Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
Da, to sam i ja primjetila. Inače sam protiv toga da se igra mobitelom ili daljinskim, a on baš to primjeti.
Mislim da griješimo time što mu dajemo da priča s bakama i djedama, a onda odjednom mu ne damo telefon. Zbuni se, pa kad nema bake s druge strane jednostavno to maknem iz vidnog polja.
ja više ne znam kako su nam živi mobiteli i telefon nakon tih razgovora s bakama, tetama... kad više neće samo ga šikne, ili puza s njim u rukama...

Mom M su i dalje zanimljive igračke gdje može upotrijebiti prstiće, glavno da on to šarafa a nešto se miče. Obične zvečke ga nisu puno zanimale, možda prvih par minuta.
Tako i moja M., neki dan bila s bakom i dedom u Kauflandu i zakačila se za traktor pa joj oni kupili traktor... sad stavljamo čončike u kabinu i vozimo ih, a ja joj danas prikačila/zavezala poklopac od jedne kutije pa nam to glumi prikolicu dok en nabavimo pravu, onda u to naslaže igračke pa ih vozimo
općenito voli sve što ima poklopac, onda kao šarafa (štipka svojim prstima jer ne zna okrenuti čep, ali oponaša naše porkete, totalno smiješno)... od bočice s D vitamin kapima do kutija od svježeg sira...
inače voli posudice pa slaže jednu u drugu...