Profesore Šimuniću, ovaj vaš članak pročitat će i vaši kolege, i domaći i strani, usporedo s vašom prezentacijom. To vas nimalo ne brine?
čovjek bi pomislio da u Hrvatskoj nije mogao bit donesen bolji zakon. Ja stvarno ne znam zašto su se ti Talijani bunili protiv zakona kad je uspjeh poslije zakona još puno bolji. Wow koja je to uspješnost, wow! Doduše u vašoj se klinici zbog ovih ograničenja uspjeh popeo s 25% prije zakona na 35% nakon zakona a vaša cijenjena poliklinika ipak nije prestajala s radom ni u kom periodu pa su ta dva perioda "sukladna" - kako ćete molim vas objasnit ovaj jedinstveni i neponovljivi uspjeh na stručnim skupovima, pitam se samo? Da sam na vašem mjestu, ja bih to odmah išla objaviti u stručnom časopisu, jer vjerujte mi, ovo je apsolutno fenomenalno... posebno stoga što na vašoj cijenjenoj stranici stoji podatak da vam je uspjeh prije zakona bio 38.5% a ne 25% koliko ste prijavili ministru da biste mu malo podigli statistike
http://www.poliklinika-ivf.hr/conten...lang,hrvatski/
Najžalosnije je što vam je on nekad davno bio student... a sad vas ima u malom prstu.