Pokazuje rezultate 1 do 50 od 435

Tema: samohrana majka i banka sperme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj lorena prvotno napisa Vidi poruku
    I nemam pojma kako da ti pošaljem pp. Ako ti pošalješ meni nisam sigurna da ću je znati pronaći. Hoće li to biti u "tvoje obsaviejsti" ili gdje?
    lorena, za sada nemaš opciju slanja i primanja pp-ova. ta će ti opcija biti odobrena čim dostigneš određeni broj postova (vrlo skoro) ukoliko pod postavke, 'uredi opcije' odabereš 'privatne poruke uključene' i 'od svih članova foruma'
    pp možeš poslati na način da klikneš na nick osobe kojoj ga želiš poslati i odabereš opciju 'privatna poruka'
    kad budeš primila poruku ona će se nalaziti u 'tvoje obavijesti', inboxu...ili će ti se pojaviti posebna obavijest i moći ćeš odmah pročitati poruku...ovisno o tome koju opciju imaš uključenu...

sretno u tvojoj potrazi i uskoro ostvareno majčinstvo želim

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    lorena, za sada nemaš opciju slanja i primanja pp-ova. ta će ti opcija biti odobrena čim dostigneš određeni broj postova (vrlo skoro) ukoliko pod postavke, 'uredi opcije' odabereš 'privatne poruke uključene' i 'od svih članova foruma'
    pp možeš poslati na način da klikneš na nick osobe kojoj ga želiš poslati i odabereš opciju 'privatna poruka'
    kad budeš primila poruku ona će se nalaziti u 'tvoje obavijesti', inboxu...ili će ti se pojaviti posebna obavijest i moći ćeš odmah pročitati poruku...ovisno o tome koju opciju imaš uključenu...

sretno u tvojoj potrazi i uskoro ostvareno majčinstvo želim
    Ok, tnx.
    Dakle, ina33, čim budem mogla poslat ću ti pp, da mi pošalješ klinike na kojima bi bilo dobro napraviti pretrage koje predlažeš, odnosno snimiti svoje reproduktivno zdravlje.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ali, nekako si mislim, imam vrlo pristojnu doktoricu ginekologa, idem redovito jednom godišnje na pregled (ultrazvuk+papa, uvijek sve ok).
    Možda bi bilo ok da nju pitam, kao, planiram ostati u drugom stanju, što ona može odraditi sama, kamo bi me uputila, čisto da vidim je li, s obzirom na godine, sve ok?
    Mislim, šta nju briga jel imam ja muža, dečka ili idem u banku sperme?
    Valjda me to ne bi niti pitala? Ili?

Pa neka mi da uputnicu i neka mi savjetuje.

Nema ona šta provjeravati jel se ja seksam ili planiram odletjeti po bebu. Zar ne?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Otkako sam doznala da je put po bebu izvediv, moguć, realan, ne tako kompliciran, sva sam se uzbudila.

Dopisujem se s ljubaznim osobljem, ispitujem ih, ispunjavam uptinike, pišem pisma i sva nekako treperim. Više to nije tamo neki plan, ideja, san, želja. Realno mi je. Opipiljivo. Moram godišnji uredit prema ovulaciji i odlasku u klniku.

Sad sam išla mjeriti u stanu sobu koja mi je višak, i razmišljam kako preurediti u dječju sobu.
    Znači da sam luda, ha?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Otkako sam doznala da je put po bebu izvediv, moguć, realan, ne tako kompliciran, sva sam se uzbudila.

Dopisujem se s ljubaznim osobljem, ispitujem ih, ispunjavam uptinike, pišem pisma i sva nekako treperim. Više to nije tamo neki plan, ideja, san, želja. Realno mi je. Opipiljivo. Moram godišnji uredit prema ovulaciji i odlasku u klniku.

Sad sam išla mjeriti u stanu sobu koja mi je višak, i razmišljam kako preurediti u dječju sobu.
    Znači da sam luda, ha?
    Draga Lorena uoce ne znaci da si luda,ponajmanje.Samo si zena kojoj su se otvorile mogucnosti i nade u drukciju buducnost.Negdje sam procitala da koju god misao ili sliku stvoris u glavi,ona ce imati tendenciju pojaviti se u tvojoj bliskoj stvarnosti...Pa ako toliko vjerujes u svoju bebu da ona negdje postoji(za sad u tvojoj glavi),sukladno tome ona ima potencijala da postane stvarna.Ta soba koju mjeris i pripremas za nju dio je tvoje ideje o bebi i to je apsolutno u redu.Jer ako nije,onda sam i ja luda.Doduse,ja imam partnera ali to ne mijenja na stvari.
    Radim u jednoj velikoj firmi gdje se stvarno nadje svakakvih zivotnih primjera pa tako,poznajem zenu(tada blizu 40te) koja je isto kao ti zeljela postati majka,ali se nije htjela udavati i nije htjela obvezu prema muskarcu.Doduse imala je prilika za vezu i brak,medjutim soliranje je bio njen izbor.Nije se sramila svoje zelje i otvoreno je govorila o njoj.Medjutim ,nije isla tako daleko kao sto si ti spremna ici.Ona je oca svog djeteta nasla u osobnim kontaktima.Danas je majka krasne vec velike djevojcice,uziva u svojoj ulozi majke i odgajateljice i presretna je zena!
    Hocu reci,na ovaj ili onaj nacin osnovno je pravo zene da bude majka.S partnerom ili bez.
    Uzivaj u svojim imaginacijama,radi na svojoj zelji i zelim ti da uspijes u naumu!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Lorena uoce ne znaci da si luda,ponajmanje.Samo si zena kojoj su se otvorile mogucnosti i nade u drukciju buducnost.Negdje sam procitala da koju god misao ili sliku stvoris u glavi,ona ce imati tendenciju pojaviti se u tvojoj bliskoj stvarnosti...Pa ako toliko vjerujes u svoju bebu da ona negdje postoji(za sad u tvojoj glavi),sukladno tome ona ima potencijala da postane stvarna.Ta soba koju mjeris i pripremas za nju dio je tvoje ideje o bebi i to je apsolutno u redu.Jer ako nije,onda sam i ja luda.Doduse,ja imam partnera ali to ne mijenja na stvari.
    Radim u jednoj velikoj firmi gdje se stvarno nadje svakakvih zivotnih primjera pa tako,poznajem zenu(tada blizu 40te) koja je isto kao ti zeljela postati majka,ali se nije htjela udavati i nije htjela obvezu prema muskarcu.Doduse imala je prilika za vezu i brak,medjutim soliranje je bio njen izbor.Nije se sramila svoje zelje i otvoreno je govorila o njoj.Medjutim ,nije isla tako daleko kao sto si ti spremna ici.Ona je oca svog djeteta nasla u osobnim kontaktima.Danas je majka krasne vec velike djevojcice,uziva u svojoj ulozi majke i odgajateljice i presretna je zena!
    Hocu reci,na ovaj ili onaj nacin osnovno je pravo zene da bude majka.S partnerom ili bez.
    Uzivaj u svojim imaginacijama,radi na svojoj zelji i zelim ti da uspijes u naumu!!
    Uh, hvala.
    ovo je baš ohrabrujuće.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Štancam postove.
    Želim popis klinika na pp.

Ukoliko se moja doktorica pokaže neupotrebljiva, ziblja će mi trebati.

Jel glupo krenuti od svoje doktorice?

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Štancam postove.
    Želim popis klinika na pp.

Ukoliko se moja doktorica pokaže neupotrebljiva, ziblja će mi trebati.

Jel glupo krenuti od svoje doktorice?
    Ne da nije glupo već ćeš i morati krenuti od nje jer ti ta ginekologica i piše uputnicu za MPO doktora i sve te druge pretrage koje ćeš obavljati osim ako misliš sve ići privatno (mogla bi ti ispasti jako skupa opcija), a po meni ako imaš zdravstveno(koje sigurno plačaš godinama) treba iskoristiti bar to što možeš, a ima jako dobrih MPO dr koji rade u bolnicama pa zašto na probati... a ako ne budeš zadovoljna uvijek možeš otići privatniku... A što se tiče tvoje ginekologice..sama procjeni da li ćeš joj reći potpunu istinu (po meni ona ne bi trbala imati nikakve predrasude već ti maximalno pomoći..ali..u našoj zemlji sve je moguće...) ili joj jednostavno reci da ti partner ima loš spermiogram, da trebate na MPO i traži potrebne uputnice..
    SRETNO i javi se kako napreduje.. držim fige da sve prođe ok !!

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ah da, i ako želiš dublje informacije o domaćim i stranim MPO klinikama i općenito MPO - http://potpomognutaoplodnja.info

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj pino prvotno napisa Vidi poruku
    ah da, i ako želiš dublje informacije o domaćim i stranim MPO klinikama i općenito MPO - http://potpomognutaoplodnja.info

Jako koristan link, hvala ti.
    Potpuno sam nova u toj tematici, moram još jako puno naučiti.

Idem odmah.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •