Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Sramite se

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Sramite se

ovo je moja poruka svim potpisanim liječnicima, i onima koji bi to potpisali, ali ovaj put nisu trebali:

SRAMITE SE

niste ništa bolji od ministra... čestitam vam, upravo ste izgubili svo poštovanje i dignitet - a sad se komotno možete elegantno BEND OVER
    Posljednje uređivanje od ksena28 : 21.05.2010. at 14:46

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Poljuljano je povjerenje pacijenata u "svog" doktora. Vjerujem da je nekim pacijentima teško nastaviti dalje.

beba38 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je moja poruka svim potpisanim liječnicima, i onima koji bi to potpisali, ali ovaj put nisu trebali:

Sramite se

niste ništa bolji od ministra... čestitam vam, upravo ste izgubili svo poštovanje i dignitet - a sad se komotno možete elegantno bend over
    potpisujem !!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jednog dana okrenut će se vlast i neće ovaj ministar biti uvijek na ovoj poziciji, a mi ćemo dobro zapamtiti što se nam napravili svi vi koji ste potiho pljuvali po ovom zakonu a onda skočili čim je ministar rekao HOP!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

"U času kada stupam među članove liječničke profesije, svečano obećajem da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvat ću dužnu zahvalnost i poštovanje. Svoje ću zvanje obavljati savjesno i dostojanstveno. Najvažnija će mi briga biti zdravlje mojega pacijenta. Poštovat ću tajne onog tko mi se povjeri. Održavat ću svim svojim silama čast i plemenite tradicije liječničkog zvanja. Moje kolege bit će mi braća. U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene utjecati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećajem svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast."

SRAMITE SE!

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U času kada stupam među članove liječničke profesije, svečano obećajem da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvat ću dužnu zahvalnost i poštovanje. Svoje ću zvanje obavljati savjesno i dostojanstveno. Najvažnija će mi briga biti zdravlje mojega pacijenta. Poštovat ću tajne onog tko mi se povjeri. Održavat ću svim svojim silama čast i plemenite tradicije liječničkog zvanja. Moje kolege bit će mi braća. U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene utjecati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećajem svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast."

SRAMITE SE!

POTPISUJEM!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Srećom moj MPO dr nije među vama jer ne znam kako bi protekao naš slijedeći susret.

U mojim očima ne vrijedite više ni kao crno ispod oka. Beskičmenjaci.
    SRAMITE SE!!!! :ZBLJUV:

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

moj nažalost je, al sam ja i prije ovog saznanja digla ruke od njega.
    jučer smo se s njim raspravljali i jako me razočarao.
    sad idem u Zgb, još neznam gdje.
    za Maribor sam poslal papire.
    i sad još moram sa MM dogovoriti strategiju da pošaljemo papire i u Ljubljanu.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hipokrat se stvarno okreće u grobu!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku

Sramite se

niste ništa bolji od ministra... čestitam vam, upravo ste izgubili svo poštovanje i dignitet - a sad se komotno možete elegantno bend over

Sramite se!!!!

Tješi me da se ZLO ZLIM vrača

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sramite se!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Srećom moj MPO dr nije među vama jer ne znam kako bi protekao naš slijedeći susret.

U mojim očima ne vrijedite više ni kao crno ispod oka. Beskičmenjaci.
    SRAMITE SE!!!! :ZBLJUV:
    Cranky naš MPO dr. je očajan zbog cijele situacije.
    A vrli ministar, šta nije on htio biti kauboj kad naraste?

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sramite se

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prodali su dušu vragu!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Hipokrat se stvarno okreće u grobu!
    X
    Da su se liječnici udružili s nama (kao što bi to u svim normalnim zemljama napravili), ali i većina pacijenata bila aktivnija u pokušaju izmjenja Zakona, sve je moglo danas izgledati puno, puno ljepše.
    Koliko su krivi liječnici, toliko su krivi i pacijenti koji šute i svojom šutnjom nanose ogromnu štetu.
    Sramiti se mogu svi koji se prepoznaju u ovome.
    Pitajte strane stručnjake što misle o tome.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Slazem se sa Gabi.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Apsolutno i potpuno se slazem sa Gabi!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nažalost već sam nekoliko puta pisala o ovome.
    Da su liječnici stali uz svoje pacijente vjerujete da bi ovaj zakon propao odavno, od samog početka su liječnici trebali bojkotirati ovaj način rada za mjesec dana sramotnog zakona ne bi bilo.
    Pritisak ministra je prevelik i neki su se slomili nažalost i meni najdraži L koji sigurno ima veliko srce za nas ali..........

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj loki prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost već sam nekoliko puta pisala o ovome.
    Da su liječnici stali uz svoje pacijente vjerujete da bi ovaj zakon propao odavno, od samog početka su liječnici trebali bojkotirati ovaj način rada za mjesec dana sramotnog zakona ne bi bilo.
    Pritisak ministra je prevelik i neki su se slomili nažalost i meni najdraži L koji sigurno ima veliko srce za nas ali..........

.... ili je opasno ucjenjen (to je od ministra vrlo moguče) ili gleda svoju g.....!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moguće.
    Sigurno znam da niti Š, a naročito L nisu zagovornici ovog zakona, ali eto kada imamo takve ministre onda nam je i takav zakon.
    Ja se uvjek vraćam na poznatog ministra koji je kod Š prolazio postupak IVF stimulirani i u vanbračnoj zajednici, a u isto vrijeme glasao za ovaj zakon.
    Sramotno pa u bilo kojoj civiliziranoj državi takav ministar bi sam dao ostavku, a šta radi ovaj ceri se i veli da nije imao pojma o čemu glasa i ko mali Prerica diže dva prsta.FUJ

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure, ja i za Šimunića, koji ispada najgorljiviji zagovornik zakona, mislim da ima srce za svoje pacijente i da im želi pomoći. Također, ne mislim da je radosno potrčao ministru u naručje, ali postavlja se pitanje - kada je dosta?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj aenea prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ja i za Šimunića, koji ispada najgorljiviji zagovornik zakona, mislim da ima srce za svoje pacijente i da im želi pomoći. Također, ne mislim da je radosno potrčao ministru u naručje, ali postavlja se pitanje - kada je dosta?
    priča se da je ucjenjen i to gadno
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 21.05.2010. at 18:57

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

priča se da je ucjenjen i to gadno
    Prije bih rekla dobro plaćen

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sramite se!!!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zar vas nije sram biti lutke u ministrovom igrokazu, stavio je na vas končiće i ruga se pacijentima, struci i zdravoj pameti pomoću vas!! S ovim potezom nam niste ostavili nikakav izbor osim da odemo u inozemstvo ili odustanemo - zar to zaista želite, jer tada niti vi nećete imati posao!?! A sutra nekom od vaših najmilijih može zatrebati MPO i što ćete tada napraviti, poštivati ćete zakon ili otići van?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ali Šimunić nije potpisao dopis... nema ga ni za čut ni za vidjet nakon kongresa... Meni stvarno ništa nije jasno. Ako je znao što će se kasnije događati, zašto nam je dopustio da slušamo statistike i fotografiramo???

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Uvalio nam je "vrući krumpir" pa sad gleda sa strane kakvu ćemo mi salatu napravit

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Oni su isti kao i država. Truli! Sram ih bilo!
    Gadi mi se ova država!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moram ovo malo podići.
    Ne smije se odustati, Milinović je poljuljan treba još malo zaljuljati, na zadnjoj presici oko sebe je postavio ljude koji nemaju pojma o IVF dr.Rotim neurokirurg ( pa taj liječnik u svojoj struci gura sve napredne metode, a sada zaustavlja nas radi fotelje), jedan od tamo prisutnih liječnika ima i sam bogato pozitivno iskustvo iz IVF (nažalost je to zaboravio -fotelja), neka pitaju MPO koliko se jajnih stanica baca neki dan čitam B. ispunktirao oko 30 stanica većina u koš, pa to je masakar.
    Pa zar se za te stanice ne bi mogla dići ustavna tužba?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Da su se liječnici udružili s nama (kao što bi to u svim normalnim zemljama napravili), ali i većina pacijenata bila aktivnija u pokušaju izmjenja Zakona, sve je moglo danas izgledati puno, puno ljepše.
    Koliko su krivi liječnici, toliko su krivi i pacijenti koji šute i svojom šutnjom nanose ogromnu štetu.
    Sramiti se mogu svi koji se prepoznaju u ovome.
    Pitajte strane stručnjake što misle o tome.
    x

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sramite se!!!

Znate o čemu sam baš jučer razmišljala? Ovo što se događa u Zg vezano za Varšavsku, to mi je ok da se ljudi bune i ja bih se sigurno pridružila da živim u Zagrebu, ali mi je jako, jako, jako tužno da se skupi 4000 ljudi za x stabala (obožavam stabla) a kada treba dignuti glas za ovako nešto važno-prevažno, kada se zatvaraju tvornice, kada ljudi ostaju bez posla - ništa.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Varšavska nisu stabla, to je znak da nam je svima dosta.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kao sto kaze loki - ne smije se odustati. Izgubljena bitka ne znaci i izgubljen rat. Cure, ne posustajte. Nek nas ovo jos vise ojaca!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Potpis na Krumpiric i na Tikicu69

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Varšavska nisu stabla, to je znak da nam je svima dosta.
    Slažem se s tobom.
    Samo mi je žao što ljudi ne reagiraju i za druge stvari na takav način.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

berlin, koji su to ljudi?
    neki drugi?

pliz sve/svi koji ste u zg, dodjite sad, odmah, u 1330 pred velesajam, paviljon 7a gdje imamo rasprodaju da napravimo jednu fotku vs ovoj njegovoj, necete trebati nista raditi, samo statirati ko ovi lijecnici/e

nisam online, sve info na 091 586 3717

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja bih došla, ali sam sama s djecom doma,a možda nešto izmislim...

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zakon o MO je vise od Varsavske, vise od haraca, vise od zatvorene tvornice.

Drzava vam moze oduzeti setnicu i stabla, moze vas udariti po novcaniku, oduzeti vam posao...nista od toga nije pravedno ni lako za podnijeti.

Ali kad vam se drzava dirne u smisao vaseg zivota, kada vam onemoguci najuzviseniju od svih uloga, kada vas optuzi da ste ubojica vlastitih snova i laze vas iznova i iznova...

Tada vam nije toliko vazno ima li stabala oko vase kuce jer nemate djecu koja ce se tamo igrati.

Sve sto vam preostaje je skupiti mrvice dostojanstva koje su vam preostale nakon sto je konacno i vas lijecnik potpisao ugovor s vragom, preveo Hipokratovu zakletvu u ugovor o promaknucu ili kakvoj povisici place, i krenuti preko granice Prelijepe nase u civilizaciju.

Tamo cete se osjecati ponosnima jer vas nece docekati ni psiholog ni pravnik kao suci vasoj roditeljskoj ulozi. Tamo ce vas lijeciti najbolje moguce i necete plakati nad bacenim stanicama i uzaludnim punktiranjima. Tamo cete znati da ste ucinili sve sto je moguce da ostvarite svoj san.

Na Kongresu na Plitvicama uspjeli smo postaviti pitanje zasto lijecnici nisu stali uz hrvatske pacijente, kao sto su talijanski lijecnici stali uz svoje i 2008. na ustavnom sudu srusili ovakav zakon. Odgovor je bio da su i talijanski lijecnici sutjeli 4 godine.

Mi zaista ne znamo uciti na tudjim greskama. Mi se ne znamo boriti za sebe. Mi se pustamo struji da nas nosi, a mogli bismo puno vise, puno bolje.

Ali na Plitvicama nas je bilo 30.

Najgore od svega je sto ako ovaj zakon ne padne na ustavnom sudu ( a ovim cinom lijecnika jos su vece sanse da nece) pitanje je kad cemo opet imati sansu mijenjati svoju sudbinu.
    Moja najcrnja predvidjanja su da cemo ovaj zakon ostaviti u naslijede svojoj sadasnjoj i buducoj djeci.

Mozemo li ipak nesto napraviti da do toga ne dodje? Vidjet cemo po odazivu na sljedecoj akciji.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nene slažem se sa svime što si rekla.

Ispričala bih se ako sam nekoga uvrijedila sa tim što sam usporedila ovaj problem sa hrpom ostalih problema koji su oko nas ali samo sam željela naglasiti kako su ljudi po meni tromi i imaju jako malo empatije za ono što se drugome događa.

Ivarice, sigurno bih došla da nisam 300-tinjak kilometara dalje od Velesajma.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nene2
    POTPISUJEM X

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
    Zakon o MO je vise od Varsavske, vise od haraca, vise od zatvorene tvornice.

Drzava vam moze oduzeti setnicu i stabla, moze vas udariti po novcaniku, oduzeti vam posao...nista od toga nije pravedno ni lako za podnijeti.

Ali kad vam se drzava dirne u smisao vaseg zivota, kada vam onemoguci najuzviseniju od svih uloga, kada vas optuzi da ste ubojica vlastitih snova i laze vas iznova i iznova...

Tada vam nije toliko vazno ima li stabala oko vase kuce jer nemate djecu koja ce se tamo igrati.

Sve sto vam preostaje je skupiti mrvice dostojanstva koje su vam preostale nakon sto je konacno i vas lijecnik potpisao ugovor s vragom, preveo Hipokratovu zakletvu u ugovor o promaknucu ili kakvoj povisici place, i krenuti preko granice Prelijepe nase u civilizaciju.

Tamo cete se osjecati ponosnima jer vas nece docekati ni psiholog ni pravnik kao suci vasoj roditeljskoj ulozi. Tamo ce vas lijeciti najbolje moguce i necete plakati nad bacenim stanicama i uzaludnim punktiranjima. Tamo cete znati da ste ucinili sve sto je moguce da ostvarite svoj san.

Na Kongresu na Plitvicama uspjeli smo postaviti pitanje zasto lijecnici nisu stali uz hrvatske pacijente, kao sto su talijanski lijecnici stali uz svoje i 2008. na ustavnom sudu srusili ovakav zakon. Odgovor je bio da su i talijanski lijecnici sutjeli 4 godine.

Mi zaista ne znamo uciti na tudjim greskama. Mi se ne znamo boriti za sebe. Mi se pustamo struji da nas nosi, a mogli bismo puno vise, puno bolje.

Ali na Plitvicama nas je bilo 30.

Najgore od svega je sto ako ovaj zakon ne padne na ustavnom sudu ( a ovim cinom lijecnika jos su vece sanse da nece) pitanje je kad cemo opet imati sansu mijenjati svoju sudbinu.
    Moja najcrnja predvidjanja su da cemo ovaj zakon ostaviti u naslijede svojoj sadasnjoj i buducoj djeci.

Mozemo li ipak nesto napraviti da do toga ne dodje? Vidjet cemo po odazivu na sljedecoj akciji.
    X

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    X

potpisujem cure a pogotovo nene
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 22.05.2010. at 20:51

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nene2
    X

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nene, nisi to mogla bolje napisati.

Dodala bih da talijanski doktori NISU sutili 4 godine. Prve znanstvene studije o losim posljedicama zakona pocele su se objavljivati vec godinu dana nakon prolaska zakona.

Ali neka svatko dobro pogleda sebe prije nego sto kaze nekom drugom da se srami. Onaj tko se prvo ne zauzima i bori za sebe i za svoja prava, nema pravo ocekivati od drugih da ce se zauzimati za nju ili njega.

(I nemojte mi reci da ne znate kako. Jednostavno je. Ispricajte svoju pricu.)

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.vecernji.hr/vijesti/do-kr...-clanak-144964

Nije li ovo divno? Naprosto sam u ekstazi. Oči mi se orose suzama čim pomislim da nas je ova silna sreća umalo zaobišla, da nije neki naš dobrotvor onomad odvezao ministra.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Poštovani gospodine Šimunić (--> citiram Vas "stariji, čini mi se još uvijek ugledni profesor")

poštovana gospođo Šimunić (=uvažena pravnica, koja je eto slučajno samim donošenjem zakona dala otkaz te prešla u privatnu kliniku svog supruga kako bi pružala pravno savjetovanje za parove koji idu na medicinski potpomognutu oplodnju)

VJERUEM DA STE S OVIM ČLANKOM DO KRAJA ZAVRIJEDILI VEĆ PRIPREMLJENI UGOVOR S HZZO-OM koji će Vam omogućiti pružanje svih usluga medicinske oplodnje na uputnicu, odnosno na teret HZZO-a.

OD SRCA ČESTITAMO!
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 23.05.2010. at 20:56

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pa nisam ni očekivala ništa manje od Šimeta
    :ZBLJUV:

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

http://www.vecernji.hr/vijesti/do-kr...-clanak-144964
    "Ističemo i to nema potrebe za liječenjem u inozemstvu."

Svakako, profesore Šimuniću, i onda je svizac zamotao čokoladu...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Profesore Šimuniću, ovaj vaš članak pročitat će i vaši kolege, i domaći i strani, usporedo s vašom prezentacijom. To vas nimalo ne brine?

čovjek bi pomislio da u Hrvatskoj nije mogao bit donesen bolji zakon. Ja stvarno ne znam zašto su se ti Talijani bunili protiv zakona kad je uspjeh poslije zakona još puno bolji. Wow koja je to uspješnost, wow! Doduše u vašoj se klinici zbog ovih ograničenja uspjeh popeo s 25% prije zakona na 35% nakon zakona a vaša cijenjena poliklinika ipak nije prestajala s radom ni u kom periodu pa su ta dva perioda "sukladna" - kako ćete molim vas objasnit ovaj jedinstveni i neponovljivi uspjeh na stručnim skupovima, pitam se samo? Da sam na vašem mjestu, ja bih to odmah išla objaviti u stručnom časopisu, jer vjerujte mi, ovo je apsolutno fenomenalno... posebno stoga što na vašoj cijenjenoj stranici stoji podatak da vam je uspjeh prije zakona bio 38.5% a ne 25% koliko ste prijavili ministru da biste mu malo podigli statistike
    http://www.poliklinika-ivf.hr/conten...lang,hrvatski/

Najžalosnije je što vam je on nekad davno bio student... a sad vas ima u malom prstu.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •