Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Igračke za bebe (pitanja i neki problemi)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne mora značiti. Na prste mogu prebrojavti igračke koje sam imala u djetinjstvu. Mogli su, financija nije nedostajalo, no roditelji nas nisu zatrpavali njima. Radije smo se igrali u vrtu, loptali se, vozili bicikl/role, pravili kućice od kartona, one za nas, one za ptice, penjali se po stablima i sl. Poklonjenu plastiku i kič ima da proslijedim.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mora značiti. Na prste mogu prebrojavti igračke koje sam imala u djetinjstvu. Mogli su, financija nije nedostajalo, no roditelji nas nisu zatrpavali njima. Radije smo se igrali u vrtu, loptali se, vozili bicikl/role, pravili kućice od kartona, one za nas, one za ptice, penjali se po stablima i sl. Poklonjenu plastiku i kič ima da proslijedim.
    A zašto prvo ne pričekaš da vidiš što će tvoje dijete zainteresirati, pa onda proslijediš ono s čim se ne igra ? Ja isto obožavam drvene i platnene igračke, ali dijete više naginje plastičnjačama (plastične kocke, figure životinja, obožavao je male plastične loptice, kamiončić uz kojeg je prohodao i kojeg i dan danas voli vozati....). Meni je ok sve ono što odgovara djetetovim interesima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •