Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam. Ako se sjetim pitat ću sutra u Mariboru pa ću vam javiti.
    Pitala sam - u Sloveniji nikada nije niti bilo Decapeptyla za nabaviti, oni koriste Dipherline (što je ista stvar). Hrvatske pacijentice su uvijek Decapeptyl kupovale u Hr. Nisu mi znali reći zašto ga više nema u kod nas. I kažu da je Dipherline malo jeftijini zato jer injekcije nisu pripremljene.

Usput, treća opcija za supersiju u uputama koje sam ja dobila bila je Superfact, nadam se da se to može kupiti kod nas, zbog onih koji nisu tako blizu granice.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Evo ja se selim kod vas jer smo nakon 2 neuspjela pokušaja u Rijeci sad u čekanju postupka u Mariboru.
    Bili na konzultacijama u 2.mjesecu i imamo postupak u 10.
    E sad, mi smo u Mb naknadno slali neke nalaze i onaj formular koji smo trebali ispuniti kojeg sam ja poslala bez da sam si prepisala br.telefona ili mail adresu za kontakt. Već 4dana zovem gore i niko mi se ne javlja, pa me zanima da li mi neka od vas može dati mail adresu ili tel. od Mb gdje bi mogla pitati da li je ok sve što smo poslali i kada da očekujem da mi se jave s protokolom.
    Malo sam u frci, dosad sam bila u kratkom protokolu, sve će mi biti novo pa bi se voljela pripremiti unaprijed koliko je moguće.
    Može i na pp.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Evo ja se selim kod vas jer smo nakon 2 neuspjela pokušaja u Rijeci sad u čekanju postupka u Mariboru.
    Bili na konzultacijama u 2.mjesecu i imamo postupak u 10.
    E sad, mi smo u Mb naknadno slali neke nalaze i onaj formular koji smo trebali ispuniti kojeg sam ja poslala bez da sam si prepisala br.telefona ili mail adresu za kontakt. Već 4dana zovem gore i niko mi se ne javlja, pa me zanima da li mi neka od vas može dati mail adresu ili tel. od Mb gdje bi mogla pitati da li je ok sve što smo poslali i kada da očekujem da mi se jave s protokolom.
    Malo sam u frci, dosad sam bila u kratkom protokolu, sve će mi biti novo pa bi se voljela pripremiti unaprijed koliko je moguće.
    Može i na pp.
    Ja sam u četvrtak konstantno zvala između 14:30 i 15:30 i stalno mi "številka nije bila dosegljiva"
    Onda sam u petak nazvala točno u 14 (znači ranije od termina navedenog na njihovim stranicama) i dobila sam ih od prve. Mene je zanimalo kad će mi biti termin jer sam na konzultacijama bila u prvom mjesecu. Sestra je obećala da će mi javiti mailom, no odokativno je rekla da bu to u dvanaestom mjesecu.
    Sad mi nikako nije jasno kako ste vi nakon konzultacija u veljači uspjeli dobiti termin već u listopadu....hmmm....vama su već na konzultacijama dali termin? Da li su vam možda dali i upute koje lijekove ćete koristiti?

BTW za sve koji račun od lijekova kupljenih u RH prijavljuju u poreznoj prijavi zbog povrata poreza-ako prođe novi zakon i ako se ukinu porezne olakšice s 01.07., možemo u poreznu prijavu za 2010. samo prijaviti troškove za lijekove koji su kupljeni od 30.06. i to u maksimalnom iznosu do 6.000kn.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mali Mimi bas mi je zao....i ja nisam najbolje.....vidjecemo sta ce biti....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Strumpfica Mi smo bili na kozz. u 2. mj sa svim nalazima osim novog s-grama koji ionako nije bio presudan jer su 2 prijašnja katastrofa. Rečeno nam je da smo na redu u 10.mjesecu i da će nam se javiti prije za protokol i ljekove. Također nam je dr V rekao da su im povećali limit za liječenje stranih pacijenata i da su se liste skratile što je nas naravno oduševilo. Da li im je taj limit bio povečan netom prije nego što smo mi došli ili prije još dok ste vi bili, to neznam.E sad čula sam još od nekih da su im pomaknuli termin za kasnije pa me to zabrinulo i željela bi znati šta je sa našim terminom. još nemam niakvu info od njih. A na konz. je dr rekao da je super da imamo sve nalaze jer nas odmah može upisati na listu. Drugo neznam. Pa možda ti je sestra dala najgoru varijantu za termin. Glupo da ti kaže da ćeš biti u 10 od prilike, a onda ti javi da si u 12. Bolje obrnuto. Jeste imali sve nalaze?

Mali Mimi žao mi je.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mare 157 imali smo sve nalaze i rekao nam je da u aprilu napravimo nalaze za hiv i sifilis. Istina i nama je dr najavio da ćemo doći na red za 7-8 mjeseci. Kad smo izašli iz ordinacije sestra nije bila tako optimistična oko datuma, no oboje su nas uvjeravali da mi niti nećemo morati na icsi nego da ćemo uspjeti u kućnoj radinosti uz pomoć klomifena. Kako nikad nisam ništa dobila na pismeno od njih iz MB, zvala sam sestru da provjerim okvirno datum...obećala se javiti mailom,baš me zanima jel bu zaboravila...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam im poslala mail i čekam odgovor. Nadam se da će mi stići i da mi neće napisati da sam na redu u 2011. jer ću spaliti! Kad budem imala neke novosti, javim, a tako i ti, molim te!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku

Usput, treća opcija za supersiju u uputama koje sam ja dobila bila je Superfact, nadam se da se to može kupiti kod nas, zbog onih koji nisu tako blizu granice.
    Suprefact u ampulama , naručuje se u apotekama uz privatni recept i čeka se dva tjedna jer ga oni uvoze izvana.Meni je došao iz Njemačke .Pakiran je po dvije ampule,tako da ako su vam potrebne tri morat ćete naručiti 4 ampule tj.dva paketa .
    Pišem iz svog nedavnog iskustva

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •