smije se keksati,naravno
to samo ja mogu sebi posložit neke gluposti po glavi, kao npr da ću si poremetiti folikule ako se keksam ...hahaha
Ovaj puta sam u dugom protokolu i neće mi past na pamet takva glupost))-
smije se keksati,naravno
to samo ja mogu sebi posložit neke gluposti po glavi, kao npr da ću si poremetiti folikule ako se keksam ...hahaha
Ovaj puta sam u dugom protokolu i neće mi past na pamet takva glupost))-
BarbyRI ja idem na onaj tečaj u KBC jer sam se uspjela ugurati "nasilno"rekla sam da sam već trudna 24 tjedna....nitko te ne kontrolira poslije jer se broj sudionika naglo smanji kad vide rodilište jer to im je jedino važno....
Tečaj je odličan, cure kad budete čekale svoje zamotuljke svakako je za preporučiti....imamo predavanja 2xtjedno koja su jako interesantna (čak predaje moj MPO dr.)...i poslije imamo vježbe disanja i učimo kako izdržavati fizički napor tijekom trudnoće i dobivanja na kilaži a i stjecanje kondicije za mišiće koji su važni za porod, imamo dosta prezentacija raznih kozmetičkih firmi i opreme za bebače i dobije se puno lijepih i korisnihpoklončića....inače, obilazi se porođajni trakt i točno možeš vidjeti što te očekuje, obilaze se i male beboline (jedna je bila stara 2h od poroda i ja se pod utjecajem hormona sva raspekmezila a ujedno i uplašila kako je malena) ...ma divno iskustvo....
sve vas to čeka drage moje..... i to vrlo uskoro....
~~~~~~~~da što prije budete sve u ovoj mojoj fazi......i da kao ja danas idete kupiti banana jastuk(spavanje preraslo u mučenje i noćno bauljanje po stanu i žderanje Nutelle)....
Svima šaljem veeelikii mislite na mene u ponedjeljak kada moram zvati za rezultate amniocenteze jer do tada
i umirem od straha!
Posljednje uređivanje od diabolica : 03.06.2010. at 15:17