Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: komplikacije u trudnoći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sirius,hvala puno na pojašnjenju.Čemu služi prosjek zadnjih šest plaća , ako je fiksno 4200 ?

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj hello kitty prvotno napisa Vidi poruku
    sirius,hvala puno na pojašnjenju.Čemu služi prosjek zadnjih šest plaća , ako je fiksno 4200 ?
    Prosjek zadnjih 6 plaća ti služi za izračun satnice po kojoj će ti kasnije isplaćivati rodiljnu naknadu ali i za komplikacije jer je tih 4250 kn fiksno samo u slučaju da ti ja plaća veća od toga iznosa, ako je manja dobivaš svoju plaću.

Mira32 (pozzzz! ) kako sam ja skužila po odgovoru mamme san, ako ideš na komplikacije u lipnju nosiš obrazac s plaćama isplaćenim u svibnju, travnju, ožujku, veljači, siječnju i prosincu.
    Dakle, iz nove firme 1 plaću i iz stare 2 plaće (za studeni i prosinac) jer ako si bila prijavljena do 31.12. isplaćena ti je u siječnju plaća za prosinac i u prosincu za studeni. (A možda se i varam??)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pozdrav i pardoncek sto se ubacujem u temu....imam pitanje vezano za isplatu komplikacija pa da ne otvaram novu temu!ovak,ovaj mjesec dobila prve komplikacije,isplata bila tamo 25tog. 05 sto mi katastrofa jer mi je placa inace 10.tog.....no nebitno to sve skupa. Moj veci problem je sto imam u ZABA nenamjenski kredit koji sjeda na naplatu 15.tog u mjesecu i za koji ja naravno necu imati lovu na racunu....e ,sad jel imao netko takvu situaciju i moze li se u banci pomaknuti ta naplata za desetak dana da me ne uvuku u crveni minus...?Hvala svima unaprijed!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozz svima ,
    malo ste me zbunili pa sad ništa ne kužim..razumjela sam ovako :znači ako od lipnja sam na komplikacijama ne mogu za svibanj staviti plaću jer će biti isplaćena u lipnju tako da imam 1 plaću od travnja koju sad nosim i plaće od prosinca i studenog .Htjela sam napomenuti da je vlasnik isti da nisam mijenjala poslodavca ni posao nego je on bankrotirao pa otvorio novu firmu te nas sve ponovo vratio. da li trebam i s biroa staviti naknadu što sam dobivala ta tri mjeseca(sječanj,velaču,ožujak) ? uglavnom ako imam te tri plaće isplaćene u 6 mj na komplikacijama ću dobivati prosjek te tri plaće ili 831 kn ? to nisam razumjela Hvala puno svima na odgovorima i strpljenju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •