Koksy čestitam ti od srca![]()
Tibi ljube, ja sam uvjerena da ćeš ti već ovo ljeto ili najkasnije na jesen u postupak i da će ti tvoj novi dr rezervirati kartu za vlakić
Roza i Špiro nemojte se puno umarati; često razmišljam kako smo mi ljudi grozni : kompliciramo život oko gluposti, a tek kad nam se dogodi nešto što nas lupi po glavi postanemo svjesni istinskih vrijednosti u životu
Osijek uopće ne sumnjam u to da si ti trudna, ta ß ti nije ni potrebna, mi smo svoj nalaz već dali
bzara šta kaže nia ?
bambus ako se ne varam ti si prije imala missed u samim počecima trudnoće ? sigurna sam da je sad sve u redu i da ćeš ti do kraja bez ikakvog problema, a te faze "crnjaka" su tako normalne i inače kod svih trudnica, a posebno kod nas s ovog foruma; valjda je mamama u krvi da se brinu i strepe za svoje male mrvice
marsupilami kako si ti i tvoja ekipa ? imaš li kakvih planova ili si "na čekanju" ? šta kaže TM ?
tamagoči, a72, choco puse do neba
- mi smo počeli lagano na plažu, mame moče noge, a dica se već kupaju, prvi turisti su stigli ....

; često razmišljam kako smo mi ljudi grozni : kompliciramo život oko gluposti, a tek kad nam se dogodi nešto što nas lupi po glavi postanemo svjesni istinskih vrijednosti u životu

boli me zahvaćena dojka užasno,zakurila,na antibiotiku 3 dan,ali uspjevam dojiti,imali smo krizu u subotu,mlijeka jako malo,a Karlo jako gladan. Ali sad je već bolje,no stalno smo na prsima.Puse svima najveće!!

na slijedećem takvom Velesajmu ćeš kupovati stvari!

i dr mi kaze da pripazim....jer jos cijela 3 mjeseca su ispred nas.