Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: koliko nas ima koje smo rodile, a da doma nisu čekale bočice i dudice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Imali smo doma bočice, ali nisu bile u upotrebi, izdajalicu nisam imala, ali trebala mi je pa sam je kupila, u početku je toliko slabo dobivala na kilaži da mi je patronažna sestra rekla da moram kupit zamjensko mlijeko i to joj davat, ja sva u suzama, suprug odmah otišao u ljekrnu po zamjensko mlijeko i složili mi to njoj, ja plačem, ona plače, ne želi to mlijeko, vadim ja sisu i nema zadovoljnijeg djeteta od mojeg. Sisala je 13 mj, nije ništa drugo htjela pa smo morale prestat jer nije uopće htjela jesti, da sam mogla dojila bih do 3. godine, ja sam mlijeka imala do 4. mjeseca , a mala je prestala sisati u 1. Tako da, bolje imati u pripravi pa makar ne koristili ko ja, ali da sam navečer morala ići po flašicu u 22 h kamo bi išla?? Na benzinsku? Jedna flašica u ormaru ne škodi ako baš zatreba.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna flašica u ormaru ne škodi ako baš zatreba.
    Jedna bočica u ormaru itekako može poljuljati mamino samopouzdanje i odluku da ustraje.
    Vrlo često posustanemo samo zato što nam je pri ruci.

Panike se najčešće događaju noću, a ujutro stvari vrlo česti imaju sasvim drugačiju perspektivu: mama se naspava, jutro donese neke nove odluke.
    Djetetu se ništa neće dogoditi, a i sve što je potrebno može se kupiti u dežurnoj ljekarni.
    Sve, osim samopouzdanja.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja doma nisam imala ništa
    oba puta
    i oba puta sam nakon 750 neprospavanih sati
    jedva čekala 7.30 ujutro da se otvori kvartovska ljekarna

ako bude sljedećeg puta, sve ću pripremiti unaprijed

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da to sve ovisi o karakteru osobe, kako osba inače funkcionira,...
    Nekome je AD i flašica u ormaru samo dodatna sigurnost, a nekome konstantna napast, teško je dati univerzalno pravilo.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    ja doma nisam imala ništa
    oba puta
    i oba puta sam nakon 750 neprospavanih sati
    jedva čekala 7.30 ujutro da se otvori kvartovska ljekarna

ako bude sljedećeg puta, sve ću pripremiti unaprijed
    ja u naših 13 mj sam po noći spavala kojih 3 h i tako svaku noć 13 mj. Ako znaš da je to najbolje za tvoju bebu i ako dijete dobiva na kilaži i ne zaostaje, smatram da nikakva neispavanost ne može poljuljat volju za dojenjem, barem je kod nas bilo tako. Prvo vrijeme je teško, ali ti se organizam privikne, ja sam prvo vrijeme bila ko zombi, moja je cura najviše i sisala po noći

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja u naših 13 mj sam po noći spavala kojih 3 h i tako svaku noć 13 mj. Ako znaš da je to najbolje za tvoju bebu i ako dijete dobiva na kilaži i ne zaostaje, smatram da nikakva neispavanost ne može poljuljat volju za dojenjem, barem je kod nas bilo tako. Prvo vrijeme je teško, ali ti se organizam privikne, ja sam prvo vrijeme bila ko zombi, moja je cura najviše i sisala po noći
    ne možeš nikoga tako osuđivati; to što ti trpiš, patiš i odričeš se, ne znači da svi mog ili moraju.
    svatko od nas ima svojživot, svoje obaveze i svoje navike i moramo poštovati i one tuđe.
    netko jednostavno ne uspije, ni uz sav trud i volju.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja uopće ne vidim nikakvu sličnost između tvoje i moje situacije
    ne znam zašto ih uspoređuješ

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •