Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: vracena 3 embrija , javite se .....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako postoji mogućnost povlačenja pristanka na transfer ( jer je valjda zakonodavcu manje zlo baciti embrije nego ih zamrznuti ), znači da apsolutno postoji pravo svake žene da odbije transfer 3 embrija ako postoje indikacije da bi transfer takva 3 embrija ( odlične kvalitete npr) bio za nju veliki zdravstveni rizik. Žena ima pravo zatražiti transfer 2 ili 1 embrija!

pino je već o tome negdje pisala, vezano za zakon
    Eto rupe u zakonu po kojoj bi se ipak mogli zamrznuti zametci.Ako su sva 3 oplođena,odbijaš da ti vrate tri ako to spada u potencijalnu opasnost za zdravlje i ovo ostalo bi morali zamrznuti.Mislim da bi to trebali malo pročačkati po zakonu

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto rupe u zakonu po kojoj bi se ipak mogli zamrznuti zametci.Ako su sva 3 oplođena,odbijaš da ti vrate tri ako to spada u potencijalnu opasnost za zdravlje i ovo ostalo bi morali zamrznuti.Mislim da bi to trebali malo pročačkati po zakonu
    nazalost, mislim da ih ne bi morali zamrznuti nego bi ih bacili
    ako povlacis pristanak, ti ides doma, oni ti ne rade nista i bacaju zametke

ako zamrzavaju zametke, zbog gripe, hiperstimulacije ili otkrivenog tumora izmedju punkcije i transfera (autor ove kombinacije je biserko milinovic) onda ti opet odmrzavaju SVA TRI i transferiraju SVA tri

iskreno sumnjam da ce se ijedna normalna zena zbog rusenja zakona u takav sport uvaliti pa moraju prihvacati ucjenu
    tako da i dalje samo ONI imaju pravo unistavati zametke (vidite slajd s plitvica s brojem zametaka koji su propali)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pino, onda ne stoji ovo sto je golem rekao na plitvicama, a ja sam napisala dolje, boldano?
    Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ako zamrzavaju zametke, zbog gripe, hiperstimulacije ili otkrivenog tumora izmedju punkcije i transfera (autor ove kombinacije je biserko milinovic) onda ti opet odmrzavaju SVA TRI i transferiraju SVA tri
    jer on je bas tako rekao (trebale bi imati i na audio snimci to) da zametke zamrznute zato jer nije bila situacija povoljna za transfer, ne mogu odmrzavat 1 po 1, moraju ih odmrznuti sva tri i napraviti transfer sva tri

da im pisemo?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Oploditi mogu najviše tri stanice, ukoliko žena ne želi sva tri embrija nema zakona koji će je na to prisiliti, zato u nekim Klinikama ne pitaju koliko žena želi zametaka nego ih smo vraćaju po svojem nahođenju.

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    pino, onda ne stoji ovo sto je golem rekao na plitvicama, a ja sam napisala dolje, boldano?

jer on je bas tako rekao (trebale bi imati i na audio snimci to) da zametke zamrznute zato jer nije bila situacija povoljna za transfer, ne mogu odmrzavat 1 po 1, moraju ih odmrznuti sva tri i napraviti transfer sva tri

da im pisemo?
    Mislim da me samo sarkazam može spasiti od otrova kojim je natopljen ovaj zakon...pa i ova situacija u kojoj se jadna žena koja je prošla stimulaciju, punkciju i stres hoće li dobiti od 3 stanice ikakav zametak, sad stavlja u posebnu kategoriju "čudovišta" kojem je dozvoljeno što nije nikome, prestrašna krioprezervacija embrija...ali takav grijeh je sam po sebi prevelik da bi ga rascjepkali u 3 čina, pa naravno da mora sve vraćati odjednom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •