Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Tinitus iliti zujanje u ušima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    ljiljana, i meni su rekli da sam stigla prekasno kod specijaliste, te da sam dosla ranije da bi mi mozda mogli pomoci. Bas me zanima sto je to prekasno...
    Kad se pojavi tinitus unutar 7 dana treba započeti s primjenom terapije - infuzije lijekova koji poboljšavaju perifernu cirkulaciju. Iako ne mora uopće biti uvijek isti uzrok te bolesti, on može nestati sam od sebe, uvijek vrijedi pokušati jer ako se u roku 7 dana ne započne s terapijom, više nema pomoći.
    Nadam se da je cate ilin u bolnici na terapiji i da se zato ne javlja. Ili joj je možda problem riješen sam od sebe.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je zujalo u ušima, isto kad bih legla u krevet, u periodu kad sam bila izrazito iscrpljenja baveći se djetetom koje do 20.mjeseca nije ni jednu noć odspavalo u komadu. kad sam počela raditi, umor je dosegnuo vrhunac, s njim je došlo zujanje. Kad sam se konačno počela više odmarati, i zujanje je prestalo....
    Eto, ako se tu prepoznaješ, tj. ako prolaziš kroz neki iscpljujući period, možda ti je dovoljno početi više spavati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se pojavi tinitus unutar 7 dana treba započeti s primjenom terapije - infuzije lijekova koji poboljšavaju perifernu cirkulaciju. Iako ne mora uopće biti uvijek isti uzrok te bolesti, on može nestati sam od sebe, uvijek vrijedi pokušati jer ako se u roku 7 dana ne započne s terapijom, više nema pomoći.
    Nadam se da je cate ilin u bolnici na terapiji i da se zato ne javlja. Ili joj je možda problem riješen sam od sebe.
    Točno to se desilo mojoj prijateljici.
    I eto je danas na operaciji uha. Nakon što nije reagirano na tinitus unutar 7 dana, uskoro je potpuno prestala čuti na to uho.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •