Stranica 29 od 63 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Koksy čestitam ti od srca
    Tibi ljube, ja sam uvjerena da ćeš ti već ovo ljeto ili najkasnije na jesen u postupak i da će ti tvoj novi dr rezervirati kartu za vlakić
    Roza i Špiro nemojte se puno umarati ; često razmišljam kako smo mi ljudi grozni : kompliciramo život oko gluposti, a tek kad nam se dogodi nešto što nas lupi po glavi postanemo svjesni istinskih vrijednosti u životu
    Osijek uopće ne sumnjam u to da si ti trudna, ta ß ti nije ni potrebna, mi smo svoj nalaz već dali
    bzara šta kaže nia ?
    bambus ako se ne varam ti si prije imala missed u samim počecima trudnoće ? sigurna sam da je sad sve u redu i da ćeš ti do kraja bez ikakvog problema, a te faze "crnjaka" su tako normalne i inače kod svih trudnica, a posebno kod nas s ovog foruma; valjda je mamama u krvi da se brinu i strepe za svoje male mrvice
    marsupilami kako si ti i tvoja ekipa ? imaš li kakvih planova ili si "na čekanju" ? šta kaže TM ?
    tamagoči, a72, choco puse do neba
    - mi smo počeli lagano na plažu, mame moče noge, a dica se već kupaju, prvi turisti su stigli ....

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koksy, cestitam od srca
    ima li ko vijesti od tamagoci?
    ja bih trebala ovih dana do dr-a pa cu vidjeti sta i kako, za sad nema znakova, pomalo bh kontrakcije, ali legnem i prodju...po mome do 16.6 .bi trebalo najdalje ,a bilo bi lijepo i za godisnjicu braka 18.6. i to punih 15
    mandy, blago ti se, mene more ove godine nece vidjeti, ili mozda ipak da malo u septembru, ali tad mi je cura vec u skoli pa ne bi bilo fer...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hej svima!
    Samo kratko da se javim i pošaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kome god treba!
    Ja sam dobila mastitis boli me zahvaćena dojka užasno,zakurila,na antibiotiku 3 dan,ali uspjevam dojiti,imali smo krizu u subotu,mlijeka jako malo,a Karlo jako gladan. Ali sad je već bolje,no stalno smo na prsima.Puse svima najveće!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sandra da brzo prođe upala ~~~~~~~~~~~~~

evo javila mi se bzara da su je pustili iz bolnice, ona i Nia su super , ona se čula sa tamagoči i uglavnom još ništa nije krenulo, skače po lopti da brže krene porod, ali za sada ne ide. Dragoj tamagoči puno puno vibri da porod krene prirodno i da čim prije bude u zagrljaju sa svojom bebicom ~~~~~~~~~~~~~~~~~

ljubim vas sve

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo mene doma!

samo da vas na brzinu malo izvjestim o mom "divnom" boravku u bolnici! moja draga Tibi vas je sve lijepo izvještavala, hvala ti draga moja
    uglavnom, naručili su me malo bez veze baš u petak, jer sam cijeli vikend prodavala maglu u bolnici! nije bilo dovoljno kreveta pa su me smjestili u sobu sa curama koje su već rodile, ali puno prerano (jedna je rodila u tjednu u kojem sam ja sada), i možete misliti kako nam je bilo! ne znam kome je bilo gore, njima mene gledati trudnu, ili meni gledati njih koje proživljavaju stvarno nešto grozno!
    ali, ono što je najbitnije moja mala ritalica je super, vesela, živahna, i to mi je najvažnije, a bolnicu i sve ono ne baš lijepo što se mora proći, preživi se!
    sve vas ljubim cure moje, nemojte mi zamjeriti, ne mogu sada komentirati, umorna sam, idem se istuširati i u krpe!
    svima šaljem veeeeeeelike puse, javim se sutra više!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koksy draga moja, pa čestitam ti od srca! ajme koje lijepe vijesti! baš mi je drago da će tvoj sinek dobiti pojačanje! stvarno nas ima! mislim da je krajnje vrijeme da još neke curke ovdje uskoče u ovaj veseli vlakić!
    sandra od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mastitis što prije prođe!
    a72 i tamagoči ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da porod krene što prije, i naravno da bude brz i bezbolan! jedva čekam da nam pošaljete slikice svojih zlata!
    joj mandy kak ti zavidim na moru! ali ići ćemo i mi malo, i jedva čekam!
    a draga moja s obzirom da ljeto već naveliko kuca na vrata (makar po ovoj kiši bi se reklo da dolazi jesen!) mogli bi i od tebe neke lijepe vijesti čuti!
    Rozica, uživaj draga moja! to je onaj divan umor, na kojem čovjek bude sretan jer zna koliko mu je život ispunjen! ljubi mi Špiru, i uživajte u svakom trenutku!
    bambus tako mi je drago da si počela osjećati bebicu! osjećaj je nezamjenjiv! jedva čekam da čujem ko nam stiže u pojačanje ovoj našoj grupici bebica!
    Tibi draga glavu gore! prekrasno ljeto je pred tobom, a onda stiže čarobna jesen i jedan mala ritalica (a možda i dvije) koja će se nastaniti pod tvojim srčekom i veselo tu plivati i ritati se punih 9 mjeseci!
    osijek mislim na tebe svaki dan i molim se za jednu prekrasnu ooooogromnu betu! jedva čekam da nam javiš pa da poludimo svi od veselja!
    choco obavezno nas izvjesti kako je bilo na pregledu! ja moram opet na pregled za tjedan dana, strah ih je ovog perioda, a bome i mene jako! ali ne dam se ja! hrabro dalje idemo dan po dan...
    svim našim trudničicama (javite nam se malo curke), šaljem veeeeeelike puse u bušeke!

uf, nadam se da sam sve spomenula, ako slučajno nekog nisam veeeeeelika pusa svima!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarić

nisam vam jučer ispričala da smo imali prekrasan vikend, bili smo na Floraartu i uživali u predivnom cvijeću koje su posadili oko Bundeka. Bili su tamo i štandovi gdje sam si kupila dvije duple begonije i klinčeke i posadila ih u viseće posude. Imam i ružmarin i lavandu koja će uskoro procvijetati
    Još smo bili i na sajmu beba koji je bio na Velesajmu, gdje smo gledali svu onu prekrasnu opremu za bebice, krevetiće, robicu, cipelice, drvene igračkice . Jedva čekam da ostanem trudna i da rodim bebicu ili bebice, pa da uživamo u svim tim predivnim trenucima

sve vas ljubim drage moje
    svima puno pozitivnih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za štogod vam treba

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

koksy
    sandra a hebemu...ma proći će to, samo se izdajaj...
    bzara super za Niu, ma biti će sve u redu
    Roza
    osijek ti sve već znaš!
    Kejt što ima kod tebe? javi se kad te puste iz bolnice

Tibi 9.6 je naš dan! ti imaš konzultacije, ja pregled i svima će sve biti ok! na slijedećem takvom Velesajmu ćeš kupovati stvari!

mandy I´m so jelaous na to kupanje i točanje nogica!!!!!!!!!!

ženske vi koje ste još 2u1...ima kakvih novosti?

mi smo ok, niš novo...jedino kaj još uvijek ne mogu kuhati od mirisa pa mi sveki udovoljava mojim željama( Roza sorry )

i evo imam tamam jedan smajlić za kraj

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hi curke
    bzara super za niu, samo hrabro, ovaj put je sve drugačije i imat će sretan kraj
    sandra i ja sam završila na penicilinu zbog mastitisa nakon samo 1 preskočenog noćnog podoja i sa temp. 41*C, potpuno te razumijem, užasno je bolno i dojenje i izdajanje i injekcije
    Tibi 9.6 je naš dan! ti imaš konzultacije, ja pregled i svima će sve biti ok
    - čini mi se i da Osijek tada vadi ß ? uf, šta će to biti veseli dan
    tibić obožavam cvijeće, baš ti zavidim na Floraartu, a o ovom drugom da ne govorim
    - meni je taman prošlo 6 mjesci od spontanog, nekako prebrzo...kad se okrenem iza sebe - 2 trudnoće u malo više od godine dana bez bebice u krilu ; uf, baš me nekako strah, pa ću još malo pričekati da me prođe; osluškujem tijelo i baš sam nekako postala svjesna svih procesa i događaja tijekom ciklusa i zahvalna što mi se barem to nije poremetilo nakon svega; sad se brinem da nije ipak malo previše ako opet zatrudnim u tako kratko vrime ? iako mi je dr zadnji put rekao da se maternica potpuno oporavila već nakon 1. M nakon kiretaže; s druge strane, vrime mi klizi kroz prste, 38.-a kuca na vrata ( pročitah da je neka Kineskinja nedavno rodila sa 60???) ; bzara čini mi se da se tvoj Hamlet prebacio u moje krajeve;
    - uglavnom prijeđimo na veselije teme dok se ja ne zbrojim : za par tjedana je cmc festival, pa ako koja navrati ima obavezno da se javi da popijemo kavicu; u nedostatku smajlića 1 veeeeelika pusa svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarić velika tebi i tvojoj maloj princezi! Srce mi je na mjestu...

Cure ja tipkam s jednim okom zatvorenim, užasno umorna, Špirić je krenuo sa nekim buđenjem svako sat vremena po noći pa već 3 noći ne spavam. Danas idemo kod pedice da vidimo da mu nije možda potreba za uvođenjem dohrane jer je dečko veliki a možda moje mljeko nije dovoljno kalorično, vidjet ćemo.

Ljubim vas sve, čitam svaki dan, i jedva čekam 9.6 da čujem puuuuuuno dobrih vjesti!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Što je curkice, nešto ste se ušutile, a nije ni lijepo vrijeme!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hey curek moje!
    nesto mi net steka danima, ne mogu se spojit pa vam se nisam mogla javit!
    mi smo vam bili na pregledu u ponediljak. i super smo vam, veliki smo 15 cm, i super napredujemo! i kako stvari stoje, ode ce nastat opca guzva za niu je mi cekamo DJEČAKA!!!!!!!!!!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    - čini mi se i da Osijek tada vadi ß ? uf, šta će to biti veseli dan...
    nemre osijek izržati do 9.6

bambus super da je sve ok i za dečka...kad ti je termin?

Roza neznam što bi moglo biti sa bebačem... meni je Ela uvijek super spavala, ja sam ju morala buditi za hranjenje...(ja sam se izdajala, pa je jela moje mlijeko na flašicu)
    nekak imam feeling da će mi se to sve sada vratiti...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 02.06.2010. at 19:11

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

termin nam je 28.10

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bambus super za dečka
    visnja di si ti ? radiš ?

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus super za dečkića! ajme meni pa kako će moja curka sebi izabrati frajera među svim tim prekrasnim dečkima!
    ajme koliko će nas biti trbušastih ovo ljeto! moram staviti opet malo slikica da vidite moj bušek sada! kao loptica je, baš mi je prekrasan!
    Rozice baš mi je žao što si mi tako umorna! nemam pametan savjet jer još nisam došla u tu fazu, samo šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~ da se sve vrati u normalu!
    mandy tako mi je žao što se moj hamlet preselio u Dalmaciju! znam točno taj osjećaj, imaš feeling da dok si budna stalno vodiš neki rat u glavi! ali eto vidiš kako se meni sve posložilo, izbacila sam ga iz glave, i sam dragi Bog se upleo u moj život i na sam Božić donio nam najljepši poklon!
    Boxica kako mučnine? jesu prošle?
    Tibi, joj baš mi je drago da si išla na sajam, ja sam jako htjela ići ali malo mi je bolnica poremetila planove! još malo draga i kupovati ćeš do besvijesti sve te male sitnice, robice, igračkice...
    moraš nam slikati sve što si kupila i posadila na Floraartu! mogu misliti kako se bila sretna!

prije 9.6. ja lijepo molim vibrice za nas! ja moram opet na kontrolu 8.6! dokica bi htjela da ovaj period imamo pod kontrolom, premda mi je otvoreno rekla da ako se pojavi opet hydrops ne možemo ništa tu! ali neće se pojaviti jel tako?!
    jel mi može netko reći tko je išao u Petrovu u ambulantu dolje u podrumu na UZV, kad je najbolje da dođem! ranije ujutro ili bliže tamo 11-12?

svima veeeeeeelika pusa!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bzara sve će biti u najboljem redu!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek
    hvala ti draga! i ja sam sigurna ali uvijek ima onaj mali plamičak straha koji me štrecne s vremena na vrijeme! ali nedam se ja, nedam se!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara draga, ja mislim da bi tvojoj nii bilo bas lipo ode kod nas na moru , a i mama i tata bi mogli se uvalit kod nas na more. ma o cemu ti pricas, koji hydrops??????????? nema toga, nema !! JOk!!! nema sanse!!! ne brini se, mi nasu niu nedamo nikud!! znam da je strah, sve je to kod nas normalno, ali nemoj na to misliti! saljem ti hrpuuuuuuuu poljubaca

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarić h. se više nikada neće ponoviti, Nia je jedna predivna curka koja lijepo napreduje Bit će sve ok, vidjet ćeš, evo i pozitivnih vibrica za vas dvije ~~~~~~~~~~~
    Bambus draga evo i ovdje da napišem da sam presretna zbog tebe i zbog tvog vejiiikog dečkića Znam da se čini daleko, ali zapravo brzo će doći taj 10 mjesec i ti ćeš zagrliti svog predivnog bebača
    osijek kako ide kod tebe? Čime se baviš?
    mandy da se čim prije riješiš hamleta pa u nove pobjede~~~~~~~~~~~~~~~~ . I daj samo nemoj spominjati godine, nabijaš mi komplekse. Mi smo u naponu snage, ok?
    drage moje sve vas ljubim

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj curke moje! što bi ja bez vas!
    ma nekako sam sigurna da sve što je ružno je iza nas, ali svejedno bit ću još mirnija kad prođe ovaj period! a vidim da ni doktorima nije svejedno! cijenim to kod prof. I. kad mi otvoreno kaže kakva je situacija a ne da mi mažu oči s nekim nebulozama! ja sam i dalje pozitivna i sigurna da je moja mala curka super, ali isto tako moram biti svjesna onoga što realno može biti!

ne mogu vjerovati da ne pada kiša! idem sad Koka izvesti piškiti, pa mi je nevjerojatno da mi ne treba kišobran!

pusa svima, želim vam lijep ovaj lijepi neradni dan!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bzara pa naravno da će sve biti ok! a zašto ćeš se gurati u Petrovoj, pa već si išla privatno na UZV, sad ti nije zgodno? mislim da ako si možeš priuštiti, odi privatno...osim toga sad su opet neke boleštine aktualne pa da ne pobereš nešto...
    ma nisam niti imala neke strašne mučnine, samo moram paziti što pojedem jer mi ne sjedne sve ok na želudac...a više me muće mirisi...

bambus nemoj ovako javno pozivati ljude da ti se ne nacrtamo svi dolje...

Tibi i osijek nam broje dane do slijedećeg tjedna...

mandy a da pričaš sa svojim ginićem što je prerano a što nije? ja sam ostala trudna 4 mjeseca nakon CR i rekao mi je gin da se ne uzrujavam, da će mi sve to tako i tako puno bolje zarasti u trudnoći nego bez...čovjek valjda zna..

višnjice...a gdje si nam ti?

big kiss svima!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Boxa, ma ja bi išla radije privatno! ali žele da dođem u bolnicu, jer ako se nešto događa da mi mogu odmah reagirati što privatno naravno ne mogu!
    htjeli su me ostaviti 2 tjedna u bolnici na promatranju ali sam nagovorila ju nekako da me pusti domeka, pa da dođem na UZV za tjedan dana!
    joj blago tebi što si prošla bez mučnina! ja cijelu trudnoću moram jako paziti što jedem, prvo mi je bilo zlo, sad me muči žgaravica! slatko jedem u minimalnim količinama, ajde dobro je što baš nisam neki slatkoljubac! samo bi mogla jesti voće i povrće i sve nešto lagano! zato se baš veselim ljetu i svemu finom za papati što će sada biti!
    Tibi i Mandy, kakve godine?! pa vi ste ženske u najboljim godinama! Tibi ja tebi nikada ne bi dala toliko godina, ti meni izgledaš mrak!
    bambus meni ne treba dva puta reći! nemoj se iznenaditi kad me jednog dana ugledaš na vratima!

pusa svima!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ej svima!
    samo kratko šaljem puse,ja sam i dalje u komi,6 dana pila antibiotik i jučer popila zadnji,a navečer opet bolna cica,ista,samo je kvrga i crvenilo na drugom mjestu . dođe mi da vrištim. a da ne pričam da je mlijeka manje i da je Karlo gladniji i cendraviji i da smo stalno na cici,noći da ne pričam kakve su,kičma mi se raspada...
    puse svima još jednom!!!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sandra23 prvotno napisa Vidi poruku
    ej svima!
    samo kratko šaljem puse,ja sam i dalje u komi,6 dana pila antibiotik i jučer popila zadnji,a navečer opet bolna cica,ista,samo je kvrga i crvenilo na drugom mjestu . dođe mi da vrištim. a da ne pričam da je mlijeka manje i da je Karlo gladniji i cendraviji i da smo stalno na cici,noći da ne pričam kakve su,kičma mi se raspada...
    puse svima još jednom!!!
    neznam kaj da ti kažem...ja sam se izdajala cijelo vrijeme sa Elom pa nisam imala s tim problema.. nakon što se Karlo najede izdoji se do kraja+izmasiraj bolno mjesto...
    nadam se da će brzo proći

bzara bez brige...znam jako dobro kako je to s mučninama...s Elom sa imala stravične...nisam puno puno grlila školjku ali mučnine...onda sam skužila da ne smijem jesti ništa mliječno pa mi je bilo malkice bolje...a onda sa 3,5 mjeseca ko da je netko odnio sve! bila sam presretna! btw sad jedva čekam lubenice!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice sve če biti super ovaj put, ma jedva čekam da upoznam Niu, bit če to jedna prekrasna djevojčica...za kojom će ovi naši mali hahari trčat ko maniti :D Mazi bučicu i stavi koju slikicu, i ako imaš sa UZV-a!!! Ps: Ja sam bila dole na UZV-u, ako si primljena na odjel imaš prednost kao trudnica, dogovori sve s profom ona če te vjerovatno odmah uzeti.
    Bambus TRIPUT HURA ZA DEČKIĆA!!!! Joj predivno, ma koje ludilo, pa več i spol znamo...oduševljena sam, šaljem vam milijone pusica!

Cure zagrljaj svima, danas smo naspavani, iako je malecki papao 3 puta nočas, nekako smo progurali. Čak sam i vrt ušminkala i posadila masu povrča, tako kad Špirić krene s nadohranom imat če sve svježe organsko iz vrta

Ljubim vas i vibram za sve one dobre vijesti koje ćemo uskoro čuti

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sandrice izdajaj se što više, i masiraj, a maleckog sada na sisu non stop da ti se to smiri. Što više papa više češ mljeka imati, tako je isto meni bilo. Samo nisam nasreču imala mastitis, nekako sam prošla bez njega

malenom prekrasnom Karliću

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    osijek kako ide kod tebe? Čime se baviš?
    Ja ti se bavim vidovnjaštvom, pokušavam predvidjeti jesam ili nisam T, ali iskreno loša sam u tome!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za gigantsku betu

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ti se bavim vidovnjaštvom, pokušavam predvidjeti jesam ili nisam T, ali iskreno loša sam u tome!
    a jesi luda
    iz sveg srca ti želim veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek da vidimo hoće li moje vidovnjaštvo biti dobro, ja sam uvjerena da si ti trudna! isto tako sam uvjerena da će Tibi ove godine uskočiti u vlakić!
    pa da vidimo kolika sam ja baba vračara! samo da znate moja cimerica me zvala vještica dok smo bile na faksu, jer sam joj uvijek predvidjela kako će joj ispit proći! da vidimo jesam li zadržala taj "dar"!
    Sandra ja nemam savjeta samo ti šaljem veliki zagrljaj i nadam se da će skoro proći!
    Rozice, ne bude me primila preko reda, znam da tako prime trudnice koje leže na odjelu, ali ja neću biti primljena na odjel već samo moram doći na kontrolu! rekla mi je kad sam odlazila da se javim dolje u podrum u utorak! možda me primi malo prije zbog situacije, ali ko zna! stvarno mi je dosta bolnica i ležanja tamo, ali znam zbog čega idem tamo i sama pomisao na moju Niicu mi da snage, ali ne znam jel to znači da sada kad uđem u 3. tromjesečje ću morati svaka 2 tjedna ići ležati tamo! sve je ok dok me ne naručuju preko vikenda ko zadnji puta!
    super za vrt, Špirek će biti jedan zdravi vejiki dečko! moja frajla jedva čeka da ga upozna! a usput bi i mama mogla malo degustirati tvoje rukotvorine!

i opet pada kiša! ovo je za poludjeti!
    puse svima!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hej drage moje! pratim vas sve nekako na brzinu, prikovana sam za kompjuter po cile dane i radim radim radim i molim Boga da dobijem ovaj predivni posao!
    drago mi je ćuti da ste sve dobro! Sandra nadam se da će ti se sve riješiti brzo s dojenjem pa da uživaš!Bzara, Bambus i sve drage trudnice ljubim vas puno i svaka vaša vijest s vašim bebicama me tako razveseli!pa koliko je još ljudi oko mene ostalo trudno!ma predivno, baš mi se jedna prijateljica juče javila kako je trudna a meni odma suze drito na oči..i ja sam nekako sigurna da će nam Tibi brzo ostati trudna i šaljem ti milijun vibrica da to bude što prije!A Osijek je garant trudna u to uopće ne sumnjam
    Bzara što tvoj dar vidovnjaštva kaže za mene?
    odo radit,pusa svima!!!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Još samo ovo..veeeeelika pusa Bambus, Rozi i Špiri i Mandy i Boxici!
    Koksy kako bebica?
    i pitam se pitam di je naša Crtica??

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bzara daj bože da si u pravu, prihvačam i vještičju pomoć ako će to što pomoći da upali!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Višnjice vrijednice naša!
    baš mi je drago da si nam se javila! draga ja uopće ne sumnjam u tvoju skoru trudnoću, samo još ne znam točno kada, tolika baš coprnjica nisam!
    osijek ma to je gotova stvar!
    nemojte me spaliti na lomači ako fulnem što! ma šalim se nemam što fulnuti! toliko nas ovdje vibra, moli se i misli na tebe, pa kad se sva ta energija skupi pa ne može ne biti dobro!
    poslala sam poruku tamagoči, kaže još ništa, bebica je odlučila do daljnjeg ostati unutra, izgleda da joj je jako lijepo! ona je tužna jer joj maleni danas ima 3. roćkas a ne može biti s njim! kaže da vibramo svi da krene što prije! sad čeka vizitu da čuje što dalje!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se danas susretne s malenim/malenom!
    a72 kako je kod tebe? jel ima kakvih naznaka da bi moglo skoro?
    crtice ako nas čitaš veliku pusu ti šaljemo, javi nam se ponekad!

svima velika pusa!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tamagoci,i da nam posalje slike od bebija,pa da vidimo koja beba ima najljepsi bezzubi osmijeh
    bzaraaaaaa,ma ti si nase sunce u ovim oblacnim danima,cim te procitam osjecam se bolje i hvala ti zbog toga!Veliki ljubac za Niu.
    osijek,cekamoooooooooo i navijamo!!!!!
    roza,odakle crpis tu energiju zeno?Ja hocu da krecim stan,a nikako da pocnemo...sve odlazem,pa razmisljam(kao)o bojama,pa cekam da prodje kisa....hihihi
    tibi,ti ovih dana ides doktoru???
    mandy,visnja,bambus,sandra i ostale cure,cmoka i pozdrav.
    p.s.Moj decak je bas aktivan,udara li udara.Ne sjecam se da se ovaj stariji ovoliko javljao.Ja sam se ugojila 6 kg za mjesec i po i dr mi kaze da pripazim....jer jos cijela 3 mjeseca su ispred nas.
    Sto se straha tice,nekako bjezim od njega i u zadnje vrijeme mi ide.
    Iduce sedmice je kontrola...jedva cekam da i to prodje.

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vidim da vas je bzara informirala o tamagoči.Još čeka i mi smo svi u niskom startu.Čeka konzultacije s dr.p aćemo vidjeti.
    Svima mah,mah

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku

Poljubac svima, ja sam vam mrtva umorna, po cijeli dan akcija, još sad imam vrt pa ga tendim, ma mogu vam reč cure, uživam. Život je blagoslov, i svaki dan Bogu zahvaljujem na Špiru i mm-u, ali i na svoj svojoj dječici, to je moje blago, moje 4 dječice, moj muž i moja Roza...

Volim vas!
    drago mi je čitati da si došla do faze "sve će biti dobro" i "može biti opet dobro i lijepo" iako si nekada bila sumnjičava ,a samim time tvoj primjer daje snagu svima drugima koji sada to najviše trebaju

A72 sretnooooo

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesam zaista, iako se i meni činilo da nikada neču doći do faze: Možda život ipak može biti lijep i miran...došla sam, tu sam...i cure kažem vam, ovo je najljepše "mjesto" za boraviti. Svima želim...a znate sve što vam želim, sve kao i sebi i više. Puno vas volim!

Tamagoći ~~~~~~~~~~~~~ da bebica stigne danas i slavi ročkas skupa sa bratom
    Choco, vrijeme mi leti kao sekunde, još samo 3 mjeseca!

Crtice poljubac i od mene, nadam se da se ne javljaš jer nemaš potrebe i da je kod tebe sve krenulo na bolje

Pusa svima, brišem - kuham punjene paprike i jedva ih čekam

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kratak rezime slijedećeg tjedna ( lagano se gubim ) :
    7.6. tamagoči će , po svoj prilici, već roditi
    8.6. osijek vadi ß, bzara ide na uzv,
    9.6. tibi konzultacije, boxica pregled
    - choco pregled

ako sma šta zaboravila nadodajte
    pusaaaa

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

7.6. tamagoči će , po svoj prilici, već roditi
    8.6. osijek vadi ß, bzara ide na uzv, koksy pregled
    9.6. tibi konzultacije, boxica pregled
    - choco pregled

mislim da je sada sve
    slijedeći tjedan nam je pun!! nadam se da ćemo svi imati super info!!!!
    Posljednje uređivanje od Boxica : 04.06.2010. at 20:31

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure hvala sto mislite na mene, danas sam citav dan skoro provela u setnji, konacno sunce pa sam malo uzivala opusteno, a i da bebiju dam malo vjetra u ledja pomalo osjecam neke kontrakcije, dole pritisak i lagani bol, ja se nadam da se lagano otvaram...danas sam punih 39tt.
    Pregled je u pon, ctg i vaginalni, valjda ,da se vidi otvorenost, i eto...
    tamagoci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu, ma mozes je i prije uraditi ko ce cekati do 8.6., ja sam test uradila 6.dan poslije et, jer ipak su bile blastice stare 6 dana, ukupno 12, i pokazao je pozitivno
    Cure ljubim vas sve, javljacu ako sta krene

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a72~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!!!!!

i jedan poseban i veliki poljubac i hrpu vibrica ~~~~~ saljem osijek za jakkkooo veliku betu, bzari da pregled prode u najboljem redu i nasoj koksy da cuje malo srceko ispod svoga . boxici sretno na pregledu.
    i jedan ogromni pojubac saljem nasoj tibi za uspjesne i sretne konzultacije

roza i špiro, sandra i karlo, mandy, choco, tamagoči,višnja,.......

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Šta je cure? I kod vas danas sunce izašlo pa se svi razbježali!
    Ja i dalje grijem svoj dvosjed i baš sam se nekako privikla na to pa mi više niti ne pada teško! Baš mi je lijepo, razmislit ću još dali ću više ikada raditi u životu, šalim se naravno, vjerojatno bi za mjesec dana doma prolupala!!!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hey! ja isto svako malo cirkam da vidim jel se koja javila, al nema nikog. sve se to vani na sunce izvuklo. kod nas je danas strasno vruce, tako da mi se i neda ici vani po ovolikoj vrucini, malo cu ja kasnije
    osijek, kako si ti?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dobro osim napirenog stomaka sve 5!
    Mislim da idem malo do mojih da ubijem koji sat! I baš bi mogla prošetati tih 200m!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i ja viruckam, al stvarno, sunce svih izmamilo
    Osijek jedva čekam tvoju betu!!

Bambus kad budemo išli na Murter svračamo u tebe, tad če bušica već bit veeeelika

Mandy rastopih se danas kad sam vidjela sliku tebe i tvojih curki i muža...ma prekrasni ste, a kad dođe još jedan maleni dečkec po mogučnosti, bit če to neopisiva idila, več je i ovako!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moze, roza, super! bas bi volila da vas vidim!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala ti rozić
    - a ovo lito svakako idemo na kavu, javi se čim se smistite, moje cure će zabavljati špiru a mi ćemo ladovati
    - osijek mogu zamisliti kako je tebi, ja ne mogu dočekati tu ß

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A sada sam se nekako već i primirila, kriza me prošla i sada smireno čekam utorak da napokon saznamo na čemu smo, stomak se napirio, grudi isto, jedino me probava muči skroz imam takve strašne grčeve po crijevima i onda trk...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •