Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

smije se keksati,naravno

to samo ja mogu sebi posložit neke gluposti po glavi, kao npr da ću si poremetiti folikule ako se keksam ...hahaha

Ovaj puta sam u dugom protokolu i neće mi past na pamet takva glupost ))-

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BarbyRI ja idem na onaj tečaj u KBC jer sam se uspjela ugurati "nasilno"rekla sam da sam već trudna 24 tjedna....nitko te ne kontrolira poslije jer se broj sudionika naglo smanji kad vide rodilište jer to im je jedino važno....
    Tečaj je odličan, cure kad budete čekale svoje zamotuljke svakako je za preporučiti....imamo predavanja 2xtjedno koja su jako interesantna (čak predaje moj MPO dr.)...i poslije imamo vježbe disanja i učimo kako izdržavati fizički napor tijekom trudnoće i dobivanja na kilaži a i stjecanje kondicije za mišiće koji su važni za porod, imamo dosta prezentacija raznih kozmetičkih firmi i opreme za bebače i dobije se puno lijepih i korisnihpoklončića....inače, obilazi se porođajni trakt i točno možeš vidjeti što te očekuje, obilaze se i male beboline (jedna je bila stara 2h od poroda i ja se pod utjecajem hormona sva raspekmezila a ujedno i uplašila kako je malena) ...ma divno iskustvo....

sve vas to čeka drage moje..... i to vrlo uskoro....

~~~~~~~~da što prije budete sve u ovoj mojoj fazi......i da kao ja danas idete kupiti banana jastuk (spavanje preraslo u mučenje i noćno bauljanje po stanu i žderanje Nutelle)....

Svima šaljem veeeliki i mislite na mene u ponedjeljak kada moram zvati za rezultate amniocenteze jer do tada i umirem od straha!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 03.06.2010. at 15:17

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    smije se keksati,naravno

to samo ja mogu sebi posložit neke gluposti po glavi, kao npr da ću si poremetiti folikule ako se keksam ...hahaha

Ovaj puta sam u dugom protokolu i neće mi past na pamet takva glupost ))-
    Nisi sama u takvim razmišljanjima, čula sam to od puno cura. MM misli da će mi puknut folikuli

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi sama u takvim razmišljanjima, čula sam to od puno cura. MM misli da će mi puknut folikuli
    Meni je prošli put docentica zabranila sex preko vikenda da mi ne puknu folikuli i da ne dižem ništa teško jer i da od toga mogu puknut.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •