi se brzo pokrenuti sa registrom donora i onda više vjerojatno neće biti financiranja od strane HZZO-a.
    U biti me Vrčić već dvaput naručio da dođem u četvrtak, ali sam oba puta bila spriječena zbog službenog puta, a prošli četvrtak kad sam mogla on nije zbog kongresa radio.Sljedećih 3 tjedna je na g.o. tak da ću ga morat zvati da vidim kad ću ga uspjet uhvatiti. Joj, on je meni u biti odličan, ali je nažalost prezatrpan poslom. Tnx na savjetu! Čujemo se....
    P.S. Kako to da ideš u 7 mjesecu?! Misliš da će tijekom ljeta normalno raditi?!
    Pozdrav!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure može li mi neka napisati dali bi dr potpisali obrazac za lječenje u inozemstvu ako nisam njegov pacijent.tj.mene će za postupak u pronatalu pripremati dr.Šparac a on radi privatno,i kod kojeg bi mogla ići za to inače ja sam iz zd

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga opa, doktor koji bi ti trebao potpisati za liječenje neznam da li mora biti tvoj doktor, ali znam da je marti78 rekla da nemože biti iz privatne poliklinike, jer njoj su javili tako iz hzzo-a da ne može biti iz privatne poliklinike, eto to je što znam u vezi toga!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Venera, ma vrijedi pokušati. Meni treba donacija sperme, a kako se ovi naši još nisu pokrenuli oko toga sada je pravo vrijeme da pokušamo u HZZO-u.Razgovarala sam sa jednom poznanicom koja radi u tom odjelu za financiranje liječenja u inozemstvu i rekla mi je da postoji velika šansa da to odobre. Neće mi vjerojatno retrogradno vratiti novce (već potrošili 2000 eura na postupak ), ali bar da nam financiraju ovaj sad sljedeći transfer. HZZO u biti onda direktno plaća Pronatalu (čak i smještaj plaćaju te putne troškove). Bila sam na Plitvicama na ovom 1. Kongresu o medicinskoj oplodnji i koliko sam čula mogli bi se brzo pokrenuti sa registrom donora i onda više vjerojatno neće biti financiranja od strane HZZO-a.
    U biti me Vrčić već dvaput naručio da dođem u četvrtak, ali sam oba puta bila spriječena zbog službenog puta, a prošli četvrtak kad sam mogla on nije zbog kongresa radio.Sljedećih 3 tjedna je na g.o. tak da ću ga morat zvati da vidim kad ću ga uspjet uhvatiti. Joj, on je meni u biti odličan, ali je nažalost prezatrpan poslom. Tnx na savjetu! Čujemo se....
    P.S. Kako to da ideš u 7 mjesecu?! Misliš da će tijekom ljeta normalno raditi?!
    Pozdrav!
    Draga Marti78 svaka čast znači bila si u Plitvicama ,ma moram priznati da si pravi borac.A daj Bože da nam to sve krene kako je najbolje i da bar netko poslije nas bude imao više sreće i manje troškova i svega što ide s tim odlaskom u inozemstvo. Ne znam sama možda bih i sama trebala prikupiti sve te papiriće i predati....mada mislim da to neće ići. Je prof.Vrčić je super,dobar je stručnjak i ok je osoba,mada je stalno pretpan i u gužvi.Draga Marti kontaktirala sam PFC ovako mailom i molila ako je moguće da uđem u postupak tijekom sedmog mjeseca jer sam tad na go, zgodnije mi je ,a i izbjet ću sva ta silna pitanja i barem se malo poštedjeti od nepotrebnih komentara i obrazlaganja zašto i kako.Nadam se da me razumiješ! Gđa Mirna mi je rekla da će me tako planirati pa se nadam da će tako i biti.Eto draga moja ostaje onda samo nada i želja da dragi Bog nas podrži u svemu ovom i podari nam kako je najbolje!Ti planiraš sad krajem šestog mjeseca ili sam krivo shvatila?
    Čuvaj se,
    Pozdrav ti....

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure sretno vam!!! Pusaaa

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Joj cure, tak sam tužna , danas mi je stigao nalaz od hormona, imam problema sa štitnom žlijezdom ,povečana mi je i boli me i umorna sam od toga,do sada su mi t3,t4 i tsh bili u redu, samo mi je anti tpo bio povečan, a danas mi je stigao nalaz da mi je tsh preko 2tisuće, a dozvoljen je do 4, pa sad moram na punkciju štitne, joj neznam dal će mi to smetati kod postupka, pa kud sve tako naopako,imam te neke čvorove na štitnoj pa sad hoće to provjeriti,ma tak sam tužna.Pa ak ima koja od vas da ima iskustva sa time da ima problema da mi zna reći da li bi mi to predstavljalo problem u postupku?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da,hop
    nivo tsh hormona je jako bitan kod VTO ,cak se sad zauzima stav da treba biti oko 2,najbolje 1,5 ako ides u postupak.
    utice na kvalitet js i na implantaciju.
    sa takvim nalazom nema smisla ici u postupak,cak mislim da te niko ne bi ni primio u postupak sa takvim nalazom.
    samo povecanje anti tpo j epokazatelj da nesto ne stima sa stitnom i da treba terapija...
    zao mi je....prvo to sredi,pa razmislajj o postupku.
    pozz

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala ti tužna, sve nemogu vjerovat da je u roku godinu dana došlo do takvog pogoršanja, jer onda je bio dva, a sad toliko, a ciklusi su mi u dan i sat, nevjerojatno i svi ostali hormoni i fsh je bio super i sad ovo, pa ne mogu vjerovat i to još toliko povečan, tužna mislilia sam da fsh utječe na kvalitetu jajne stanice, Sječam seda si i ti imala problema sa štitnom , da li si ti išla u prag na donaciju sjemena i da li znaš razlog neuspjeha?Kad ponovno planiraš ići?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidi,mila,ja sam isla zbog tese mm.nasli su tamo spermije(ranije u Mb nije bilo spermija).
    meni je tsh bio oko 2 uvijek,2 mjeseca poslije stimulacije preko 3,valjda od silnih hormona.pa sam ja tad razmisljala da snizim na svoju ruku,a sad kad sam radila,prije mjesec,bio je oko 1,9.
    moja dr veli "odlican"!
    fsh ima veze sa rezervom js,je l da?
    ako nista,povisen tsh,d ane pricam o brojci koju ti pominjes,utice na implantaciju,to zna 100%.
    da probas ponovit nalaz? nekako mi ta brojka zvuci kao SF!
    moja jetrva je jednom imala jako nizak tsh,pa se sumjnalo na tumor hipofize, medutim,kasnije se ispostavili da je bila greska laba.
    ako ti 2x bude takav nalaz,onda nema sumnje.
    sretno,mila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •