Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Tinitus iliti zujanje u ušima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam za lječenje, meni još nisu našli ništa, a zuji mi u ušima već više od 5 godina. Počelo je iznenada kao jako zujanje kraj kojeg mi je sve trebalo ponoviti bar 5 puta i to vičući, urlajući i sl i tako je bilo oko 1,5 mj. Kasnije se zujanje stišalo, ali nikada prestalo. Imam čak i cijeli niz raznih zvukova koji se pojavljuju, od zujanja, cvrčanja, zvonjave, Lokrumskih cvrčaka, šumljenja isl. Nisam našla lijeka ni razloga, neki kažu nizak tlak da maže biti razlog povremenog zujanja, ali stalno i to 5 godina, ne nema razloga ni lijeka ( bar ne u ovoj našoj divnoj državi).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za lječenje, meni još nisu našli ništa, a zuji mi u ušima već više od 5 godina. Počelo je iznenada kao jako zujanje kraj kojeg mi je sve trebalo ponoviti bar 5 puta i to vičući, urlajući i sl i tako je bilo oko 1,5 mj. Kasnije se zujanje stišalo, ali nikada prestalo. Imam čak i cijeli niz raznih zvukova koji se pojavljuju, od zujanja, cvrčanja, zvonjave, Lokrumskih cvrčaka, šumljenja isl. Nisam našla lijeka ni razloga, neki kažu nizak tlak da maže biti razlog povremenog zujanja, ali stalno i to 5 godina, ne nema razloga ni lijeka ( bar ne u ovoj našoj divnoj državi).
    Da li ti netko u obitelji slavije čuje?
    Meni je tata nagluh, ali njegovu nagluhost liječnici su povezivali sa radom u buci!!
    Ja ne radim u buci, ali si laički tumačim da smo genenetski predispozicionirani za bolesti sluha i da će se svaki eksces kod nas odraziti na sluhu.

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Zmam da je star post ovo ke opis onoga sto ja imam interesujeme je li ti prosaou medjuvremenu? Ja imam Tinitus 2 i pol mjeseca i oporavio sam se dosta jos malo je ostalo blago sustanje ali juce ga skoro nisam imao pa se vratio. Nemoguce da ne prolazi prema komentarima ispada na netu da se niko ne oporavlja mada mislimda je najbolje ne svrljati po netu jer je pun dezinformacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •