Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nemogu odlit a da ovo ne napišem,mada možda neće objaviti ni ovaj moj post,poslala sam post prije 10h i još je na provjeri od administratora?! Možda zato jer sam pohvalila Budimira a rekla da za CITO i Poljaka nemam riječi hvale?!?!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj KLARA30 prvotno napisa Vidi poruku
    nemogu odlit a da ovo ne napišem,mada možda neće objaviti ni ovaj moj post,poslala sam post prije 10h i još je na provjeri od administratora?! Možda zato jer sam pohvalila Budimira a rekla da za CITO i Poljaka nemam riječi hvale?!?!
    provjera je vec objasnjena. drago mi je da ti se budimir svidio, svak treba ici u onoga lijecnika sa kojim "klikne". ja bi volila da je moj klik zaposlen u kbc-u, ali nije, pa me kosta. ali kao sto bi mm rekao - pare postoje da se trose. pa ako neke cure mogu trositi tisuce kuna na novu obleku, shooze, sminkicu i ostale, za mene ###darije, mogu ja na svoju bebu.
    a za cito same rijeci hvale imam.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    provjera je vec objasnjena. drago mi je da ti se budimir svidio, svak treba ici u onoga lijecnika sa kojim "klikne". ja bi volila da je moj klik zaposlen u kbc-u, ali nije, pa me kosta. ali kao sto bi mm rekao - pare postoje da se trose. pa ako neke cure mogu trositi tisuce kuna na novu obleku, shooze, sminkicu i ostale, za mene ###darije, mogu ja na svoju bebu.
    a za cito same rijeci hvale imam.
    Pynki, i iz ilegale ti to tako dobro sročiš da ne preostaje ništa drugo nego potpisati od riječi do riječi. Tako je moj klik najčešće rijetkima klik, no kako je to klik i mm, imamo big klik
    draga mazi mrvice, imam dobar osjećaj za ovaj put (a pa nisma odavno zaplesala), moram napisati iako znam da ti baš i ne voliš unaprijed sanjariti,
    Vesnare, sretno.... vibram za Atinog bracu, seku ili oboje,
    Crvenkapice, još dva dana....
    Denny, sretno s prolaktinom, ,
    cure čekalice bete uljepšajte nam slijedeći tjedan.....

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je moj klik najčešće rijetkima klik, no kako je to klik i mm, imamo big klik
    Potpis! Isto ovako je i kod nas, za divno čudo, i na sreću!
    Posljednje uređivanje od Denny : 20.06.2010. at 18:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •